un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Piratii din Caraibe 4

19 May 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Am fost ieri seară la Piraţii din Caraibe: On stranger tides în varianta 3D, în cadrul unui eveniment sponsorizat de LG. LG a venit cu o nouă gamă de televizoare 3D şi cu nişte ochelari cu polarizare (adică nu au baterii sau altceva) mult mai uşori şi chiar trendy, aş spune. Detalii despre tehnologie şi despre concursul ce are loc în aceste zile găsiţi pe CinemaLG.ro. Clipurile cu Dan Dragomir mângâind hamsterul, cu ochelari de mafiot pe nas, sunt geniale.

Filmul este ok. Nu extraordinar, dar îşi îndeplineşte misiunea de film: te amuză, îţi arată nişte peisaje frumoase, are acţiune spectaculoasă. Aş fi preferat-o pe Kiera Knightley în locul Penelopei Cruz, care mi se pare fadă şi bărbățoasă. Johnny Depp face obişnuitul său rol bun, dar în film aş spune că strălucesc cu adevărat Geoffrey Rush în rolul Barbossa şi Ian MacShane ca Barbă-Neagră. N-am înţeles nici rolul misionarului din film şi ce semnifică acesta, mi se pare că e în plus şi rolul său putea fi uşor ocolit.

    4 comentarii

  1. Hauzi, ochelarii aia par non-stop acoperiti cu grasime sau numai eu, ca fost ochelarist, am un tic din a ii sterge mereu de tricou?

      (Citează)

    • Astrele imi spun ca este doar problema ta. Poate ii tineai prea adanc pe nas.

      Oricum, ochelarii de la cinema nu sunt cei noi cu care se lauda LG si care sunt pentru televizorul de acasa.

        (Citează)

  2. Fara misionar, nu mai mergea replica cu pozitia :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus