un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte bune la eMAG

8 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Am promis acum aproape o lună că voi dona toate comisioanele înregistrate în această perioadă prin eMAG Profitshare către UNICEF şi aproape că ne apropiem de împlinirea termenului respectiv. Sper că Ligia e fericită!

Tot ce trebuie să faceţi pentru a ajuta este să cumpăraţi orice produs de la eMAG accesând magazinul printr-unul din linkurile sau bannerele de pe acest blog şi 3% din valoarea cumpărăturilor va fi donată de mine după 12 august.

Sigur, am invitat formal şi alţi bloggeri să facă la fel. N-a mai ales nimeni această cale, dar în schimb netul e plin de linkuri afiliate, ba chiar şi dacă-i cer cuiva să-mi spună ce aparat foto are sau ce monitor şi-a luat îmi răspunde cu un link afiliat, că poate face un ban de pe clickul meu.

Anyway, vă semnalez iarăşi nişte oferte bune de la eMAG pentru săptămâna 7-13 august:

SSD Kingston V200 2.5, 128GB, SATA 3– SSD de 128 GB la doar 319 lei, în loc de 519 lei? E foarte tare oferta! Un SSD de această dimensiune poate ţine lejer sistemul de operare şi toate programele necesare în 50 GB şi vă oferă şi suficient spaţiu suplimentar pentru o stocare de fişiere.

Puneţi aşa ceva pe laptop-ul vostru sau pe desktop pentru a boota Windows de pe SSD, diferenţa este ca de la cer la pământ. Eu am deja 3 şi sunt o tehnologie care accelerează incredibil de mult orice calculator. Cred că voi profita de această ofertă.

Laptopuri ieftine – cel mai ieftin este 1549 de lei, dar în promoţie e şi un ultrabook Asus UX21E redus cu 400 de lei.

Jocuri la precomanda – salut apariţia acestei categorii pentru că sistemul de precomenzi trebuie dezvoltat mai mult. World of Warcraft Mists of Pandaria, Guild Wars 2 sau Halo 4 pot fi găsite acolo.

Iată şi cele mai bine vândute produse din diverse categorii, că poate vă vin idei. Nu uitaţi, toate comisioanele ajung la UNICEF, aşa că dacă intenţionaţi să cumpăraţi ceva, acum e momentul.

    2 comentarii

  1. Ma uitam si eu in newsletter la SSD-ul acela: fantastic pret pentru orice magazin online, mai ieftin de 400lei nu l-am gasit nicaieri.
    Reincepem negocierile cu nevasta enetru noi investii in laptop :D

      (Citează)

  2. Uhhhhh SSD-ul ala e chiar foarte ok. Din pacate mi-am luat un Samsung de 64gb acum vreo 2 luni :( N-am ce zice, isi face treaba foarte bine, dar cei 64gb in plus ar fi fost foarte bine primiti.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus