un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

În vizită la noul sediu PC Garage

4 Jul 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

sediu_pc_garageAm fost să văd noul sediu PC Garage, profitând și de faptul că stau practic vizavi de ei. Ajung acolo în 5 minute pe jos, magazinul și depozitul (și de fapt toate birourile lor) fiind acum în zona Timpuri Noi, pe strada Logofăt Tăutu nr. 68A.

La noul sediu se ajunge simplu de tot, la doi pași fiind stația de metrou Timpuri Noi și stația de tramvai numărul 1, cel care face un traseu circular prin oraș.

PC Garage beneficiază acum, în primul rând, de un spațiu mult mai mare pentru depozit și tot ce înseamnă activități legate de vânzare, precum pregătirea coletelor, asamblarea PC-urilor la cererea clienților și tot restul. Spațiul suplimentar va permite eficientizarea fluxului, iar asta se va cunoaște în primul rând în momentele de vârf din perioadele aglomerate ale anului.

Iată câteva imagini cu depozitul, unde am avut ocazia să intru:


Cât despre experiența pentru clienți, există patru persoane ce preiau sau activează comenzile, casierie dedicată cu loc suficient ca să nu se facă îmbulzeală, zona de ridicare de produse și bancul de probe.

Am mai văzut și oameni de suport tehnic, în caz că ai întrebări despre produsele pe care vrei să le cumperi sau nu merge ceva, plus zona de preluare și predare service. Amenajarea nu s-a terminat, trebuie să apară niște mese pe care să prezinte produse de top, dar am remarcat și două elemente interesante:

AMD face cinste cumpărătorilor cu o înghețată.
noul_sediu_pc_garage_03

Site-ul PC Garage poate fi accesat de la două calculatoare din showroom, care de fapt sunt două Raspberry Pi-uri conectate la internet. Acea mică placă de deasupra monitorului este întreg calculatorul făcut pe Raspberry Pi.
noul_sediu_pc_garage_02

Sâmbătă se desfășoară acolo un concurs de FIFA 2013 și alte “momente artistice”, pe care le puteți descoperi aici.
Altceva mișto în oferta PC Garage: noile SSD-uri Kingston din seria KC300, din care modelul de 120 GB are momentan o reducere de 12%. Gama KC300 are consum redus de putere și sunt ideale pentru laptopuri. Mie mi se pare și că modelul de 240 GB din seria V300 este la un preț bun, 799 lei, pentru un SSD.

    3 comentarii

  1. Ce noroc pe voi in Bucuresti :)

      (Citează)

  2. Ce sunt alea la 49.99? Tricouri?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus