un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum sa te distrezi de Pasti

23 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Lucruri amuzante de făcut de Paşti:

 1. Respectă întocmai tradiţia şi salută-ţi cunoştinţele cu “Hristos a înviat” timp de 40 de zile. Nu două zile, nu o săptămână, ci 40 de zile. Apoi dă-o pe “Hristos s-a înălţat”.
 2. De câte ori ciocneşti un ou cu cineva, spune tare şi clar “Hristos a înviat”, iar apoi bolboroseşte pe un ton nemulţumit “… acum 2000 de ani”
 3. La masa de Paşti vino cu fotografia unui miel super-simpatic şi drăgălaş. Trebuie să fie una pe net. Arat-o tuturor şi spune “uite, pe el îl mâncaţi acum”
 4. Când mănânci drobul tradiţional sau ou fiert, insistă că vrei să pui ketchup pe el, nu muştar. Adu cumva în discuție că îți place americanizarea.
 5. Mergi la înviere cu o torţă, întoarce-te cu ea aprinsă până acasă.
 6. Fă glumă cu “ştiţi care e cea mai plăcută metodă de a vopsi ouăle în roşu? Cu ruj de buze!”
 7. Fă glumă cu “ce mă enervează că din cauza nopţii de Paşti nu mai se dau filme erotice sâmbătă seara la televizor”
 8. Fă glumă cu “CTRL+V fericit!”
 9. În noaptea de Înviere, la slujbă, întreabă persoană de lângă tine, pe un ton curios “auziţi, dar Iisus a înviat fix la 12 noaptea, ca la Revelion? De ce nu facem slujba asta ziua la 10?”
 10. Seara spune-le tuturor “şi acum, cine vrea să se relaxeze cu încă un film despre cum Iisus a fost trădat, arestat pe nedrept, torturat şi lăsat să moară în chinuri pe cruce?”
 11. Miroase toate ouăle înainte de a-l alege pe cel cu care vrei să ciocneşti. Când te întreabă lumea de ce faci asta, spune-le că vreo 2-3 păreau coclite înainte de fierbere şi nu vrei să nimereşti unul dintre ele. Asta merge doar dacă ai invitaţi la masă.

Din trecut:

  7 comentarii

 1. La punctul 5 ajuta daca torta seamna cu flacara olimpica si te intorci acasa fugind cu ea in mana, imbacat intr-un trening cu cele 5 cercuri :))

    (Citează)

 2. aia cu ctrl+v ramane de retinut… cum era de new year’s resolution: 1680 by 1050

    (Citează)

 3. 12. Consuma cat mai multa pasca; daca stai la rand, ia mai multe recipiente si intoarce-te la coada in randuri repetate. Ranjeste la babe cand se uita uluite la tine.

  13. Inainte sa spargi oua, du-le la ureche si spune ca ai auzit “piu piu” din ele

  14. Noaptea, la marea slujba, du-te cu o lumanare de inmormantare sau de nunta, din aceea de 30 de cm, groasa cat 3-4 degete. Imagineaza-ti ca faci concurs cu preotii – care o are mai mare.

  15. Cand auzi versul “si celor din morminte, viata daruindu-le”, spune-le celor din jur ca acum ai vrea sa vezi un film cu zombi (da, exista cuvantul in limba romana)

  16. Daca nu ai fost la ceremonii si intalnesti oamenii care se intorc, acasa, pe strada, pe oriunde – intreaba-i “cat a fost scorul?”

  (le-am scris acum si eu :D )

    (Citează)

  • @Mihai: da, buna idee.

   @Dumnezero: nr 14, cu lumanarea de botez, e cel mai tare. Eventual sa te duci chiar la preot, sa o aprinzi chiar de la el.

   @CR: asta e gluma de zis unei babe biserioase, ca sa o vezi cum se albeste la fata si-ti da in cap cu poseta ca iei lucrurile sfinte in deradere.

     (Citează)

 4. 17 sau completare la glume, stii de ce nu mananca jesus bomboane m&m? Pentru ca-i cad prin palme

    (Citează)

 5. got geezus on my necklace cum ar zice kesha… aroganta maxima.. de paste sa pui cantarea a 6-a doua minute dupa care una bucata metallica

    (Citează)

 6. astea sunt din ciclul “cum sa fii mitocan de Pasti”..

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus