un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Atacul clonelor la SNSPA

14 Aug 2009  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Atacul clonelor la SNSPA

Fotografia este de pe site-ul facultăţii SNSPA, din headerul paginii principale. Încărcaţi-o full screen, faceţi şi zoom şi uitaţi-vă cu atenţie la ea şi la marcajele făcute de mine. V-aţi prins? Fie e facultatea cu cea mai mare concentraţie de tripleţi din lume, fie cineva a mânărit fotografia, deşi nu înţeleg rostul. Poate au doar 5 studenţi în total şi a fost nevoie să le dea copy/paste ca să pară mai mulţi.

Cu adevărat deranjant este altceva. Eu aveam impresia că SNSPA este o facultate cu multe femei marfă. Genul care te face să te gândeşti “mamă, dacă eram şi eu la SNSPA eram înconjurat de blonde frumoase, cu picioare drepte şi paralele, tocuri înalte, sâni fermi şi neuroni puţini“. Cam asta e zvonul în lume. Din această imagine parcă ar fi scoala de inginerie mecanică. Aşa de rufăndoși, plictisiţi şi lipsiţi de femei eram şi noi la Electronică, atunci când ne adunam pentru un laborator de Sisteme cu comandă programată în timp real sau vreo altă trăznaie din asta în care inventam teleportorul şi telecomanda de la alarma OZN-urilor. Zici că acolo a fost făcută poza.

Şi ce e cu studenţii? Uitaţi-vă la “rebelul fără pauză” marcat prin săgeata roşie. În stânga mănâncă nişte grisine, că nici pentru fotografie nu s-a putut abţine. Din spatele clasei zici că arată degetul către fotograf, iar în dreapta parcă ar trage cu praştia. Cel cu pinguinul Linux în braţe ce-o cauta la studii politice şi administrative? (apropo, ăştia sunt viitorii şomeri ai măsurilor de reducere a cheltuielilor marca Boc?). Tipul în tricou alb şi cu săgeata galbenă plutindu-i deasupra capului a obosit între fotografii şi s-a aşezat oleacă pe iarbă. Bizar. E ceva fishy cu facultatea asta (de fapt “şcoală”).

  14 comentarii

 1. sunt chiar mai multi tripleti. din ce-mi dau seama, sunt de fapt 3 poze facute ‘panoramic’ cu aceeasi oameni in poza. probabil le era lene sa stranga mai multi figuranti pentru poza.

    (Citează)

 2. Bine zis “figuranti” :D

    (Citează)

 3. E destul de clar facuta din 3 bucati, partea stanga si partea dreapta sunt lipite pe fundal. Ma intreb de ce oare ?

    (Citează)

 4. Pai asta e intrebarea. De ce ar modifica cineva astfel poza? Nu erau suficienti studenti? Nu era buna si cu 10 insi in ea?

    (Citează)

 5. radu, mircea e un bou ignorabil. lasa-l, ca te molipsesti de ce are el.

    (Citează)

 6. Mi se pare penibila faza. Nici macar stitchingul nu e facut bine. Si da, sunt mai multi tripleti decat cei marcati, dar nu mai conteaza… Probabil ca asta a fost ideia fotografului, i s-o fi parut mai sexy daca sunt toti buluc acolo. Nici nu cred ca a fost cineva profesionist, poza are white balance aiurea, unii oameni sunt miscati, ferestrele sunt “arse”, etc.
  Si buna si intrebarea ta, unde-s femeile alea marfa? :)) Ca si eu aveam aceiasi impresie…

    (Citează)

 7. Teodora Olteanu

  17/08/2009 la 2:47 AM

  Genial! Tipul cu pinguinul e cel mai cel dintre toti!

    (Citează)

 8. Dupa cum il tine parca ascunde o erectie …

    (Citează)

 9. Snspa impreuna cu guvernul SUA lucreaza la un proiect ultra-secret care pregateste Pamantul pentru colonizarea extraterestra din 21 decembrie 2012. Aceste clone vor fi puse in pozitii cheie ale guvernului Romaniei, urmand ca in 2012 sa distruga economia Romaniei prin proiecte dezastroase care vor purta numele de “impozitul forfetar”, “prima casa”..er..
  In alta ordine de idei, indiferent daca crezi sau nu, (si) facultatea asta are suflet.

    (Citează)

 10. SNSPA nu e o facultate. In rest, whatever :))

  Clonele de pe bannerul PNL pentru europene ti-au scapat, nu?

    (Citează)

 11. De bannerele PNL nu stiu nimic.

    (Citează)

 12. :)) cum de n-am vazut asta pana acum? genial

    (Citează)

 13. Da… one of my better ones.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus