un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cafea Whittard pentru Nespresso

7 Apr 2014  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Pentru cei care au espressoare Nespresso (un alt brand Nescafe popular în vestul Europei și plasat mai sus decât Dolce Gusto) există și alte mărci de cafea sub formă de capsulă compatibilă. Pe Magheru am văzut cutii de cafea Whittard de mai multe feluri.

Update: mi-a fost semnalat că și magazinul tu.ro, cel cu tricouri amuzante, vinde produse Whittard, inclusiv aceste cafele, cu livrare prin curier.

whittard_columbiawhittard_guatemala

Citește și: Un magazin Nespresso.

    7 comentarii

  1. Se potrivesc cu Krupp?

      (Citează)

  2. Dacă-i mașină Krups pentru Nespresso, da :P

    Am văzut recent și capsule Nespresso marca Carrefour în, bineînțeles, Carrefour Feeria.

      (Citează)

  3. Astea nu merg cu expresoarele nescaffe dolce gusto, nu?

      (Citează)

  4. Eu m-am obijnuit cu niste capsule pe care le cumpar din Spania de la Mercadona, avantajat si de faptul ca sunt cam de doua ori pe luna in trecere prin aceasta tara. Sunt de vreo patru tipuri, Suave, Forte, Super Forte si Decafeinizata. Dau pe ele 2,56€ la 10 capsule. Clar ca nu se ridica la calitatea celor prezentate de tine insa imi iese o cafea care de multe ori depaseste la calitate ceea ce gasesc prin alte localuri. Apropo, stie cineva vreo sursa mai ieftina? Desi 0,256€/ceasca e un pret acceptabil…

      (Citează)

  5. Am fost in weekendul trecut in Budapesta dar am ajuns in locatie dupa program. :))

    http://www.nespresso.com/#/hu/en/contact_nespresso/

    Capsule am cumparat din Mediamarkt Szeged, in Timisoara nu exista inca pe piata capsule Nespresso.

    In Romania am gasit un singur shop online ce vinde capsule Nespresso pentru aparate Krupps dar au un pret aproape dublu fata de ce se gaseste afara.

      (Citează)

  6. Trespasser: vezi kvmarkt.ro. Sunt mai multe variante si pretul acceptabil.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus