un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Unde mai stau radarele

9 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Am văzut în ultima vreme următoarea manevra: un radar sta la Piaţa Roma, la intrarea în Lipscani, şi măsoară viteza celor ce gonesc să intre în pasaj. Un echipaj îi opreşte pe vitezomani la ieşirea din pasaj, până în intersecţie. Metoda e bună, dar nu rezolvă principala problemă şi anume faptul că în pasaj toată lumea merge cu suta la oră, iar un accident acolo te face să ricoşezi de 2-3 ori în pereţi şi să agăţi şi alte maşini.


  5 comentarii

 1. Am vazut in ultimele zile radare pe ambele sensuri pe Bd. Mihalache (1 Mai), intre Averescu si Piata 1 Mai. Doar ca in zona aia nu stiu pe cine prind cu mai mult de 50-60.

    (Citează)

 2. Pe Barbu Vacarescu, sensul dinspre Pipera spre Stefan cel Mare, vis a vis de Zone Arena.

    (Citează)

 3. Poate ar trebuie sa inventam un fel de trapster romanesc usor de folosit pentru orice mobil.Eu ma gandisem la un numar de sms cu tarif normal si totul sa fie publicat pe twitter.se stie ca de pe twitter poti primi sms-uri gratis cel putin pe vodafone. chiar am inceput un astfel de proiect dar nu am sustinere. radu? ce zici ? incercam ceva?

    (Citează)

  • @Mihai: pai la concursul Nokia a inaintat cineva si o astfel de idee, asa ca incet-incet va prinde pe toate platformele. Dar nu sunt prea concludente, un radar sta maxim 1-2 ore in acelasi loc si apoi se muta. Apoi sunt o gramada care vad radare pe fiecare masina de politie, am vazut in Trapster raportat ca radar inclusiv masinile de patrulare normala.

   @ipo, Cosmin: in Bucuresti sunt 26 sau 29 (nu mai stiu exact) radare noi, asa ca le poti vedea cam peste tot.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus