un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte bune ale săptămânii

25 Sep 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Pe principiul “lumea profită pentru că descoperă oferte bune, eu profit din linkuri afiliate”, să vă arăt ce mi-a plăcut în oferta eMAG de săptămâna aceasta.

Casti In-Ear Monster Beats Dr. Dre UR BEATS, Negre – 279 lei, redus de la 400 lei.
Este o ofertă bună, căştile se aud excelent (le ştiu de la telefoanele mobile) şi la eMAG nu cred că se pune problema că ar fi false.

Ultrabook HP ENVY 4k – 3100 lei, redus de la 3400 lei.
Eu am testat modelul mai mare şi am fost foarte mulţumit de el. Acesta are doar 14 inci, dar este subţire, uşor pentru talia lui, performant (Ivy Bridge, 4GB, 500 GB, sunet Beats) şi include Windows 7 Home Premium. Windows 8 apare în octombrie, dar cumpărând acest laptop puteţi apoi să achiziţionaţi o licenţă Windows 8 cu doar 15 euro.

SSD Kingston, 128GB, SATA 3 – 349 lei, redus de la 520 lei.
Este o ofertă bună şi am mai scris despre ea şi anterior.

Laptop Lenovo G580 – 2849 lei.
N-are fineţea unui ultrabook, dar preţul mi se pare bun pentru ce oferă, adică procesor Core i7 de ultimă generație, 500 GB hard-disk şi placă video dedicată nVidia. Este un laptop performant pentru office şi aplicaţii mai solicitante.

Call of Duty Black Ops 2 şi Assassin's Creed 3 la precomandă.
Se lansează pe 13 noiembrie şi respectiv 23 noiembrie.

    6 comentarii

  1. Ce adaos ar putea avea castile alea pentru a le putea vinde cu asa un discount?

      (Citează)

  2. @cartus: ar putea fi unul foarte mare sau incearca sa limiteze pierderile.

    Altfel, bineinteles ca stocul de SSD-uri s-a dus imediat…

      (Citează)

  3. Gabriel PSandu

    26/09/2012 la 8:59 AM

    Chiar as fi vrut sa achizitionez castile astazi, dar un deficit foarte mare e acela ca nu au microfon sau buton ptr. control (cel putin pentru mine e o problema)

      (Citează)

  4. Gabriel PSandu

    26/09/2012 la 9:15 AM

    Am gasit pe evomag cu handsfree si diferenta de pret e de 20 RON. (Lichidare de stoc). Mi e teama sa nu fie false…

      (Citează)

  5. Gabriel PSandu

    26/09/2012 la 12:52 PM

    M-am uitat mai bine (adica de pe desktop si nu de pe telefon) si vad ca si cele de la emag au handsfree. Just bought them through your link! Mersi Radu!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus