un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Relatia dintre sex si piramida de ambalaje de pe birou

9 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii


Funny da/nu?

  10 comentarii

 1. :D

    (Citează)

 2. Mda… abstract :D.

    (Citează)

 3. Un om dezordonat, e un om care n-a facut sex de mult?:D

    (Citează)

 4. nu mi se pare o chestie prea corecta. adica, cu cat trece timpul de cand n-ai mai facut sex, cu atat ai mai multe gunoaie in camera? sau, gunoaiele in camera cresc in acelasi ritm cu timpul de cand n-ai mai facut sex? io am inteles ideea ca gunoaiele din camera sunt direct proportionale cu timpul de cand n-ai mai facut sex, dar cred ca un grafic mai corect era, cu cat ai mai multe gunoaie in camera cu atat ai mai putine sanse sa faci sex :lol:

    (Citează)

  • @Ndrey: e un cerc vicios :P Dar nu e direct proportional, ca la un moment dat devine asimptotic. Nu poti strange gunoaie la nesfarsit si nici dezordinea nu poate ajunge la haos perfect. Mai strangi, mai aranjezi una alta, dar faci totul perfect abia cand auzi ca vine cineva in vizita.

   @nashu: nu, sunt sigur ca l-am facut eu :P Iar tu stii ca e adevarat daca ai un defileu printre gunoaie, cutii, pungi, hartii si altele, facut ca sa vezi televizorul?

     (Citează)

 5. Ăsta cred ca e un grafic făcut de prietena mea.

    (Citează)

 6. Hmm,.. nwradu.ro.

    (Citează)

 7. aduci d-soara o pui sa faca curat….si apoi o” rasplatesti”!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus