un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tabletă Samsung Galaxy Tab3 cu 3G la 319 lei la Domo

30 Jan 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

367 comentarii

Update 31.01.2014, ora 13:38: am făcut ceea ce trebuia făcut, adică am întrebat un expert, în acest caz pe Bogdan Manolea de la Trusted.ro și Legi-Internet.ro, care mi-a arătat câteva legi și articole despre subiect.

Din păcate, legile nu sunt în avantajul consumatorilor în acest caz. Iată de ce:
În practică, o comandă acceptată reprezintă un contract între cumpărător și magazin și comanda trebuie onorată. Există însă o excepție – prețul derizoriu, adică un preț total disproporționat de valoarea bunului achiziționat, caz în care magazinul poate anula comanda.

Prețul derizoriu nu este un concept stabilit clar prin lege, ci de obicei inspectorul ANPC care analizează cazul decide dacă este derizoriu sau nu. Părerea mea este că sunt șanse foarte mari ca un preț de 319 lei pentru ceva ce costă 1500 lei să fie considerat derizoriu. Cine nu crede același lucru poate face în continuare plângere la ANPC.

În plus, vă atrag atenția că în procesul de achiziție noi nu am încheiat un contract de la distanță cu Domo prin care ei să fie apoi forțați să livreze bunurile. Iată ce spune legea:
„(1) Dacă părţile nu au convenit altfel, contractul se consideră încheiat în momentul în care acceptarea ofertei de a contracta a ajuns la cunoştinţa ofertantului.”

Așa cum vă spuneam anterior, emailul primit de la Domo nu este o confirmare a comenzii emise de noi, ceea ce ar însemna automat și încheierea contractului, ci doar o detaliere a comenzii. Citez din emailul primit

Acest mesaj este o confirmare de inregistrare a comenzii si nu obliga vanzatorul la executarea acesteia pana la momentul confirmarii stocului disponibil si a termenului de livrare a comenzii.

Apropo de art 6 din Termeni și condiții Domo, Bogdan îmi spune că nu are o valoare legală, după cum ați corect susținut unii. Citez din emailul său:

Conteaza mai putin ce zic in Termenii si Conditiile lor (sau in contract), pentru ca printr-un contract nu poti sa schimbi ceea ce spune legea…

Deci asta
“In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. ”

dpmdv nu are valoare cita vreme este stabilit expres prin legea 365/2002 cum se incheie un contract online, iar conditiile nu pot fi schimbate in cazul contractelor cu consumatorii

Dacă și aceste articole din legi vi se par interpretabile, vă aduc aminte că oricum prețul era derizoriu și se aplica acea prevedere.

Detalii aici:

Update 31.01.2014, ora 13:33: am făcut un mic calcul, bazat pe numerele de comandă trimise de cititori.
Comanda 727948 – emisă la ora 23:35
Comanda 731861 – emisă la ora 02:58
Comanda 733146 – emisă la ora 09:04

Sunt deci 5.198 de comenzi emise în acea noapte la Domo. Părerea mea este că 90% dintre ele au fost pentru astfel de tablete; nu cred că fix în acea noapte s-au dat și alte comenzi. Hai să zicem 6.000 de comenzi în total, cu ce-o mai fi fost înainte să aflu eu de respectiva greșeală.

Întrucât mulți oameni au comandat mai mult de o tabletă pe o singură comandă, cred că putem estima 10.000 de tablete comandate la Domo în câteva ore în acea noapte. Ce vreau să spun este că oricum n-ar fi putut onora comenzile, nu există stocuri atât de mari în România. 10.000 de tablete abia se vând într-un an.

Update 30.01.2014, ora 19:36: PayU, procesatorul de plăți online, mi-a trimis email prin care mă anunță că a început procedura de înapoiere a banilor pe card. Eu am plătit cu cardul. Sau poate doar deblochează suma la bamcă, nu știu exact.
domo_anulare_comanda_payu

De asemenea, am găsit o pagină de Facebook dedicată episodului Domo.

