un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ofertă la Samsung A55: 20% reducere față de prețul de lansare și brățară Fit3 inclusă în continuare

12 Apr 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Știți cum pentru unele telefoane zic că modelul este bun, dar prețul de lansare este cam mare, mai lăsați-l două luni să scadă?

Uitați exemplul perfect. Samsung A55 poate fi luat azi în ofertă cu 1.899 lei, față de vreo 2.400 lei cât a costat acum mai puțin de o lună, la lansarea oficială. Este vândut de eMAG, iar prețul de 1.899 lei de astăzi include și o brățară Samsung Fit3 cadou, exact ca la lansare. Și mai primiți înapoi și 200 de lei bonus dacă dați la schimb un telefon către Flip.

Culmea este că oferta este valabilă momentan doar pentru culoarea Navy Blue, care este de fapt un fel de gri închis cu o idee de albastru în el. Celelalte culori sunt listate în continuare la 2.200 lei, deși asta s-ar putea schimba în curând. Undeva în pagină încă găsiți o ofertă la 2.200 lei și pentru acest pachet, de fapt, dar probabil se va modifica și acea listare.

Am telefonul acesta (și altele al căror preț îl supraveghez) în favorite încă de la lansare. S-a lansat pe la 2.400 lei, cu brățară Fit3 inclusă. Acum vreo două săptămâni, un seller numit Deep Phone Store din Brașov l-a listat la preț mai mic decât eMAG, parcă 2.200 lei față de 2.400 lei, dar fără brățară inclusă în preț, iar pe 7 aprilie scriam în știrile zilei că a ajuns la 2070 lei, tot fără brățară.

eMAG vindea în continuare pachetul cu brățara, dar la prețul de lansare.

Astăzi eMAG îl vinde cu 1.899 lei și include brățara Fit3 în acest preț. Smart band-ul în sine costă 300 de lei. Dacă nu vă trebuie, probabil îl puteți vinde rapid cu 100-150 de lei, dacă nu mai mult.

Dacă la achiziție bifați și opțiunea de Buy-Back și trimiteți apoi la Flip un telefon uzat, veți mai primi 200 de lei bonus pe lângă valoarea telefonului vechi. Practic, întreg pachetul poate fi luat cu 1.699 lei dacă faceți și combinația cu Flip la achiziție.

Surprinzător, Altex nu are aceeași ofertă. Au însă algoritmi automați de price matching, s-ar putea să fie o reducere afișată și acolo în curând. PC Garage listează doar telefonul A55 la 2.049 lei.

Pentru Samsung A35, care nu diferă foarte mult în specificații, există o ofertă similară. Samsung A35 + band Fit3 (toate culorile) la 1.548 lei pe eMAG, iar cu un bonus Flip de 100 de lei pentru acest model la buy-back,  puteți lua pachetul cu 1.448 lei.

Lansarea oficială în România s-a făcut pe 28 martie, deși Galaxy A55 era deja la precomandă cu vreo 2 săptămâni înainte. 15 zile mai târziu, deja costă cu 20% mai puțin, chiar 30% mai puțin cu bonusul Flip.

    6 comentarii

  1. Telefon de max 1500 lei. Si cam p-acolo o sa se duca in curand.
    Si faptu ca-ti baga pe gat cu forta tot felu de accesorii e de kkt.

      (Citează)

  2. Blackskull: Si faptu ca-ti baga pe gat cu forta tot felu de accesorii

    Exact!
    Asta e un telefon pentru parinti, si fix de bratara de fitness aveau ei nevoie.
    Solutia deocamdata e A54

      (Citează)

  3. A52 5G încă merge impecabil

      (Citează)

  4. O oferta buna a fost weekendul trecut la Emag pentru S24 ultra cu 512GB stocare. A avut extra 10% discount de la pretul discountat, care era oricum cu vreo 200 lei sub Altex.
    Varianta pe negru iesea 5646 lei, cred ca cel mai mic pret de la lansare.

      (Citează)

  5. Am luat alaltăieri, înainte de oferta asta, modelul cu 256 GB.
    Prețul era 2287. A dat emag 10% discount pe voucher, mi-a evaluat flip telefonul vechi la 430 de lei și a mai dat emag bonus 200 peste asta.

    A ieșit 1429, zic că e bine

      (Citează)

  6. A55 cu 128Gb nu ar trebui sa treaca peste 1499 de lei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus