un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De ce sunt stiri despre Irinel

9 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

L-am auzit pe un tip ieri pe la radio plângându-se despre toate ştirile pe care le vede şi aude privind divorţul lui Irinel şi Monica. Păi asta ne interesează, când ţara e plină de gropi, de salarii mici, de mitinguri anti-guvern şi alte atâtea probleme imediate?

În esenţa e corect. Cum naiba să te intereseze divorţul unor milionari când sunt atâtea alte probleme în viaţă? Şi totuşi, parcă prea mulţi văd viaţa doar din perspectiva lor. Eu unul sunt chiar mulţumit să ştiu că undeva acolo sunt şi oameni care au salariu mare, au şoferi şi maşini solide, sunt mulţumiţi de cât câştigă, au suficienţi bani în cont încât să nu le pese de pensie şi atunci singurele ştiri care chiar îi interesează este ce mai fac alţi milioanari şi ce femei marfă devin iarăşi disponibile în acele cercuri ale societății.

Mai degrabă prefer să ştiu că există şi o viaţă în care nu-ţi faci griji pentru gropi şi salariul lunar, ci mai degrabă eşti îngrijorat să nu pierzi din buzunar lista cu femei tinere şi marfă pe care le-ai vrea astă seara. Mai bine să te gândeşti că există şi o astfel de viaţă şi să speri că poate va fi şi a ta, decât să ştii că în toţi anii ce-i mai ai va trebui să te lupţi cu fiecare amănunt al existenţei.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus