un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reteaua 3 la eMAG

20 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

eMAG reînvie concursul Reţeaua, ajuns la a treia ediţie, iar premiul mare este de 100.000 de euro. Se mai dau şi 12 tablete iPad 2 plus alte premii în campania care durează până la mijlocul lunii decembrie. Am citit rapid regulamentul şi văd că a apărut o nouă secţiune care-ţi oferă posibilitatea de a câştiga credite, ceva cu antene puse pe o hartă, upgradabile cu mai multe niveluri care generează zilnic puncte. Acestea se datorează prezenţei partenerului Vodafone în campanie.

Sistemul rămâne acelaşi, adică foloseşti 1000 de puncte (“credite”) pentru a alege un număr între 1 şi 9.999.999. Dacă la extragerea aleatoare iese chiar numărul tău sau unul cât mai apropiat, câştigi ceva. Citiţi cu atenţie regulamentul, zice ceva că şansele acumulate într-o săptămână participă doar la extragerea din acea săptămână şi apoi la cea mare.

Concursul Rețeaua se accesează aici.

    6 comentarii

  1. Salut,
    Mi se pare mie sau nu prea le functioneaza pagina corect?Am participat si la precedentele dar acum cand dau click pe link imi deschide un tab nou fara nimic “in el” (firefox)…si cand dau click pe “intra in joc” nu se intampla nimic…oare ce se intampla?

      (Citează)

    • Merge greu flash-ul ala pentru cati utilizatori sunt in acelasi timp in joc. Incearca si cu alte browsere.

      Cred ca nu ai flash player instalat corect, fa-i un update pentru fiecare browser in parte.

        (Citează)

  2. O sa incerc si cu update la flash,acum merge dar nu vrea sa mearga mereu,adevaru’ e ca sunt prea multi simultan pe site si cred ca d-aia.
    Multumesc

      (Citează)

  3. Inca ceva, poate ma lamureti si pe mine cu antenele alea, am dat ieri “repara” si apoi sa o fac nivel 2, imi arata ca e nivel 2 si azi cand am dat iar sa vad ce mai e pe acolo imi arata iar ca sunt nivel 1…e ceva oare ce am ratat eu citind regulamentul?
    Multumesc

      (Citează)

    • Mai sunt scapari prin baza de date si prin interfata. Uneori nu merge bine, daca e prea solicitat serverul. Probabil ca se rezolva in timp, e imposibil de testat un astfel de joc cu mii de testeri, ca in situatia reala de utilizare.

        (Citează)

  4. Pentru a face mai multe puncte si implicit pentru a avea mai multe sanse de castig, pe reteaua3emag.blogspot.com sunt rezolvate toate quiz-urile jocului, se posteaza codurile bonus si raspunsuri la mai toate intrebarile din concurs !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus