un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai citite articole în 2014

1 Jan 2015  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Dacă doriți să recitiți, iată un top al anului trecut:

 1. O cursă misterioasă aterizează pe Otopeni
 2. De ce să mergi la vot și să votezi inclusiv cu candidații fără șanse
 3. Eroarea de preț eMAG este de fapt o mare problemă pentru celelalte magazine
 4. Cum gătesc friptura de vită – ghidul complet, tutorialul suprem
 5. QuickMobile șantajează jurnaliștii pe motiv că telefoanele testate au urme de uzură
 6. Tabletă Samsung Galaxy Tab3 cu 3G la 319 lei
 7. O nouă țeapă în magazinele online: Fabrica de discounturi
 8. iPhone 6 și o analiză despre ce înseamnă acum revoluționar
 9. Cum să recunoști avioanele și să deosebești un Airbus de un Boeing
 10. Review router Asus RT-AC87U

N-am inclus în top anumite articole care rămân foarte populare, dar nu sunt ceva special de citit acum. Iată mai jos și o listă a lor.

Apoi nu mai pun la socoteală articole “celebre” scrise în alți ani, dar care rămân constant în top, precum

WordPress îmi spune că am publicat 1076 de articole, față de 1185 în 2013; au existat 7 zile în care nu am publicat nici un articol. Topul celor care au comentat este nashu_mare, coke, razorsbk, Gaelex și alias.

Nici un astfel de top nu poate surprinde însă alte evenimente din viața acestui blog: am creat categoria Turism, ca un semn clar pentru un alt subiect ce-mi place foarte mult, categoria Auto, mai am în lucru categoriile Foto și Food & Lifestyle, dar mi-e lene să mut sute sau mii de articole în ele, că durează mult operațiunea aceasta. Oamenii spun că acesta este un blog despre tehnologie, dar eu l-am considerat întotdeauna un blog despre subiectele care mă atrag, indiferent de natura lor, și vreau să se vadă mai bine acest lucru.

Tot în 2014 am mers în Amsterdam cu o excursie vândută exclusiv prin blog, unde 8 cititori mi-au făcut onoarea de a mă însoți într-un city break ce a ieșit foarte bine. Chestia asta mă face să mă gândesc la alte oportunități, de exemplu să ne strângem mai mulți și să cerem un discount la karting sau tir sau altă activitate plăcută în grup.

Turul Burgerilor a câștigat premiul 3 la Proiecte de bloggeri la Webstock. Not bad! Să vedem ce idei mai îmi vin în 2015.

azore_terceira_mirador_priveliste_09

  4 comentarii

 1. Chiar nu aveam impresia ca sunt in topul comentatorilor.

  Btw, am gasit link-ul intre timp ca sa arat ca lumea e mai buna de fapt:
  http://www.cracked.com/photoplasty_1084_18-undeniable-facts-that-prove-world-getting-better/

    (Citează)

 2. Tot în 2014, la sugestia mea :-) :-) ai schimbat titlul neinspirat “despre pasiunile mele”.
  Nici eu nu mă aşteptam, chiar de loc, să fiu în top…

    (Citează)

 3. Cel cu fabrica de discounturi mi-a fost cel mai util. Chiar eram nedumerita care este treaba cu acel site si super mega reducerile lor.

    (Citează)

 4. Nu oamenii spun ca este un blog despre tehnologie, ci tu.

  Eu ma asteptam sa fiu in top.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus