un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mai sunt câteva zile și se dă BMW-ul

8 Jul 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Mai sunt doar câteva meciuri la Cupa Mondială de Fotbal și deci doar câteva zile în care mai puteți juca la concursul eMAG legat de meciuri. Este suficient să joci o singură dată pentru a intra la tragerea la sorți pentru un BMW seria 3 nou, un premiu foarte mare în online.

V-am spus anterior cum am făcut eu. Am comandat ceva minor, dar acea primă comandă mi-a adus 150 de puncte bonus și le-am înmulțit apoi în meciuri. Mi-am luat-o urât la câteva dintre ele, că jucasem pe Spania versus Chile și cine ar fi putut crede că Germania va face egal cu Ghana, dar am revenit bine de tot în optimi. Până acum am ghicit toate rezultatele din optimi, chiar dacă am tremurat un pic la Olanda – Mexic și apoi la Germania – Algeria, unde rezultatele s-au stabilit în favoarea mea în ultimele minute de joc.

Totuși, toată distracția cu rezultatele a fost un bonus. Am făcut-o doar pentru a mă înscrie în concursul cu BMW-ul. Iar cum eMAG a anunțat vânzări de 30 de milioane de lei la “Revoluția Prețurilor” de la finalul lunii iunie, sunt șanse mari ca mulți dintre voi să fi comandat ceva pe acolo și să fi primit puncte pentru acest joc, 1 punct pentru fiecare leu cheltuit, plus 100 bonus la prima comandă.

Câteva cifre primite pe email despre cele trei zile de reduceri “Revoluția prețurilor la eMAG”:

 • vânzări de 30 de milioane de lei (adică 6,8 milioane euro)
 • 28% din vizitele pe site au fost de pe mobil
 • 140.000 de produse comandate

 

  5 comentarii

 1. eu cred ca din cati bani iti ies intr-un an din blog , poti sa-ti iei si singur BMW. dar nuuuu, tu trebuie sa toci banii aiurea prin crasme si malluri.

    (Citează)

 2. Cat despre commentul lui gogu: Made my day ! :))

    (Citează)

 3. masina se da pe 20 august…

    (Citează)

 4. am pariat pe Germania. se pare ca am pariat bine. a fost macel.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus