un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 21 aprilie 2024

21 Apr 2024  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Despre Vesna Vulovic, o stewardeză care a supraviețuit dintr-un avion dezintegrat la 10.000 de metri de o bombă de la bord. Bravo ei că avea tensiunea mică.

Există deathbots AI, adică chatboți care imită persoane decedate și cu care cei din familie pot vorbi. Și este o modă tot mai populară.

Americanii pierd în jur de 68 de milioane de dolari în monede pe an, iar o companie recuperează bani din gunoi.

Cum arată blocul C.A.M. din București, primul bloc de locuințe sociale construit de Societatea Comunală de Locuințe Ieftine:

McDonald’s a lansat panouri stradale care miros a cartofi prăjiți. Branding olfactiv.

Inundații în Emiratele Arabe Unite. Iată mai multe fotografii de acolo.

Familia Kennedy îl susține pe Biden, nu pe Robert F. Kennedy Jr. Care le cam strică numele cu tot felul de declarații controversate, așa că este de înțeles că se distanțează de el.

Vreau la acest bar din Tokyo:

Pot avioanele chinezești Comac să facă probleme celor de la Airbus sau Boeing? Iată o analiză:

Pearl Jam are un nou album, numit Dark Matter.

Câștigătorii Sony World Photography Award.

Rețete cu cotlete de porc.

Resturile de la fructul de cafea pot ajuta enorm la creșterea pădurilor. Un experiment arată că zonele de pădure tratate cu teaca boabelor de cafea (boască? tegument mucilaginos?) au fost reînvigorate mult mai bine.

Top 4 finaliști la semi-maratonul de la Beijing și-au pierdut clasarea și medaliile. Înregistrările video arată cum primii trei alergători din Africa îi fac semne sportivului chinez să-i depășească, un pic înaintea de linia de finish.

Mister la americani: un tip din Arizona a moștenit o colecție de pietre de la bunicul său. Între ele, ceea ce părea a fi o mandibulă umană. Poliția a intrat pe fir în 2002, dar abia acum au putut face un test ADN. Testul a arătat că dinții aparțineau unui soldat american care a murit în 1951 într-un exercițiu militar in California și a fost îngropat în Missouri cu toate formalitățile necesare.

Formula 1 în China, la ora 10.

  5 comentarii

 1. A propos de supraviețuiri: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Violet_Jessop
  S-au scufundat 3 vase cu ea la bord și a supraviețuit.

    (Citează)

 2. Deathbots sunt varianta tehnologizată a spiritismului. Cu și mai puțină credibilitate, dacă asta ar fi, cumva, posibil. Și când te gândești că interacțiunea cu tehnologia ar fi trebuit să ajute, nu să tâmpească…

  Normal că Robert Kennedy e renegat de ai săi. Locul său ar fi în aripa MAGA a republicanilor, la ce tâmpenii aberează. Singurul său rol ar fi de momeală, ce rupe voturi de la alegătorii mai săraci cu duhul strict datorită numelui.

    (Citează)

 3. barul din Tokyo e intr-un centru comercial renumit pt intrarea (din prima poza), Tokyu Plaza Omotesando Harajuku (e in Shibuya).

  cred ca e o problema la imaginea de la C.A.M., e o tanti in poza.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus