un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 23 aprilie 2024

23 Apr 2024  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    5 comentarii

  1. Deci Karcher nu agreeaza piscotarii?

      (Citează)

    • Am văzut că i-au dat produse lui GB la prezentare mai demult. Probabil după țeapa pe care și-au luat-o cu el au ales să nu mai colaboreze cu alții.

        (Citează)

    • 🔝

        (Citează)

    • Asta cu “nu avem buget” este probabil o scuza ca sa nu ofere o replica mai urata, de tipul “nu aven nevoie de voi, afacerile noastre oricum cresc si fara publicitate”.

      Acum sincer, daca in doi ani de zile ti-ai dublat cifra de afaceri si fabrica este la capacitate maxima, de ce ai cheltui bani pe promovare suplimentara?
      Doar ca sa ai mai multe comenzi pe care sa nu le poti onora?

        (Citează)

  2. Kirin 9010 voia să rupă gura târgului. Am folosit o tabletă MediaPad cu procesor Kirin acum mulți ani, e păcat că Huawei nu reușește să producă un chipset comparabil cu Exynos și SnapDragon 8 Gen x, dar este probabil din cauza sancțiunilor.

    Apropo, cică SnapDragon 8 Gen 4 va avea nevoie de baterie mai mare la anul, de minim 5500 mAh sau de 6000. Așadar pregătiți-vă de o mărire substanțială de preț la anul. Am un deja-vu de acum 5 ani când am luat telefon cu ultimul chipset înainte de cele capabile de 5G. Prima serie SnapDragon capabilă de 5G a fost mare consumatoare de baterie (parcă seria SD 855).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus