un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trei oferte bune pe mâncare și băutură

29 Jun 2015  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

To whom it may concern, cum s-ar zice.

Auchan, 1-14 iulie, târg de beri. Se promit 300 de sortimente, inclusiv bio, fără gluten, vreo 20 fără alcool șamd.
auchan_targ_bere_1auchan_targ_bere_2
Pliantul spune Auchan Vitan, dar probabil pentru că acesta este cel mai apropiat magazin de zona mea. Site-ul auchan.ro este criptic rău, dar cred că va fi în mai multe locuri. Așteptați 1 iulie pentru confirmare. Auchan are mereu beri mișto, secțiunea lor este imensă.

Orice KFC, doar marțea până pe 7 iulie (adică au mai rămas 30 iunie și 7 iulie) – găleată 9 crispy și 9 aripioare la 20 de lei.
Foarte bună oferta, poate fi împărțită în două, trei și chiar patru persoane. Eu cred că voi profita de ea mâine, dacă ajung pe lânga un KFC.
kfc_galeata_marti

Lidl – săptămâna franțuzească. A început astăzi, iar eu am început-o cu stângul, am fost să iau carne de iepure fără os și nu mai era, ba chiar mi s-a spus să revin dimineață, că nu țin mult stocurile zilnice. Mă voi duce la 5 să țin loc la coadă #capevremuri

Vă recomand salamul cu nuci, este mereu în ofertă și nu-mi lipsește niciodată din casă. L-am descoperit în 2012 în Franța, iar cel de la Lidl este foarte bun. Păcat că nu au și cu alune. Oferta include și diverse brânzeturi, vinuri franțuzești și alte specialități. Iată aici catalogul.

    14 comentarii

  1. Dap, diferă de zonă pliantul. La mine e cu Auchan Militari.

      (Citează)

  2. bre, dacă ar scoate ăștia de la kfc și o găleată fără prostiile alea de aripioare, viata ar fi mult mai roz. o găleată de crispy strips, cu vîrf. #YOLO

      (Citează)

  3. Găleata fără aripioare e ca semințele fără coajă. In principiu, pare o idee buna dar, in practică….

      (Citează)

  4. Am primit si eu pliantul de la Auchan, Auchan Iasi, sa vedem ce sortimente vor fi.

      (Citează)

  5. Uita-te mai bine la Lidl, eu de la ei ma aprovizionez cu salam cu alune de padure.

      (Citează)

  6. La lidl trebuie tot timpul sa mergi dimineață dacă vrei sa prinzi chestii care sunt de interes și se vând rapid.

      (Citează)

  7. Si in Auchan Iasi v-a fi targul de bere – deci cred ca e o campanie in toata tara.

      (Citează)

  8. Auchan Vitan este aproape si de mine iar pentru bere fac orice. Deci le fac o vizita! Cat despre galeata de la KFC am luat martea trecuta la Unirea: este mai goala decat se vede in poza si nu contine nici macar un sos de usturoi. Daca mai adaugi si cate o bautura sari lejer de 35 de lei.

    @radu: daca tot stai aproape de Vitan, iti recomand mancarea de la Kaufland Mihai Bravu, “restaurantul” din interior. Au meniuri la 12 si 15 lei, cu mentiunea ca niciodata nu reusesc sa termin mancarea din farfurie. E prea multa!

      (Citează)

  9. sa fie mult, sa mancam ca americanii.

      (Citează)

  10. Auchan Vitan este aproape si de mine iar pentru bere fac orice. Deci le fac o vizita! Cat despre galeata de la KFC am luat martea trecuta la Unirea: este mai goala decat se vede in poza si nu contine nici macar un sos de usturoi. Daca mai adaugi si cate o bautura sari lejer de 35 de lei.

    Cum adica e mai goala si cum sa sari de 35?!

    Chiar acum mi-am luat…

    Cu o portie mica de cartofi, un sos si un Sprite la 0.5 a facut 28.9 lei, deci mai taie din ele.

      (Citează)

  11. Roxana: Cum adica e mai goala si cum sa sari de 35?!

    Chiar acum mi-am luat…

    Cu o portie mica de cartofi, un sos si un Sprite la 0.5 a facut 28.9 lei, deci mai taie din ele.

    E mai goala in sensul ca nu e umpluta cu varf asa cum se vede in poza. Ba chiar e mult sub capacitatea cutiei. La momentul respectiv m-a facut sa ma intreb de ce au facut cutia asa mare.

    Iar pretul de 35 de lei se aplica la doua persoane, doar nu-s “nebun” sa mananc singur 18 bucati de carne picante!

      (Citează)

  12. Am fost ieri dupa ora 18.00 in Lidl, saptamana frantuzeasca se cunostea doar la cateva deserturi. In rest era plin de saptamana americana, untul de arahide sa traiasca.

    Btw, produsele asa zis americane, frantuzesti etc. sunt de fapt facute pentru Lidl, toate sunt branduri proprii ale lor.

      (Citează)

  13. Salamul cu alune este deja feliat in ambalaj de 100g. Ce mai au interesant : somon in foietaj, mini salamis, branzeturile, daca le mai lasi cateva zile/o saptamana sunt si mai bune, ratatouille congelata este so and so, parca mai buna era la conserva, prajiturile, cidrul si cassis.Vinurile am vazut ca in Ro sunt altele dar oricum sunt bune.

    Produsele sunt facute pentru Lidl, dar majoritatea chiar in Franta si sunt foarte bune.

      (Citează)

  14. Eu am început sa comand bautura online, o cumpar de pe bauturi.ro. Iau cateva sticle de vin sau de ceva, la cateva luni…scap si mai ieftin si de carat de la supermarket lunar.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus