un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ultima privire

20 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Am fost în atâtea excursii frumoase prin majoritatea ţărilor Europei încât am devenit imun la gândul că toate se termină şi trebuie să revin în ţară, la viaţa banală de aici. Ultima zi, când ştiu că trebuie să fac bagajele şi că următoarea noapte o voi dormi în patul meu de acasă, e cea mai grea. N-am fost niciodată omul care să spună “bine că se termină, că mi-era dor de casă”, ci din contră.

Sunt obişnuit cu gândul că orice sejur are un moment final. E ceva natural, nu poate fi altfel şi n-are deci rost să mă deprim din această cauză. Şi totuşi, chiar şi cu acest gând în minte, îmi este atât de greu să ies pentru ultima oară din marea limpede şi caldă, dintr-un apus mirific ce colorează întreg cerul şi întreaga apă în nuanţe de roşu precum în imaginea de mai jos. Aş fi vrut să mai stau, să mai înot o dată, să mai fie încă o zi, să mai prind încă un astfel de apus de soare. Măcar unul!

Îmi este imposibil să rămân la fel de optimist şi în acele momente. Acei pași finali către mal, apa care devine tot mai mică, ultimă privire aruncată unei mări superbe, înainte de a-i întoarce spatele pentru un an întreg, sunt cei mai grei. Probabil mi-e și un pic ciudă pentru că alți oameni pot avea așa ceva în fiecare zi. Probabil că pentru ei, aceasta este viața banală.

apus_soare_corfu

  3 comentarii

 1. Welcome back :)

    (Citează)

 2. Oricum, e de apreciat ca anul asta ai ales sa stai cu burta la soare, like a bo$$.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus