un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul Two and a Half Men este banal

20 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

M-am uitat azi dimineaţă la primul episod din sezonul 9 din Two and a Half Men, cel în care Charlie Sheen dispare şi este înlocuit de Ashton Kutcher. Nu vreau să vă stric farmecul urmăririi primului episod pentru a vedea cum anume dispare brusc Charlie şi cum apare Walden, dar ideea este că serialul nu mai e ce-a fost.

Din păcate, primul episod mi-a lăsat impresia că îi lipseşte inteligența. Personajul Walden are replici de prost, exact ca rolurile jucate de Kutcher în tinereţe în alte seriale de comedie. Poate doar atâta e capabil să joace. Din păcate, farmecul serialului era în replicile inteligente pe care Charlie i le servea lui Alan şi din situaţiile inedite în care se găsea cu femeile şi din care ieşea tot într-un mod inteligent. Noul personaj pare a fi mai degrabă versiunea mai bătrână a a lui Jake, copilul prostănac din serial. E ca şi cum două personaje ar fi identice.

Serialul rămâne amuzant, dar nu ca înainte. Nu mai e acelaşi umor. Charlie Sheen a fost prost rău să dea cu piciorul la câte sute de mii de dolari lua pentru fiecare episod, doar din cauza alcoolului şi a drogurilor.

    9 comentarii

  1. pardon, lua 2 milioane pe episod. si vroia marire la 2.5

      (Citează)

  2. Mda, de cacat primul episod. Iar cat despre aspectul financiar… mai e destul de muls din vaca 2 1/2 men. Faptul ca Charlie vroia mai multi bani nu are nicio legatura cu motivul pentru care el nu mai joaca in serial.

      (Citează)

  3. da, fara-ndoiala.

    sheen era mult mai amuzant in primul rand pentru ca juca mai bine si era un actor mult mai sarmant siimpunator, dar si pentru ca el isi juca propriul rol. ii venea foarte usor sa fie natural si sa capteze publicul.

    am vazut si eu episodul adineauri, desi de cand am auzit ca sheen n-o sa mai fie am fost convins ca serialul o sa devina doar un alt sitcom banal.

    nu mi se pare ca kutcher are un rol de prost, cum ai scris tu un post. mi-a lasat impresia ca incearca sa copieze ironiile personajului lui sheen si, nereusind, isi face personajul sa para un jake mai batran.

      (Citează)

  4. Era de asteptat… mare pacat ca a plecat Charlie Sheen, cu toate ca nici el nu a dovedit nimanui ca e un actor adevarat. De ce spun asta ? A fost incredibil in 2 and a half men, insa acesta se comporta exact cum facea si n vita de zi cu zi, nu a jucat nici-un rol, a fost el insusi, doar ca era filmat de cateva camere si mai citea din cand in cand dupa un scenariu…

    2 sezoane cred ca va rezista si zic doua pentru ce a fost inainte acest serial, daca ar reincepe acum, cu un pilot ca acest prim episod, nici nu ar aparea la TV…

    We want Sheen back, even if he’s a drunk womanizing junkie…

      (Citează)

    • Eh, nu se comporta ca in viata de zi cu zi. Cineva ii gandea toate replicile alea. Si s-au luptat cu el sa revina, dar n-a putut, cazuse in patima drogurilor si a bauturii si e greu sa scoti episoade de calitate in acest mod.

      @mircea: kutcher pare a avea noroc la femei din intamplare. Se mira si el ca le-a tras-o alora. Sheen era invers, un cuceritor care putea avea orice femeie si asta il facea interesant ca personaj, in antiteza cu frati-su.

        (Citează)

  5. kutcher nu are calitatile necesare sa fie un cuceritor simpatic. omu apare si-atat. e cu atat mai grav cand deschide gura sa vorbeasca. sheen avea prezenta, carisma, farmecul lui erau drogurile si bautura, felul in care nici el nu se lua pe sine in serios erau sarea si piperul.

    eu am zis ca si-a jucat propria viata in filmul ala dar asta nu inseamna ca nu e un actor bun.

    producatorii l-au ales, de mult, tocmai din cauza acestor defecte pentru care acum l-au concediat: era afemeiat, betiv, si uneori se mai droga, insa era mereu inofensiv si oarecum simpatic. lor le convenea ca sheen se identifica cu personajul principal. nu serialul a fost creat pentru sheen, ci sheen a fost recrutat pentru serial.

    oricate scenarii interesante si pline de replici inteligente si amuzante ai face, un lucru ramane cert: kutcher nu e genul de actor care sa faca respectivele replici veridice, autentice.

    nebunia, ma indoiesc ca va dura 2 sezoane. 27.7 milioane de telespectatori a avut premiera sezonului 9. a inregistrat de 2 ori mai multi telespectatori decat premiera sezonului 8. treaba e ca aia aproape 28 de milioane de oameni sunt convins ca au fost in mare parte dezamagititi. numarul mare se explica: era debut, s-a facut foarte mult tam tam pe marginea concedierii si a iesirilor lui sheen, fapt de care a profitat si acotrul si serialul (producatorii au si declarat ca se bucura de o atentie sporita). asa ca lumea s-a uitat, fie din curiozitate, fie din obisnuinta. de-acum incolo nu cred. mai au o sansa cu episodul 2, poate si 3, pentru ca serialul a fost prea bun ca sa isi piarda fanii brusc. dar de pierdut sunt convins ca ii va pierde. foarte repede.

    pacat

      (Citează)

  6. E doar parerea mea sau se bate moneda prea tare pe un sitcom care mie imi provoaca un zambet timid, hai doua ?
    Everybody loves Raymond e cu mult peste ( true, a fost acu ceva ani ).

      (Citează)

    • Two and a Half Men mi-a placut intotdeauna, chiar daca momentul maxim a fost prin sezoanele 2-5. Era genul care imi placea mie, cu replici destepte si scurte, femei marfa si parca ceva mai “modern”.

        (Citează)

  7. noul THM are un episod. nu vi se pare putin ciudat ca niste oameni maturi si destepti sa il categoriseasca deja ca “bun”, “banal”, “naspa”, etc. doar dupa un prim episod?
    Mie da.. eu nu pot sa spun decat ca am ras.. si ca astept sa vad cum se vor dezvolta noile personaje, relatii, etc..
    Hai sa incercam sa trecem peste rezistenta la schimbare si sa vedem ce se intampla mai departe

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus