un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cîrstoiu out, Piedone intră în linia dreaptă

23 Apr 2024  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

Nu mă așteptam la asta, dar PSD și PNL l-au retras pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria București și au anunțat că vor avea candidați separați: Firea pentru PSD și Sebastian Burduja pentru PNL.

Două lucruri ar fi de observat aici. Primul este ipocrizia PSD. L-au retras pe Cîrstoiu după câteva articole despre practici lipsite de etică, precum faptul că-și ducea pacienții de la stat la clinica privată a soției sale, unde îi consulta pe bani.

Cum ar fi, o persoană care face asta nu este demnă de a fi candidatul PSD-PNL la primărie. În același timp, posturile publice și listele de candidați pentru alte instituții sunt pline de oameni ai PSD și PNL care au inclusiv urmăriri sau condamnări penale la activ, dar o bagă la înaintare pe aia cu “Constituția îmi permite să candidez” și clasica “decizia nu este definitivă”. Uitați un exemplu de acum câteva zile.

În al doilea rând, așa cum mulți dintre voi au spus în comentarii, candidatul real al PSD este de fapt Piedone. Omul este un traseist politic. Poate mai țineți minte acum niște ani, la alte alegeri, când a schimbat partidul cu vreo 3 săptămâni înainte de vot, de avea pliante identice de la două partide.

Dacă iese Piedone, consiliul PSD-PNL se dă cu el imediat, iar Piedone le face jocul. Win-win.

Cîrstoiu s-a retras spunând, poetic, “eu sunt un învingător și nu am pierdut niciodată o luptă”, înainte să se întoarcă la cerut bani pacienților de la stat pe consultații la privat.

    15 comentarii

  1. O fireadreacu si un luzăr burduja candidați ar fi super pentru noi. Sa se mănâncă intre ei :)

      (Citează)

  2. Un partid de mafioti, il acuza pa carstoiu ca e mafiot. Asta inseamna sa fii mafiot.
    Cat despre miscarile astea, deja ma depasesc scenariile psd-pnl.

      (Citează)

  3. O vorba din popor zice ca nicusorului chior ii face dzeu cuib. Astia doi impreuna o sa rupa mai mult de la piedone decat dottore.

      (Citează)

  4. “Eu sunt un învingător și nu am pierdut niciodată o luptă” – e pentru pacienți.

      (Citează)

  5. Cel mai bun exemplu a ceea ce poate să facă justiția autohtonă e fix Piedone, care a primit pușcărie pe toată linia în dosarul Colectiv, însă la ultimul apel a fost achitat.
    Iar celor alergici la cetățenii “urmăriți”, eu le urez, în ordine: arestare, sechestru pe bunuri, arest la domiciliu, anchetă fază nepublică apoi clasare dosar, așa, după vreo 2 ani.

    Revenind la politică, cine nu votează acum cu N. Dan, e mai bezmetic decât strategii PSD-PNL.
    Mai delicat va fi la consiliu.

      (Citează)

  6. Carstoiu lua ceva voturi de la Nicusor, Firea si Piedone se bat pe acelasi segment de electorat. S-ar putea sa fie cea mai “buna” miscare din campania asta. Piedone deja s-a basicat.
    PSD a inlocuit un candidat care capusa un spital public cu altul cu legaturi in afacerea azilelor groazei si casatorita cu un sulfuros baron de Ilfov. Dracu’ mai intelege ceva din aiureala asta.

      (Citează)

    • Eu cred ca Burduja va lua ceva voturi de la Nicusor.
      Iar Piedone si Firea se bat pe acelasi electorat, adica cei carora le place un Primar care comenteaza mult si care este vesnic prezent in Social Media.

        (Citează)

  7. Partea buna este ca Nicusor va castiga. Cand 3 se bat al patrulea castiga. Bine Burduja a fost pus din burta. Deci lupta este intre duamna, interlopul si comisarul Cattani. Interesant este alt aspect. Nu inteleg pe cine va sustine PSD. duamna nu cred ca accepta o propunere doar de fatada, sa fie asa de umplutura cand de fapt partidul sa il sustina pe interlop.
    Anyway astrele se pare ca s-au aliniat pentru Nicusor.

      (Citează)

    • dif: Burduja a fost pus din burta

      burduja de autopropusese de ceva vreme deja (la fel ca firea daca ne uitam bine).

      cat despre sustinere..
      burduja taie cate ceva de la nd, iar firea / piedone fac o “draga stolo” in ultimul moment cat sa consolideze suficient sa fie acolo in lupta la final.

        (Citează)

  8. Nicușor FTW!!! Sunt destui proști în orașul ăsta, dar nu așa de mulți încât să iasă Panettone, mark my words people! Un analfabet care vorbește cu “am decât”… Bacul l-a dat la 32 de ani, ce pretenții să ai de la el. Dacă nu confund, parcă și permisul de conducere l-a luat la Pitești, pe când mergea treaba la fabrica aia de permise. Un măscărici obosit. Își angajează rudele, cumetrii, tovarășii, sparge contractele mari în lucrări mai mici ca să le poată încredința direct (fără licitații) la cine trebuie etc.
    Mi se pare incredibil cum acest specimen în “patronajul” căruia a avut loc cea mai mare tragedie din ultimii ani în București (mă refer la Colectiv) este preferatul a cca. 40% dintre bucureșteni. Vă dați seama cum se simt părinții acelor copii care au avut parte de cea mai cumplită moarte posibilă? Fiindcă sistemul lui Panettone dădea autorizații pe șpagă?

      (Citează)

    • Ce face Piedone se numește “divizarea artificială a contractului”, dar asta o poate constata doar Agenția Națională pentru Achiziții Publice, condusă de fosta șefă de la Achiziții din Primăria Sectorului 1 de pe vremea lui Dan Tudorache de la PSD.

        (Citează)

  9. Medic: Curaj, Ionica. E doar o taietura mica, da-o naibii!!!
    Pacient: Nu ma cheama Ionica, domnu’ doctor.
    Medic: Fii linistit, Ionica sunt eu!!!

      (Citează)

  10. partea buna a alegerilor astora poate fi ca daca burduja ia 3% poate il vedem ca dispare din peisaj

      (Citează)

  11. Vad ca multa lume il considera mutzunache pe Burduja…. L-am auzit vorbind prin online invitat pe la niste podcasturi… Pare mult mai spalat decat vechii politicieni PNL…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus