un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Finestore a pornit ofertele de Paști și vă zic și un cod de extra-reducere

23 Apr 2024  ·

FOOD & LIFESTYLE, PUBLICITATE  ·

Spune-ți părerea

Ofertele Finestore de Paști sunt active pe site. Este o listă cu aproape 1500 de produse care au preț redus și iată un bonus suplimentar plăcut: folosiți codul EASTER5M și primiți 5% discount suplimentar la ele (astăzi și mâine), pe lângă reducerea pe care o au deja.

S-ar putea să mai apară extra-oferte în zilele următoare. Abonați-vă la newsletter, acolo se anunță de obicei coduri de reducere care uneori nu pot fi găsite pe site. În același timp, însă, livrarea prin FAN Courier durează vreo 2 zile, iar zilele libere de 1 Mai ar putea produce diverse alte întârzieri, deci poate vreți să comandați din timp ca să scăpați de o grijă. Livrarea este gratuită la comenzi de peste 199 lei, iar cei din București pot cumpăra și din magazinul din Aerogării sau pot ridica direct de la depozitul Finestore marfa comandată.

Eu am strâns “comenzi” de la ai mei, care au vrut vin bun pentru Paști, plus ce mai iau eu, și am dat astăzi o comandă. Am luat vin Otarnița și Maletine, plus un astfel de Tenuta Ulisse Pecorino Premium, de care am băut recent și mi s-a părut foarte bun, foarte parfumat.

O recomandare pe care o fac cu plăcere este și acest vin Grande Alberone, din care am luat periodic în ultimii doi ani, inclusiv astăzi. Este un alb gustos, cu preț foarte bun (37 lei cu cuponul de reducere), care merge foarte bine băut solo sau ca șpriț, dacă asta vă este plăcerea. Am luat mai multe sticle pentru că perioada următoare este lungă și plină de apă minerală și întâlniri cu prieteni și familia.

June de fructe roșii are un preț bun, dacă vreți să faceți un gin tonic cu arome plăcute de vară. Dacă vreți cel mai bun gin pe care l-am băut în ultimul an, este Ukiyo, unul japonez excelent.

Există și o tombolă. Dacă veți cumpăra cel puțin un produs cu eticheta Magic Easter (oricare de aici), intrați în tragerea la sorți pentru una din cele 100 de sticle de Ronco Di Sassi Primitivo Di Manduria, un vin roșu din soiul Primitivo. Un vin bun, din sudul Italiei, regiunea Puglia, cu multe puncte primite în diversele ghiduri de vinuri italienești. Nu m-ar deranja să câștig unul.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus