un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Galaxy Nexus la Vodafone de pe 12 decembrie!

8 Dec 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Gata, e oficial. Cel mai performant telefon al momentului apare în sfârşit în România la Vodafone şi se va vinde începând cu 12 decembrie, adică lunea viitoare.

De ce îl numesc cel mai performant telefon? Pentru că vine nu doar cu Android 4.0, ci şi cu un ecran AMOLED gigantic de 4,7 inci, cu rezoluţie 1280 x 720 pixeli, cu procesor dual-core rapid şi cu întreg renumele Samsung în spate. Dacă până acum telefonul vostru de vis era un Galaxy S 2, de acum acesta trebuie să fie un Galaxy Nexus. De luni nici măcar nu trebuie să mai fie un vis, îl puteţi lua şi online şi din magazinele Vodafone, care am înţeles că va avea o vreme exclusivitate pe acest model între operatorii români.

Eu l-am avut la teste şi mi-a părut tare rău atunci când l-am dat înapoi. Te obişnuieşti imediat cu el, mi-a plăcut foarte mult deblocarea sa prin recunoaştere facială şi mi-a plăcut forma sa şi ecranul mare.

La început mă temeam că e prea mare. Când am primit telefonul, mi-am dat seama că stă perfect în mână şi că-l pot mânui foarte uşor, ecranul de “omfg 4,7 inci diagonală” părând o cifră mare doar pe hârtie, în realitate fiind ideal pentru a vedea fără niciun chin orice text, orice avatar şi orice imagine de pe net. Când l-am predat, am regretat Android-ul 4.0 şi noutăţile aduse de acesta.

Ca să citez din propriul meu review, “Îl vreau? DA! Nu mă mai sperie mărimea lui, acum că l-am văzut în realitate, ba chiar e uşor şi subţire.“. DA cu majuscule. O altă dovadă a interesului pentru acest terminal este şi faptul că video review-ul meu de pe YouTube avea fix 14.900 de vizualizări ieri seară şi numărul tot creşte.

Update:

  • cei care-l cumpără luni, în ziua lansării la Vodafone, au 70 de euro reducere dacă iau pachetul cu abonament pe doi ani.
  • am înţeles că unul dintre preţuri va fi 169 de euro cu abonament Mega 25 pe doi ani, ceea ce este o ofertă chiar bună având în vedere că ai inclus 1 GB de trafic de date, sute de minute, SMS-uri şi “cu de toate” în acel abonament.
  • puteţi câştiga un Galaxy Nexus la un concurs pe Facebook. E o aplicaţie făcută special pentru asta de Vodafone şi trebuie să spui de ce-ţi doreşti acest model.

    7 comentarii

  1. Articolul asta seamana perfect cu cel scris de Arhi, tot azi. Urat!
    Daca tot le faci reclama, ar trebui macar sa te lase sa scrii cum vrei si ce vrei tu, pentru ca asa iti cam pierzi credibilitatea.

      (Citează)

    • Eu zic ca articolul meu este despre review-ul meu, ca am tinut telefonul vreo 2-3 saptamani. Normal ca unele date sunt la fel, ca doar stim amandoi despre aceeasi zi a lansarii si acelasi pret, ca doar atatea s-au comunicat.

        (Citează)

    • Si il cumpara cineva chiar atunci? Eu vreau sa stiu daca noul Facebook merge bine pe Android 4.0, ca cel vechi nu era 100% compatibil si mai dadea rateuri.

        (Citează)

  2. Da, eu vreau sa-l cumpar luni. Il vanez de vreo 2 luni si am citit cam tot ce era de citit despre el, buguri, parti bune etc..

    Acum sa vedem daca ma pot obisnui cu marimea, si sa vad ce fel de abonament “special” are vdf..

      (Citează)

  3. Facebook merge prost si pe telefoanele cu Gingerbread, mai bine intrii direct din browser.. ce ma enerveaza pe mine e ca nu poti pune pozele de pe fb in aplicatia Contacts

      (Citează)

  4. Recent am descoperit si eu ce fain e Samsungul. Dupa multi ani in care mi-am blestemat zilele cu Nokia, acum am un Samsung Galaxy Gio, de care sunt foarte incantata.

    Iar Nexus pare o mica bijuterie.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus