un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum să obții 150 de puncte la concursul eMAG cu premiu un BMW

23 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

V-am spus despre concursul eMAG legat de Cupa Mondială, unde joci puncte pe pronosticurile meciurilor și, dacă ai dreptate, le dublezi. Lăsând la o parte premiile periodice de sute de euro, premiul cel mare este un BMW seria 3 și la tragerea la sorți participă toți cei care au comandat ceva și jucat măcar o dată în timpul Cupei. Nu contează valoarea comenzii, este suficient să joci un singur punct pe un meci și ești înscris în concurs.

Ca să primești puncte trebuie să dai o comandă. Nu prea aveam nevoie de nimic în prezent, așa că am comandat o carte, “Sosuri perfecte”, ca am nevoie de câteva rețete noi aici. Am dat 25 de lei pe ea (cu transport gratuit, surprinzător) și am primit 2 puncte (se dă 1 punct pentru fiecare 10 lei), ceea ce n-ar asigura vreo mare distracție, atât doar că la prima comandă primești 100 de puncte bonus!

Și surpriză, după ce am văzut cele 102 puncte în contul meu, un buton de pe site spunea că dacă dau și un share pe Facebook primesc alte 50 de puncte, ceea ce am făcut imediat ce l-am văzut. Practic, dacă nu aveți ceva de cumpărat oricum, puteți face ca mine, luați ceva ieftin și jucați pe orice meci doar pentru a fi înscriși în tragerea la sorți pentru BMW, iar cu punctele bonus vă puteți distra oricum pentru tot restul cupei mondiale.

emag_cupa_mondiala_1

emag_cupa_mondiala_2

Cu punctele respective am început timid să joc pe diverse meciuri. Belgia-Algeria mi-a dublat cele 10 puncte puse pe victoria Belgiei, Brazilia – Mexic s-a terminat 0-0 și am pierdut puncte. Cum să facă egal brazilienii, care sunt favoriți la câștigarea trofeului, cu Mexic? Și nu-i vorba că au făcut egal, dar remiza albă, neputința de a da un gol, m-a dezamăgit și îngrijorat cel mai tare.

A doua zi am trăit însă suspansul la cote maxime, cum s-ar zice la televizor. Sigur pe victoria Olandei în meciul cu Australia, am jucat 80 de puncte acolo, mai bine de jumătate din tot ce aveam. Vă dați seama cu ce emoții am stat apoi când Australia a condus cu 1-0 și apoi au avut acel penalty care a făcut 2-1. M-am bucurat la egalare doar pentru echipa olandei, că la punctele mele deja renunțasem să mă mai gândesc, și apoi a venit acel gol minunat de 3-2 al Olandei, când am aplaudat și chiuit în propria bucătărie de-au fugit pisicile direct sub canapea, speriate de astfel de manifestări animalice.

Așa arată o mare echipă! Într-o clipă ar fi putut lua gol de la australieni, care scăpaseră singuri cu portarul în 7 metri, dar au jucat prost, iar în contra-atacul următor Memphis Depay de la olandezi a dat el un gol superb. Fără tremurat de picioare, fără “stai să ne liniștim că era să luăm gol”, ci direct în poarta adversă s-au dus. Hai Olanda!

Meciul respectiv mi-a adus 160 de puncte. Am pierdut 10 cu Spania, dar bănuiam eu ceva urât acolo, de-am pus doar 10. În ziua următoare câștigam alte 30 pe Columbia (vs Coasta de Fildeș) și pierdeam tot 30 pe Anglia și Japonia. WTF, Anglia?

Abia aștept runda 3, meciurile finale din fiecare grupă. Sunt câteva grupe în care acum se va decide cine trece mai departe în optimi, așa că vom avea parte de meciuri în care se va rupe pisica. Să sperăm că-mi pun unde vreau punctele. Momentan sunt pe la locul 1000 în clasament, dar asta e mai puțin important, mă joc pentru distracție și totul a pornit de la dorința de a participa la tombola finală pentru BMW.

    9 comentarii

  1. mai bine imi ziceai cum sa obtin un BMW

      (Citează)

  2. Muncă multă, salariu mare, strângi banii și-l iei de la dealer.

    Sigur, sunt și alte variante, poți juca aici, poți să iei SH, inclusiv varianta cea mai ieftină, SH din Anglia și înmatriculat pe Bulgaria, cum mai văd uneori pe stradă.

      (Citează)

  3. “Orice retur, anulare sau modificare a unei comenzi plasate in perioada concursului duce la resetarea punctajului de clasament la 0.”

      (Citează)

  4. hahaha, de la dealer zici? doar daca am baut gaz.

      (Citează)

  5. nu se modeleaza nimic, decat daca apesi niste butoane.
    cea mai rentabila achizitie e masina de 2 ani vechime. In cele mai multe cazuri e practic “ca noua”, are 35% din pret jos si mai ai cativa ani buni de garantie.

      (Citează)

  6. Daca cumpar pana in 13 iulie in PC de 3000 lei, imi da 400 puncte, acele puncte pot sa nu le pariez si decat sa cumpar produse cu ele? Am vazut pe site de exemplu un produs la 500 lei costa 51 de puncte. Ma ajuta cineva va rog?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus