un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Voi dona o lună de câștiguri eMAG Profitshare către UNICEF

13 Jul 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Astă seară, începând cu ora 21, puteţi urmări pe Realitatea o emisiune specială despre copiii abandonaţi ai României şi despre ce face UNICEF ca să-i ajute. Va fi Ligia Adam în direct, vor fi ambasadori UNICEF, vor fi povesti triste despre copii, dar să ne facem că nu există înseamnă să ignorăm problemele din lumea în care trăim.

Puteţi ajuta şi voi prin donaţii. SMS la 8848 pentru a da doi euro sau site-ul unicef.ro pentru a dona ce sumă vreţi voi, inclusiv posibilitatea de plăţi recurente. Ştiu că mulţi ar face asta. Activezi serviciul şi automat ţi se iau 15 lei sau 30 de lei sau altă sumă din cont, lunar, fără altă intervenţie necesară. Probabil că daţi mai mult de atât pe tot felul de taxe de administrare pe care nici nu le cunoaşteţi.

Matilda mi-a făcut o surpriză ieri cu acest tweet:
https://twitter.com/Matilda_/statuses/223427474334289921

Eu am ales să fac altceva. Toţi banii pe care îi voi câştiga din Profitshare începând de astăzi timp de o lună îi voi dona la Unicef. Aşadar, dacă veţi cumpăra ceva de la eMAG intrând prin linkurile mele de afiliere (acesta, de exemplu, sau prin click pe orice banner de pe site care uce la eMAG și apoi cumpărând orice produs), între 13 iulie şi 12 august, toţi banii obţinuţi din acel comision de 3% din valoare îi voi dona UNICEF-ului, la final. Dacă tot aveți de cumpărat ceva, faceți-o așa. Îi încurajez pe toţi bloggerii cu profitshare să aplice aceeași metodă, dacă nu cumva aleg să doneze chiar direct ce sumă vor ei.

Mai multe despre problemele copiilor în comunicatul oficial.

    5 comentarii

  1. Tocmai ai incalcat TOS-ul Emag ProfitShare…

      (Citează)

  2. sunt banii lui, face ce vrea cu ei.

      (Citează)

    • De fapt e o problema buna, voi intreba.

      Articolul din TOS care mi se pare ca atinge problema este:
      Afiliatul nu are voie sa ofere direct sau indirect altei persoane sau entitate beneficii pentru folosirea instrumentelor de promovare de pe site-urile Afiliatului (plata unei sume de bani, garantia oferirii unui discount pe site-ul eMAG.ro);

      E discutabil articolul. Eu nu ofer beneficii unei entitati cu conditia ca acea entitate sa foloseasca instrumentele de promovare, ca nu vine UNICEF sa dea click si sa cumpere imprimante. Sper sa nu fie nevoie sa modific treaba asta, ca mi se pare o metoda buna de a implica lumea in acest proces si de a face o fapta buna.

        (Citează)

  3. As fi bucuros daca cei de la Unicef impreuna cu institutiile statului s-ar preocupa mai mult de copiii familiilor sarace si dezorganizate.

    Este o realitate faptul ca noi, romanii, facem unu’ doi copii in timp ce tiganii au cate 5-6 copii o data. Trebuie concentrata atentia pe familiile care nu pot oferi copiilor o educatie si ingrijire corespunzatoare; pentru ca ei sunt viitorul.

    Nu mai vreau sa vad copii in strada, cersind dupa o paine!
    PS: Ar fi foarte tare ca in corespondenta cu membrii Unicef sa apara si realizari, proiecte si evenimente.

      (Citează)

    • Apar si realizarile lor, dar nu se face asa tam-tam pentru ele.

      In alte stiri, am vorbit cu “eMAG”, e ok ideea mea, mergem inainte! 3% din valoarea cumparaturilor facute de voi prin linkurile mele de afiliere pana pe 12 august ajunge la UNICEF printr-o donatie pe care o voi face ulterior.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus