un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Turul burgerilor: din nou la Grand Combo și o reducere și un concurs pentru cititorii blogului

8 Jul 2014  ·

GÂNDURI  ·

32 comentarii

grand_combo_06_kevin_bacon_burger
După ce am scris fix acum două luni despre burgerii de la Grand Combo Diner (în mall-ul Băneasa Shopping City, etajul 2 – site oficial), cei de la Grand Combo m-au invitat din nou acolo, împreună cu alți bloggeri, pentru o vedea și celelalte produse.

Să încep cu ce-i mai important. Pentru ca toată lumea să le poată încerca preparatele, au creat codul de reducere “Combo251” care vă oferă un discount de 25% în următoarele trei săptămâni la mâncare. Comunicați-l ospătarului, spuneți-i că-l aveți de pe blogul nwradu.ro și faceți astfel o economie serioasă de bani. Perioada s-a încheiat.

De asemenea, la finalul articolului găsiți și un concurs pentru voi. Să vă spun întâi ce-am mai mâncat pe acolo și alte detalii anunțate. Concursul s-a încheiat.

La prima vizită am mâncat Grand Combo Burger și Al Capone Burger, acum am încercat un Voodoo Burger (40 de lei). Include o bucată groasă de carne de vită, ceea ce-i permite bucătarului să o prepare rozalie și suculentă în interior, dacă așa o comandați, brânză cheddar, bacon, salată verde, roșii, castraveți murați și ceapă roșie, plus un sos barbeque american sub chiflă. Prețul include și o porție de cartofi prăjiți (despre care am aflat că nu sunt congelați, ci vin proaspeți și sunt tăiați și prăjiți în restaurant) și o salată coleslaw. Acum personalul te întreabă și dacă vrei sosuri suplimentare (sweet chili, barbeque etc).

Ca să fiu și mai clar, dacă mergeți la Grand Combo (cu reducerea de 25% de mai sus sau nu) pentru un burger, încercați Voodoo Burger, nu altul. Mi s-a părut cel mai bun din tot ce-am mâncat acolo, carnea are acel gust de grătar, dar este și suculentă, sosul e foarte bun, ingredientele sunt bine dozate, chifla a fost ceva mai subțire și un pic crocantă.
grand_combo_09_voodoo_burger
grand_combo_08_voodoo_burgergrand_combo_10_voodoo_burger

Am văzut și un burger Kevin Bacon (40 de lei). Rețeta este practic aceeași, dar lipsește sosul barbeque din interior și deci pare mai uscat.
grand_combo_05_kevin_bacon_burgergrand_combo_07_kevin_bacon_burger
grand_combo_06_kevin_bacon_burger

Am mai fotografiat și gustat și din alte preparate. TNT Wings sunt aripioare curățate de piele și date printr-un sos care le face foarte picante, adresându-se pentru cei care vor un pic de sudoare pe frunte. Sunt servite împreună cu un dip de sos de brânză.
grand_combo_01_tnt_wingsgrand_combo_02_tnt_wings

Deserturile vin prezentate pe o tavă mare, ca să le vezi cum arată înainte de a le comanda. Ai acolo prăjituri tipic americane, precum tort de mere, chessecake clasic, cheesecake mojito cu mentă, prăjitură lingonberry, prăjitură cu Oreo, tartă de mere cu înghețată și negrese.

Vă recomand tarta cu mere și înghețată, care este foarte bună. Are deasupra un strat ușor crocant care-i dă tot farmecul. Eu am mâncat o felie de prăjitură lingonberry, care este o spumă de ciocolată albă cu aceste fructe roșii lingonberry (un fel de merișoare); e un desert foarte ușor pentru stomac, tocmai potrivit după un burger mare.

Mai jos vedeți și fotografii cu o salată.
grand_combo_04_salatagrand_combo_03_salata

Am vorbit cu directorul și bucătarul șef, amândoi oameni cu experiență veniți de la nume mari în industrie precum Radisson și Red Angus. În curând, spre finalul verii, vor deschide terasă pe mall cu grătar în aer liber, restaurantul va fi mult mai luminos și meniul va primi și noi preparate. După aceste modificări și având în spate susținerea întregului mall Băneasa, cred că Grand Combo va deveni cel mai bun restaurant american din București.

Am intrat și în bucătărie, admirând cuptorul de mare putere si grill-urile pentru carne. Fotografii pe pereți arătau cum trebuie făcut plating-ul pentru diverse preparate. Am aflat și că au meniuri speciale pentru prânz și că angajați ai Ambasadei SUA, aflată în zonă, vin des aici și apreciază localul. Iar dacă ai card Grand Entertainment (cinematograf Grand Digiplex, expoziția Grand Cosmos etc), poți strânge puncte și în acest restaurant, că ține tot de ei.

Concurs pentru voi: dacă ați fost la Grand Combo sau după ce veți merge acolo, lăsați un comentariu mai jos despre ce ați mâncat bun sau ce vă atrage din ce am prezentat eu și puteți câștiga două invitații duble la Grand Combo, care includ fel principal, desert și băutură. Concursul ține 2 săptămâni, iar codul de reducere “Combo251” trei săptămâni.

Am fost acolo împreună cu Andrei Cismaru și Ana Naie, citiți și opiniile lor.

Grand Combo se află la etajul 2 al mall-ului Băneasa Shopping City, deasupra food court-ului, parte a centrului de distracție ce include bowling, biliard, console și alte jocuri. Site oficial.

    32 comentarii

  1. Poate ca ar trebui sa postezi si tu aici: http://pornburger.me :)

      (Citează)

    • @m: știu site-ul, dar nu trăim într-o țară care să-mi permită să postez așa des acolo. Când am pornit Turul Burgerilor, așa rețete speram să decopăr, dar sunt foarte puține restaurante care fac un burger special.

        (Citează)

  2. Nu am fost acolo dar din ce ai recomandat tu aici, chiar as incerca un Voodoo Burger. Poate am noroc si castig o invitatie, nu ar fi rau deloc :)

      (Citează)

  3. serban cristian

    08/07/2014 la 11:15 AM

    Am ajuns la Grand Combo dupa prima ta recomandare, am fost cucerit de aripioarele TNT, best buy dupa parerea mea si nimic asemanator prin Bucuresti. Merita atentie si salata Caesar ;) La burgeri prima oara a fost foarte bun, la al doilea am fost usor dezamagit, atat de gust si de faptul ca mi l au adus rece la masa, eram prea zen ca sa protestez :)

    Ar merita atentie la cartofii prajiti, sunt foarte inconstanti, in trei randuri mi au venit in trei moduri, o singura data au fost facuti perfect aurii, ultima oara erau foarte inchisi la culoare si tari, deci facuti in exces.

    Reducerea oferita e binevenita :) Astept cu nerabdare terasa de care spuneau.

      (Citează)

  4. Eu as merge numa sa-i arat nevestei ca uite asa se face un burger :)
    Pe linga burger as incerca aripioarele ca sint fan sudoare pe frunte :) Si zilele astea am fruntea mare ca sint aproape chel :)

      (Citează)

  5. Poate reusesc sa ajung sa incerc aripioarele acelea :d.
    Si daca tot recomanzi Voodoo, probabil si pe acesta.

      (Citează)

  6. Inca nu am ajuns pe la ei, dar daca voi ajunge mi-ar placea sa incerc un Combo-Mix: 6 Wings + Burger. :)

      (Citează)

  7. De cand urmaresc cuplul meu de vloggeri preferati din State, de fiecare data se ajunge si la mancare, asta din cauza ca tipa nu stie sa faca nimic de mancare. Si uite asa salivez la toate chestiile faine pe care aia le mananca in fastfood-urile sau restaurantele (care nu-s de fite) din Hollywood. Si cand vezi un burger din ala urias, plin de sosuri, cum naiba sa nu ti se faca pofta si sa se duca dracu incercarea de a fi la dieta?
    Din ce am vazut la Grand Combo, as alege meniul 6 wings + Burger Al Capone si o bere, sa ma simt ca in Hollywood in Baneasa Shopping City. ;)

      (Citează)

    • La meniurile acelea este un burger mai mic, apropo, nu unul full-size. Oricum, cu 6 aripioare plus un burger mai mic la douăzeci și ceva de lei te saturi foarte bine.

        (Citează)

  8. @Maya Secret: Cine-s vloggerii aia?

      (Citează)

  9. Du-te la bio burger pe floreasca (teoretic doar take away, dar te pot lasa sa mananci acolo in picioare). E a lui Baz care a fost la Masterchef (du-te seara ca sa ti-l faca chiar el). Sunt curios cum e vs. altele din punctul tau de vedere.

      (Citează)

  10. serban cristian

    08/07/2014 la 2:19 PM

    Profit in acest moment de codul de reducere, ospatarul a stiut imediat ca e “chestia aia cu bloggeri” :) TNT Wings & Voodoo burger FTW!

      (Citează)

  11. Am fost eu la BioBurger pe Floreasca si nu mi-a placut deloc burgerul. Carnea nu avea savoare si chifla era usor veche si inecacioasa. Plus ca nu ai unde sa mananci decat efectiv pe tejgheaua de servire in picioare. Nota 5. Poate altii o sa aiba alt noroc.

      (Citează)

  12. Este vorba despre Nikki and John channel. Mai au si canalul si pranks, acolo i-am descoperit initial. @Gigela

      (Citează)

  13. Şi eu am fost la Grand Combo după primul tău articol. Am încercat un Grand Combo Burger şi un Cheeseburger. Nu a mai fost loc şi pentru desert. Am făcut o poză pe sub mână şi datorită ei am mai trimis 2 colegi de muncă în direcţia aia.

    Din cauza ta o să mai trec în următoarele săptămâni şi o să încerc şi Voodoo Burger + TNT Wings. Poate iau şi DSLR-ul de data asta, că e greu să faci poze pe lumina aia cu telefonul :)

      (Citează)

  14. serban cristian

    09/07/2014 la 4:11 PM

    azi nu m am incurcat, am servit un combo de TNT Wings 8 + TNT Wings 12 + extra sos blue cheese ca sa nu mai plang ca nu mi ajunge. Cele 20 de aripioare au mers perfect, nu a mai fost loc pentru desert :)

      (Citează)

  15. Bifat in seara asta :) de mult vroiam sa mergem dar mereu amanam. Am folosit codul tau, mancat un The big cheese si un Voodoo burger. Amandoi am fost incantati de carne, extrem de gustoasa. Si prajitura Oreo a fost super. Si in special mi-a placut servirea, extraordinara.

      (Citează)

  16. Am fost azi și după Vacamuu a fost cel mai bun Burger de la noi. Am incercat Voodoo și a meritat. Serviciul exemplar, băuturile ieftine. Mi-au plăcut cartofii, se simte diferenta. Deserturile sunt un alt plus mare.

      (Citează)

  17. serban cristian

    11/07/2014 la 1:09 PM

    Radu: nu, dar locuiesc (oarecum) in apropiere, imi placea menu-ul si acum profit de reducere :)

      (Citează)

  18. Salut, Radu. La recomandarea ta am fost şi eu acolo.
    Am scris un articol despre experienţa mea: http://blog.vladilas.ro/2014/07/12/review-grand-combo-diner-burger/

      (Citează)

  19. Hahha :)))
    Nu, nu, chiar mi-a plăcut. Doar că mi s-a părut cam scump. Cu discount e ok :D

    Oricum, cred că am să mai merg în curând să testez şi aripioarele!

      (Citează)

  20. Multumesc pentru codul de reducere!

    Astazi am ajuns la restaurant si am comandat o portie de 8 aripioare picante TNT + o portie de inele de ceapa + un VooDoo burger + o cola + o apa plata + un sos Louisiana.

    Aripioarele picante TNT – delicioase! nota 10! Mult mai bune ca cele de la Hard Rock Café – si este etalon pentru mine la restaurant americane.

    Portia de inele de ceapa – foarte bune, la fel – nota 10! Se simte cu adevarat ceapa din ele si mult mai bun gustul paneluiu ( nu e gustul atat de pregnant ca de prajit. Pe locul 1 aceste inele iar pe locul 2 inelele de la Hard Rock Café. In rest pe unde am mai mancat au fost niste incercari nereusite…

    VooDoo burgerul – putin prea afumat pentru gustul meu, carnea am cerut sa fie mediu spre bine facuta dar nu mi s-a parut asa gustoasa precum carnea de la Hard Rock Café din Legendary… Nota 8 la burger ..ceva mai slabut. Sau ma asteptam sa fie mai bun probabil gustul delicious al aripioarelor au rupt pofta aceea de burger pe care o aveam…

    Sosul Louisiana foarte bun, picant si tocmai bun pentru cartofii de la burger.

    Cola o platesti o singura data si apoi poti sa prmesti reumplerea paharuui de cate ori vrei…

    Per total, apreciez acest restaurant si cu siguranta voi mai ajunge la el. Totusi, cei mai buni burger I-am mancat la Hard Rock … DAR cele mai bune inele de ceapa si cele mai bune aripioare… la Grand Combo!

    :D

      (Citează)

  21. P.S. Cartofii prajiti erau cam prea prajiti si uscati… ;)

      (Citează)

  22. Am fost astazi din nou sa iau masa la Grand Combo.

    Am luat un meniu de pranz – burger Al Capone ( mult peste VooDoo dupa parerea ea iar gustul e apropiat de cel al Legendary-ului de la Hard Rock ) + mini sala coleslaw + 6 aripioare TNT + suc si refill nelimitat + sos sweet chilli + inele de ceapa – Total 26 LEI si pe gustul meu :)

    Evident..multumita reducerii de 25% :D Multam din nou!

      (Citează)

  23. am fost si eu la Grand Combo. am incercat burgeri: voodoo si al capone. buni amandoi, desi as inclina mai mult spre al doilea. speram totusi la o carne mai aromata. in rest, servirea impecabila si atmosfera placuta. probabil o sa mai revin.

    ps: merci pt. codul de reducere!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus