un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ceasul lui James Bond

26 Sep 2012  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu


Skyfall, cel mai recent film din seria James Bond, sta să apară în cinematografe. La Paris, în Place Vandome, puteai deja să cumperi ediţia limitată a ceasului pe care Daniel Craig îl va purta în acest film.

Ca şi în alte filme James Bond, ceasul este făcut de Omega, iar acesta s-a produs în ediţie limitată de 5007 exemplare. Pare a fi din gama pentru scufundători.
Preţul? 4800 de euro, printre cele mai ieftine de acolo.

  1 comentariu

 1. Ieftin si totusi scump. cu toate acestea, arata intr-un mare fel :o:

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus