un blog de Radu Dumitru

Despre mine | Contact

Iată cum mă poți contacta:

Salut și bine ai venit pe acest blog!

Eu sunt Radu Dumitru și s-au împlinit deja 17 ani de când scriu pe acest blog, acum unul dintre cele mai mari și mai citite de la noi. Puteți găsi aici nu doar vreo 3 articole noi în fiecare zi, ci și o comunitate cu care să discutați subiectele zilei.

Despre ce scriu pe blog? Sunt pasionat de gadget-uri și calculatoare, sunt inginer în Electronică și deci tehnologia din jurul nostru este un subiect des abordat aici. Poți citi review-uri, multe în premieră, la gadget-urile momentului, găsești analize și păreri personale despre noutățile din lumea IT, cu bunele și relele ei, ba chiar și câteva tururi prin fabrici.

Nu trăiesc totuși într-o buclă a tehnologiei. Pe blog scriu și despre subiectele importante ale zilei, despre orașul București, despre restaurante sau alte locuri bune unde ne putem petrece timpul liber, fotografie, călătorii, politică, mașini, experiențe amuzante și restul subiectelor normale, “de blog”.

Le puteți găsi pe toate grupate frumos, cu exemple, într-o pagină “Best Hits“. Blogul l-am început pentru că voiam să aud și părerea altora despre subiectele zilei, așa că participă la discuție și comentează la articole.

Cum poți ajuta dacă îți place acest blog?

  1. Propune subiecte, spune ce anume te-ar interesa să citești.
  2. Dă mai departe articolele pe Facebook sau Twitter și arată blogul altor prieteni (și mai ales la prietene!).
  3. Semnalează-mi eventualele erori de orice fel, vreau să le corectez pentru a avea un text cât mai bun.
  4. Blogul folosește link-uri afiliate în review-uri și alte articole. Dacă vei cumpăra ceva de pe un magazin online unde ajungi dând click pe un link afiliat de-al meu, magazinul îmi va da și mie un mic comision, în jur de 3% din valoarea cumpărăturilor. Dacă îți place blogul, cumpără prin link-urile afiliate sau făcând în prealabil click pe unul din bannerele ce duc la acele magazine.

Câteva idei suplimentare despre blog:

  1. Păstrați discuțiile la un nivel decent al limbajului. Aici nu veți găsi înjurături, iar articolele le scriu încercând să găsesc argumente logice pentru ceea ce spun. Ne-am obișnuit să dialogăm în același mod în comentarii.
  2. Blogul folosește cookie-uri în browser. Nici eu nu știu exact câte, dar veți primi unele de la Google Analytics, care monitorizează traficul pe site, de la diversele bannere din sidebar șamd. Nu-i nimic dăunător!
  3. Nu se știe de la ce vine nw. A fost dintotdeauna aici…
  4. Pe lună blogul adună în jur de 200.000 de vizitatori unici și 600.000 de afișări.

 

Aflați totul despre Black Friday 2016 chiar aici pe blog. Actualizez cu știri la zi, lista magazinelor, cataloage și oferte, bârfe și evoluția vânzărilor.

Bottom border

sus