un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La restaurantul Romantik din Brasov

24 Apr 2010  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

În prima seară la Braşov am mâncat la Taverna Sârbului, dar am mai scris despre acel restaurant, iar locul e destul de cunoscut pentru ce oferă: mâncare bună, porţii mari, meniu cu fotografii ca să ştii ce iei.

A doua zi însă, înainte de plecarea în Bucureşti, cei din Braşov ne-au recomandat un restaurant numit Romantik, de pe strada Pictor Luchian (lângă Salsa Lap Dance Club, a fost greu să mă abţin să nu intru acolo în schimb). Restaurantul s-a dovedit a fi foarte bun: o vilă imensă, decorată în stil rustic, cu mese mari şi spaţiu suficient la el, grădina afară, unde mesele erau puse dar încă nu cred că o deschiseseră oficial; cel mai important, meniu este imens şi variat, iar mâncarea a fost excelentă.

Am mâncat cotlet secuiesc, din carne de porc umplută cu cubuleţe de şuncă şi cu caşcaval, din care era apoi ras şi pe deasupra. Erau disponibile vreo 15 garnituri de toate felurile din care eu am ales cartofi ţărăneşti. Au fost cei mai buni cartofi ţărăneşti pe care i-am mâncat vreodată. De obicei nu-mi plac pentru că sunt grei la stomac şi au gust de afumătură, dar aceştia erau făcuţi exact cum trebuie cu un pic de ceapă şi un pic de bacon sau kaiser. Puteam să-i mănânc goi şi ar fi fost destul pentru o masă. Am dat 22 de lei pe cotlet, 6 lei (parcă, nu mai sunt sigur) pe cartofi şi încă 6 lei pe o salată asortată (verde, roşii, castraveţi). Regret că n-a mai fost timp să încerc papanaşii, dar a trebuit să plec spre casă.

Cotlet secuiesc cu cartofi ţărăneşti

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus