un blog de Radu Dumitru

Despre blog

Blogul acesta are peste 170.000 de vizitatori unici în fiecare lună, peste 300.000 de vizite și peste 580.000 de afișări. Datele de trafic sunt disponibile în timp real, luate din Google Analytics, aici.

Contrar percepției că ar fi un blog de tehnologie, nwradu blog este un blog generalist, abordând subiect din diverse zone de interes pentru mine. Multe sunt axate pe tehnologie, dar scriu cu aceeași plăcere și despre mâncare bună, concedii plăcute, politică, noutăți din jurul nostru și diverse alte subiecte. Scriu multe articole în fiecare zi și mereu găsiți ceva nou și interesant pe aici, dar în același timp și posturile “celebre” sunt mai ușor de pierdut în fluxul zilnic. Mai jos găsiți recomandări de articole bune pe care poate le-ați ratat la vremea lor.

Cel mai citit articol

Întreaga serie despre Therme, de fapt, care în curând trece de un milion de cititori unici.

Review-uri
Primesc multe produse la test și le fac review-uri lungi și detaliate, multe dintre ele în premieră în România. Le puteți găsi pe toate sub tag-ul Review, unde sunt deja peste 330 de posturi.

Un loc aparte îl au review-urile de routere wireless, pentru care am creat un top ce servește drept ghid de achiziție.

Seria “cum funcționează / cum se fabrică”
Ca și la eMAG, am vizitat diverse fabrici/depozite: Cum se fabrică un Ford Focus la fiecare 30 de secunde, Danone, Coca-Cola, motorul Ford EcoBoost, Ford B-Max la Craiova.

Proiecte personale ce au devenit serii de articole:

Mai jos sunt alte liste ce au nevoie de o actualizare la zi:

Explicații pe înțelesul tuturor

Analize

Cu ajutorul comunității de pe blog

Experiențe

Cugetări de-ale mele

Turism

Tutoriale

Fotografie
Îmi place fotografia. Tot ce-am scris despre aceasta, aparate, fotografii de-ale mele sau de-ale altora, găsiți sub tag-ul Fotografie.

Amuzante

Drivetest-uri

Aflați totul despre Black Friday 2016 chiar aici pe blog. Actualizez cu știri la zi, lista magazinelor, cataloage și oferte, bârfe și evoluția vânzărilor.

Bottom border

sus