Update 30.01.2014, ora 14:26: am văzut că unii dintre voi spuneți că veți face plângere la ANPC și ce trebuie spus. Personal cred că vă veți consuma inutil timpul, fiind imposibil să soluționați problema anulării comenzii în favoarea voastră. În primul rând, a fost o greșeală de preț, asta e, se mai întâmplă.

În al doilea rând și cel mai important, Domo este acoperit pe cale legală de termenele și condițiile pe care le-ați acceptat în momentul când ați plasat comanda. Citez:

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

art 6 alin 3 din Termeni și condiții Domo

Acest mesaj este o confirmare de inregistrare a comenzii si nu obliga vanzatorul la executarea acesteia pana la momentul confirmarii stocului disponibil si a termenului de livrare a comenzii.

partea de sus a emailului cu datele comenzii, primit la câteva minute după ce am dat comanda.

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta.
Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

Partea de jos a aceluiași email.

Prin urmare, nu veți obține niciodată tableta. ANPC nu-i poate forța să le livreze la acest preț. Nu cunosc exact legea, dar este posibil ca magazinul Domo să fie amendat pentru acest incident, ceea ce, sincer să fiu, mă lasă rece și nu mă poate convinge să-mi pierd timpul făcând plângeri în acest scop. Bănuiam de la început că este o greșeală, nu mă voi arăta acum indignat și furios.

Update 30.01.2014, ora 12:56: am primit, ca și voi toți, SMS-ul de mai jos anunțând că a fost o greșeală de preț și comenzile nu vor fi onorate. Mă așteptam, era clar o greșeală. Speram să primesc un termen mai precis privind când îmi vor fi înapoiați banii, deoarece eu am plătit online cu cardul.
sms_domo

galaxy_tab3Articolul original: Domo are o ofertă aparent incredibilă la o tabletă Samsung Galaxy Tab3 de 8 inchi: 319 lei. La eMAG costă 1549 lei.

Specificații: are 3G, 16 GB stocare, ecran de 8 inchi la 1280 x 800 pixeli, un procesor dubios dual-core la 1,5 GHz. Totuși, la acești bani cu 3G și 16 GB stocare este pomană curată.

Părerea mea este ca au greșit prețul, probabil trebuia adăugat un 1 în față lui. Luați o bucată și ne certăm după aceea cu Domo. Nici măcar nu este nevoie de cont pentru comandă.
screenshot_tableta_domo

  367 comentarii

 1. Dat comandă.

    (Citează)

 2. Ah, dacă dați comenzi, spuneți-mi ora și numărul comenzii. Vreau să văd cam în ce ritm vin. Am văzut aproape 900 de comenzi între 23:30 și 0:30.

    (Citează)

 3. Numarul comenzii: 729348
  Data comenzii: Joi, 30 ianuarie 2014, ora 00:55
  +platit & confirmare plata de la PayU

  Sa vedem

    (Citează)

 4. Mulțam. Comanda a fost făcută. Să vedem ce o ieși.

    (Citează)

 5. Comanda ta nr. 729555 a fost preluata si va fi procesata in perioada imediat urmatoare. Imediat vei primi un email cu detaliile comenzii si in scurt timp vei fi contactat de catre operatorii nostri pentru a stabili detaliile livrarii.

    (Citează)

 6. @ariel, proasta miscare sa platesti cu cardul in acest caz. Cel mai probabil, fiind o eroare de pret, comenzile vor fi anulate. Astfel incat tu vei umbla dupa ei si va trebui sa astepti sa-ti returneze banii.

    (Citează)

 7. Dat comanda. 729586 ( sa stergi dupa aceea nr comenzii, te rog)

    (Citează)

 8. Numarul comenzii: 729391
  Data comenzii: Joi, 30 ianuarie 2014, ora 00:56

  Platit si eu cu cardul ;)

  Ce pot oare sa ne zica ca sa ne refuze? Atat au cerut, atat am dat…

    (Citează)

 9. Acest mesaj este o confirmare de inregistrare a comenzii si nu obliga vanzatorul la executarea acesteia pana la momentul confirmarii stocului disponibil si a termenului de livrare a comenzii.

  Deci slabe sanse de licrare

    (Citează)

 10. Am comandat si eu, platit cu cardul. Sa vedem daca vor onora. Oricum, in termeni si conditii scrie ca banii sunt blocati pana in momentul in care un operator va prelua comanda… asadar, sunt acoperiti!

    (Citează)

 11. Numarul comenzii: 729228
  Data comenzii: Joi, 30 ianuarie 2014, ora 00:50

    (Citează)

 12. Comanda nr 729754, data la 01:10, 31 ian.

    (Citează)

 13. da, cel mai probabil o sa refuze livrarea si maxim o sa stau blocat cu banii 14 zile (e maximul acceptat de BNR). Oricum, daca nu livreaza se vor alege cu 2 chestii “bad PR” si probleme cu OPCul cand procesatorul lor nu va debloca banii în momentul în care refuză livrarea comenzii.

  4. Plata cu Card Bancar

  Dupa inregistrarea cu succes a comenzii, contravaloarea produselor va fi blocata in contul dumneavoastra, urmand a fi incasata de catre vanzator doar dupa confirmarea comenzii. In cazul in care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost finalizata, banii vor fi returnati integral pe card, fara nici un comision aditional.

    (Citează)

 14. Dat comanda. 792728, la 1:09

    (Citează)

 15. Gata, am pus si eu comanda, sa vedem de iese. Intradevar ma astept sa primesc maine un tel. in care sa-mi spuna ca este o eroare sau ca stocul este epuizat, ramane sa vedem :D

    (Citează)

 16. Comanda: 729751
  Data comenzii: Joi, 30 ianuarie 2014, ora 01:09
  Sa te tii circ maine, cand or sa spuna ca nu le au pe stoc :D

    (Citează)

 17. Comanda ta nr. 729925 a fost preluata si va fi procesata in perioada imediat urmatoare. Imediat vei primi un email cu detaliile comenzii si in scurt timp vei fi contactat de catre operatorii nostri pentru a stabili detaliile livrarii.

    (Citează)

 18. Sansele sa onoreze comenzile sunt undeva intre 1 si 5%. Singurii care au facut asta, din cate stiu eu, in Romania, sunt cei de la emag, si asta pe la inceputuri. Iar acolo nu-s foarte sigur ca n-a fost o chestie de PR pentru a-si face reclama. Gen, in mod intentionat au dat pretul unor produse peste cap, controland stocul acelor produse, astfel incat sa controleze si pierderea. Oricum, tin minte ca stirea ca emag a onorat comenzile unor produse care aveau preturile gresite a tinut nu doar prima pagina a ziarelor, dar a fost difuzata in cadrul programelor de stiri vreo 2 zile.

    (Citează)

 19. Am dat si eu comanda. Acum sa vedem… :)

    (Citează)

 20. Salut, am trimis si eu o comanda, platita cu cadrul.
  Confirmare primita pe mail:
  “Numarul comenzii: 730059
  Data comenzii: Joi, 30 ianuarie 2014, ora 01:22 ”

  Confirmare plata:

    (Citează)

 21. @coke, de la emag, un amic a cumparat vreo 5 rucsace foto crumpler, 1.99 lei bucata care normal erau 150-200 lei/buc. Platit cu card, onorat comanda fara sa comenteze.

  Si acum il mai am, facut cadou :)

    (Citează)

 22. 729815 – 1.15 – Mă oftic că mi-au lipsit 20 de lei de pe card s-o şi plătesc.
  Întrebarea este: cum îi abordăm mâine dimineaţă când ne sună să ne spună că nu pot să onoreze comenzile ? :)

    (Citează)

 23. 729900 la 01:15

    (Citează)

 24. Două bucăți
  Numarul comenzii: 729944
  Data comenzii: Joi, 30 ianuarie 2014, ora 01:17

    (Citează)

 25. Eu am comandat doua… sper sa primesc macar 1.

    (Citează)

 26. @ariel, felicitari celor de la emag pentru ca au onorat comanda. Dar, din pacate, in afara de ei n-am mai auzit ca altii sa faca la fel. Si parca am mai citit de ceva cazuri pe bloguri. Sunt cazuri cand nu s-au onorat comenzi de BF, cand produsul avea un pret corect, dar redus, dar au refuzat livrarea pe motiv ca nu-l mai au in stoc. Asadar cum domo nu e emag, cel mai probabil maine toate comenzile noastre de acum vor fi anulate.

    (Citează)

 27. Comandat si eu. O sa ne distram maine…

    (Citează)

 28. Este un telefon simplu, vezi codul intern de la DOMO : Cod produs: 43946 [GER_TELE_047]

  La tablete au codificare cu [xxx_TABL_xxx], aşa că felicitări tuturor, comenzile se vor onora doar că o să primiţi un telefon.

    (Citează)

  • @Bogdan:
   “Este un telefon simplu, vezi codul intern de la DOMO : Cod produs: 43946 [GER_TELE_047]

   La tablete au codificare cu [xxx_TABL_xxx], aşa că felicitări tuturor, comenzile se vor onora doar că o să primiţi un telefon.”

   De fapt, nu merge chiar așa. Legea e clară, trebuie să primești ce-ai comandat, nu ce cod dubios folosește un magazin pentru baza de date. Astfel de chestii se pot interpreta la ANPC cu screenshotul și emailul în față și ei decid ce și cum a fost.

     (Citează)

 29. Comanda ta nr. 730673 a fost preluata si va fi procesata in perioada imediat urmatoare. Imediat vei primi un email cu detaliile comenzii si in scurt timp vei fi contactat de catre operatorii nostri pentru a stabili detaliile livrarii. 

    (Citează)

 30. Am dat si eu acum comanda…. am facut si print screen:)

  Sa vedem maine:D

    (Citează)

 31. Am luat si eu o tableta desi nu cred ca va primi nimeni
  Au specificat in Termeni si conditii: “In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.”

    (Citează)

 32. @Bogdan tableta aia are si functie de telefon, probabil de-acolo si codul. Plus ca n-ai cum sa primesti alt produs, in comanda scrie tableta Samsung Galaxy Tab3. probabil se va primi doar un telefon (in sensul de convorbire telefonica) in care o sa se spuna ca nu se va onora comanda.

    (Citează)

 33. @claus Noroc că aflu şi eu despre funcţia de telefon de pe tableta :)). Eu am analizat codificarea internă a produselor specifică DOMO, nu este un cod de produs general valabil. Poti verifica şi nu o să găseşti nicio tabletă sub codul TELE ci sub TABL.

  Apropo via DOMO “Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.”

  Ciudat la ei este că nu oferă la produse şi un SKU general valabil, astfel se pot verifica/cunoaşte rapid erorile de acest fel.

    (Citează)

 34. Am comandat si eu una, sa vedem daca onoreaza comanda.

    (Citează)

 35. 731017
  ora 02:00

    (Citează)

 36. Comanda 731223, vad ca la 2 noaptea nu s-au prins de gafa… Maine clar Distracție și probabil înjurături și anpc :-P

    (Citează)

 37. Anyway, așa se face rost de adrese de email pentru newspamletter. Comenzile nu vor veni, dar fac pariu că spamucelile da.

    (Citează)

 38. Am comandat si eu acum. NR-731287

    (Citează)

 39. ora 2:00 – comanda 730901

    (Citează)

 40. @ NWRadu. Cineva de la Domo o să te urască pentru articolul acesta :)))
  Mulţumesc pentru pont!

    (Citează)

 41. Am comandat si eu 4 bucati. acum paranteza [In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. http://www.domo.ro/termeni_con…]
  deci slabe sanse. Va salut!

    (Citează)

 42. Ciobanu Dorin

  30/01/2014 la 2:58 AM

  731861

    (Citează)

 43. Scrie jos mic in pagina, citez:

  * Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii Domo la confirmarea comenzii.

  Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.

  Asa ca haideti la somn sa numai visam atat

    (Citează)

 44. Comanda 731943 , ora 03.05 :D

  Sa vedem maine circ. Cine pariaza ca nu vor fi onorate comenzile?

    (Citează)

 45. Ciobanu Dorin

  30/01/2014 la 3:12 AM

  731986 3 bucati, am comandat 4 bucati in total. Cred ca au nevoie de publicitate… Nu cred ca o sa primim vreo bucata…

    (Citează)

 46. 732037 / 1 buc / la 3:11.

    (Citează)

 47. Numarul comenzii: 732149
  Data comenzii: Joi, 30 ianuarie 2014, ora 03:28

    (Citează)

 48. In Dreapta la Pret apare o rata lunara de 10/lei. Jos de tot este un calculator de rate ,daca bagi pretul telefonului 319 lei pe o perioada de 60 de luni vine fix cat scrie acolo , 10 lei/luna.La predarea tabletei ma gandesc ca vor cere o semnatura ,si deschidea cardului de cumparaturi pe care il au ei.

  Uitati o poza sa va lamuriti :D: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1794778_619007258154647_1002833247_n.jpg

    (Citează)

 49. @alin rata se calculeaza automat in functie de pretul afisat, nu inteleg de ce ti se pare interesant asta

    (Citează)

 50. @Melc : Da , si asta nu ar putea sa fie o miscare din partea lor ? Sa spunem ca au fost date 10.000 de comenzi .Si pe fiecare comanda in parte vor incerca sa faca acel contract si cardul Euroline sau ce au ei pentru cumparaturi.Au o dobanda de 30% lunar + 5 lei intretinerea acelui card.Din 10.000 de entuziasmati sa spunem ca jumatate semneaza acele treburi.Sa faci un calcul 60 de luni X (5 lei intretinerea cardului) 300 RON + 60 de luni X 13 lei Rata luna > 780 de lei = Ajungi peste 5 ani sa dai 11 milioane pe tableta .Ma gandesc ca le-ar conveni miscarea asta ,poate aberez eu si e o singura greseala de site ,sau o tentiva sa isi faca reclama la produse.

    (Citează)

 51. Numarul comenzii: 729381la 00:54

    (Citează)

 52. 732439 la 4:40AM

    (Citează)

 53. va asigur ca daca DOMO nu-mi da produsul mie, prietenei mele si celui mai bun prieten maine la magazinul de la Baneasa sau poimaine despre teapa magazinului DOMO va fi scris in peste 11 000 de bloguri si site-uri cu renume din Romania dar si internationale. Echipele noastre vor avea grija sa informeze cumsecade despre oferta respectiva. Se vedem cum DOMO isi va onora comenzile pentru ca pr din asta nu va avea.

    (Citează)

 54. in pui mei daca nu-mi aduc tableta n-o sa mai cumpar nimic de la ei, din principiu, chiar daca la concurenta vor fi preturi mai mari.

    (Citează)

 55. Comanda ta nr. 732495 a fost preluata si va fi procesata in perioada imediat urmatoare. Imediat vei primi un email cu detaliile comenzii si in scurt timp vei fi contactat de catre operatorii nostri pentru a stabili detaliile livrarii.

  5:16 AM

    (Citează)

 56. Acum 1 minut au scos produsul de pe site. Cel putin, linkul de la tine nu mai e disponibil. Functiona pana acum 1 min., asta ca sa va faceti o idee ca si timp, cand au corectat problema.

    (Citează)

 57. Merge inca linkul !

    (Citează)

 58. E pe site inca produsul. Cand o sa-l scoata o sa si incepeti sa primiti mailuri cu “comanda a fost anulata”.

    (Citează)

 59. Gata :))

    (Citează)

 60. Am bagat si eu o comanda. Daca au demnitate, sper sa faca exact ca eMag-ul cu televizoarele cu pret gresit si sa onoreze comenzile.

    (Citează)

 61. Tranzactia pentru comanda 732837 a fost autorizata de catre banca.
  In cel mai scurt timp veti fi contactat(a) de catre echipa Domo.ro pentru confirmarea comenzii.
  Va multumim!

  7:07, plata cu cardul pentru 2 bucati

  Mersi Radu de pont! Cum de ai dat peste el? :)

    (Citează)

  • @acsel: “Mersi Radu de pont! Cum de ai dat peste el? :)”
   M-a întrebat Hoinaru cum mi se pare tableta. I-am zis că-i rezonabilă. O oră mai târziu m-a întrebat alt prieten, moment în care am descoperit că are și 3G, ceea ce o face mult mai interesantă, și am luat și eu, apoi am scris articolul.

     (Citează)

 62. V-ați umezit degeaba…un mic citat din termenii și condițiile lor:

  “In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.”

    (Citează)

 63. @Tudor – haha, coditiile lor sunt ilegale, asa ca sunt nule din start. Daca ai primit confirmarea comenzii, sunt obligati sa o onoreze.

    (Citează)

 64. Sincer, nu cred ca le vor onora … sunt mii de tablete, este o suma mult prea mare!

    (Citează)

 65. Nu va bucurati degeaba ca nu se vor livra. In momentul in care ai lansat comanda ai fost de acord cu termenii si conditiile sitului:” In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.”

  Sanatate

    (Citează)

 66. La un moment dat, disparuse de Pe site, acum a aparut inapoi.

    (Citează)

 67. La ora 8:15 dimineata, produsul este inca pe site si s-a putut comanda (nr comanda: 732985)

    (Citează)

 68. Am dat si eu comanda la 8:24.

    (Citează)

 69. A disparut din nou, mai cumparam cateva.

    (Citează)

 70. rugaminte: lasati si voi comentarii la tableta respectiva, multumiti de cat de smechera-i oferta, hai sa nu facem razboi din start, doar suntem clientii lor fideli. 5 stele, bravo DOMO, oferta imbatabila! Sa nu dea .. sa-si dezamageasca clientii.

    (Citează)

 71. Mai merge la careva comanda? tot incerc de la 8:15 si nimic

    (Citează)

 72. E in continuare pe site(8:45) da nu se poate comanda, dc incerci sa.l adaugi in cos, iti deschide un cos gol cu mesajul:’Cosul Dvs. nu contine nici un produs.’
  Sunt tare curioasa dc cei care au finalizat comanda vor primi produsul, let us know!

    (Citează)

 73. Pe la 8:25 am incercat sa dau si eu comanda – si nu a mers. Sunt curios sa vad daca Domo isi va respecta clientii si va onora comenzile – avand in vedere ca exact acelas produs, pe eMag.ro costa de 5 ori mai mult.

    (Citează)

 74. stoc epuizat

    (Citează)

 75. Din cei care au cumparat este cineva care vrea sa o vanda? Mie preferabil :D

    (Citează)

 76. Comanda 733146 la 09:04

    (Citează)

 77. Out of Stock…

    (Citează)

 78. mitroi cristian

  30/01/2014 la 9:20 AM

  am plasat comanda 733129

    (Citează)

 79. Avand in vedere ca azi noapte, pe la 1, cand am dat eu comanda am avut numarul de comanda 729xxx, iar acum pe dimineata vad ca deja s-a ajuns la 732xxx, deci s-au comandat vreo 3.000 de bucatari, si avand in vedere si faptul ca la fiecare tableta cei de la domo ar trebui sa acopere undeva la 1.000 de lei, la un calcul simplu reiese ca daca ar onora toate comenzile ar avea o gaura de vreo 3.000.000 de lei. Ceea ce e urias. Asadar, nu va faceti iluzii, nu vor livra niciuna din tabletele comandate.

  Ceea ce ma frapeaza pe mine e faptul ca nici pana acum n-au rezolvat problema. Acum vad ca apare stoc epuizat, dar produsul s-a schimbat, astfel incat nu mai e tableta samsung ci un telefon Nokia.

    (Citează)

  • @coke: “Avand in vedere ca azi noapte, pe la 1, cand am dat eu comanda am avut numarul de comanda 729xxx, iar acum pe dimineata vad ca deja s-a ajuns la 732xxx, deci s-au comandat vreo 3.000 de bucatari, si avand in vedere si faptul ca la fiecare tableta cei de la domo ar trebui sa acopere undeva la 1.000 de lei, la un calcul simplu reiese ca daca ar onora toate comenzile ar avea o gaura de vreo 3.000.000 de lei. Ceea ce e urias. Asadar, nu va faceti iluzii, nu vor livra niciuna din tabletele comandate.”

   Nu că-i bine că am rugat lumea să-și precizeze numărul comenzii? :D

     (Citează)

 80. Am primit confirmarea de comanda, dar e ciudat .. Poza e de la un telefon Nokia iar numele produsului e in continuare Tableta Samsung … etc.

    (Citează)

 81. Eu cred ca nu mai au in stoc :p

    (Citează)

 82. Greseala ar trebui sa se plateasca adica sa onoreze comenzile

  Din cei care ati dat comanda,au inceput sa va sune cei de la domo ?

    (Citează)

 83. Sper sa nu va suparati daca veti primi un telefon in urma comenzii :D

    (Citează)

 84. Hahaha. Cred ca ati comandat un telefon Nokia cu specificatii de Samsung Tab3 :))

    (Citează)

 85. acum pe link-ul respectiv apare un smartphone nokia, desi titlul a ramas cu tableta… si in continuare stoc epuizat…

    (Citează)

 86. acum apare un Nokia :)

    (Citează)

 87. Apropo de ultimele comentarii referitoare la telefonul mobil , cand faci comanda ei iti trimit pe e-mail un mic preview a ceea ce ai comandat, poate nu or sa onoreze comenzile , asta cu siguranta le va dauna imaginii, nu cred ca in cursul saptamanii acesteia prea multi romani au facut noapte alba pentru a cerceta site-ul domo. Eu nu cred ca s-au facut mai mult de 300-400 comenzi. As vrea si eu sa stiu daca a primit pana acum cineva vreun apel telefonic de la cei de la Domo. Si da, termenii si conditiile lor sunt ilegale, ei practic pot fi dati in judecata in caz ca nu onoreaza comanda, sau se poate apela la protectia consumatorului, probabil ca a doua varianta va fi aleasa de cateva persoane dar in mare parte cred ca ne bucuram degeaba, o sa revin cu un comentariu dupa un eventual apel telefonic sau email

    (Citează)

 88. am facut si eu comanda… is interesat daca termenii si conditiile lor sunt valabile. Si s-au facut peste 1000 de comenzi sigur, numai la mine intre prieteni s-au comandat undeva la 200 de bucati :D

    (Citează)

 89. Prieteni. Exista niste conditii specificate pe site. Greselile de sistem sau de introducere de date nu li se imputa. Simplu! Veti primi toti un email/tel. prin care vi se va explica fix acest lucru. Amenintari cu OPC nu vor avea nici un ecou, iar maine, poimaine veti primi de la banca mesaj ca tranzactia a fost anulata! Simplu

    (Citează)

 90. Ce scrie in mesajul primit pe mail:

  Va multumim pentru comanda si va mai asteptam la domo.ro!

  Acest mesaj este o confirmare de inregistrare a comenzii si nu obliga vanzatorul la executarea acesteia pana la momentul confirmarii stocului disponibil si a termenului de livrare a comenzii.

    (Citează)

 91. si eu am comandat 2 bucati azi noapte pe la ora 3. de ce spuneti ca conditiile lor sunt ilegale? parerea mea ca sunt sanse 1% sa primim tabletele.

    (Citează)

 92. Am comandat-o si eu dimineata. Am sunat la Domo, pe un numar de fix, sa vad stadiul comenzii mele. Am comunicat numarul comenzii…. tacere vreo 90 de secunde, apoi domnisoara ma anunta ca voi fi sunat astazi, mai tarziu, de catre altcineva, sa-mi dea detalii despre comanda mea. Un ‘Va multumesc!’ si atat, telefonul inchis… Ups…

    (Citează)

 93. Salut, a sunat cineva sa confirme comanda?

    (Citează)

 94. @ Dan Stefan… Cred ca tu le-ai dat vestea ca e gresit produsul.. :)) ca de dimineata inca mai era, dupa pe la 8 jum a disparut brusc :))

    (Citează)

 95. @Oana
  Eu nu am pomenit nimic despre continutul comenzii, am comunicat doar numarul comenzii si restul s-a intamplat cum am spus mai sus…
  So, pls relax…

    (Citează)

 96. Sa isi onoreze comenzile, ce treaba am eu ca au angajati fraieri platiti cu 700lei pe luna, si ca in timp ce bagau/actualizau preturile nu a apasat pe 1.

    (Citează)

 97. @ Dan…era o gluma :) nu conta oricum de continut comenzii ci ideea ca e gresit acolo si automat a vazut cand ai spus nr comenzi…Ideea era ca sunt atat de destepti incat cel mai probabil cand a sunat cineva s-au prins :)

    (Citează)

 98. a primit cineva pe mail confirmarea livrarii? pe site era stoc epuizat

    (Citează)

 99. @Oana
  Ok, scuze, am uitat sa pun si eu :)
  Ideea ca am sunat dupa ora 10:00, deoarece unii intrebau daca a sunat cineva…
  Am zis sa incerc eu…
  :) ;) :)

    (Citează)

 100. Si-au facut reclama cu chestia asta…sa fim seriosi , am auzit in ultimele 2 ore cuvantul domo mai mult decat am auzit in toata viata mea acest cuvant.Mai mult ca sigur nu vor onora comenzile…Oricum romanii uita , este suficient sa puna 2 oferte reale la anumite produse si oamenii vor uita de chestia asta si vor cumpara de la ei

    (Citează)

 101. Am vorbit acum cu un reprezentant de vanzari DOMO. Well, se pare ca au mai avut cazuri…si au livrat tot ce au AVUT IN STOC, dar atat.

  In o alta nota, se pare ca in cazuri in genul, pagubele sunt imputate celor de la IT. De asemenea, comenzile nu au aparut inca in calculatoarele celor din magazine, ci au ramas la magazinul central, momentan.

    (Citează)

 102. @Matei – Daca ar fi sa ne luam dupa stocul afisat online, ar trebui sa aiba.. destule..
  Din punctul meu de vedere ar trebui sa isi asume greseala si sa onoreze comenzile. Nu a fost vina nimanui ca a comandat un produs afisat pe website (La un pret gresit).

    (Citează)

 103. serbanescu sorin

  30/01/2014 la 10:58 AM

  atata timp cat sunt anunturi cu tablete pe situl lor nu conteaza pretul daca ai comandat asta e platesti 1 mil 2 mil 10 cit costa acolo la ei ca doar e domo nu intereseaza pe nimeni ce fac ei sau ce preturi au

    (Citează)

 104. serbanescu sorin

  30/01/2014 la 11:01 AM

  asta e clar ca isi onoreaza comenzile ca e domo si nu e nici o gresala asa e pretu mi se pare k pentru mine ca si client al lui domo si cred ca e bine si pentru ei si nu este nici o gresala asa e pretul

    (Citează)

 105. serbanescu sorin

  30/01/2014 la 11:04 AM

  eu am facut comanda la 2 samsung una pentru mine una pentru prietena mea mi se pare k pretul si domo din totdeauna a avut preturi mai mici pentru ca mult mai mare ca si e mag sau altex nu se compara

    (Citează)

 106. Domnule Sorin Serbanescu. Ceva lectii de gramatica nu v-ar strica. De ce? Pentru ca nu stiti sa va exprimati si nu intelegem nimic.

    (Citează)

 107. Pretul este cu siguranta gresit. Cel mai mi pret e in jur de 300 dolari americani adica aproximativ triplu fata de ofeta DOMO. Azi dimineata nu mai era tableta pe site, sa vedem acum daca onoreaza comenzile.

    (Citează)

 108. Eu zic sa vedem ce decizie iau ei. Daca aleg sa nu livreze, banuiesc ca ne putem organiza astfel incat sa putem reactiona (protectia consumatorului) sau media…
  chiar daca pretul ar fi gresit si ar stipula acolo in T&C impactul in media cauzat de o reclama negativa cum ar fi ne-onorarea comenzii ar durea mult mai tare…

    (Citează)

 109. @serbanescu sorin, baiatu cu “pentru ca automobile” stia sa se exprime mult mai bine ca tine.

    (Citează)

 110. @Matei, dupa ce le-ai furnizat numarul comenzii, ti-au confirmat ca se va livra?

  Eu stau de 10 minute in wait sa ma preia un consultant, inregistrez si apelul :)

    (Citează)

 111. Am vazut ca au scos-o de pe site si ca au una la fel, in varianta white care costa 1699 lei. Eu sper sa-si onoreze comenzile, am dat si eu comanda de 2 bucati (una cu plata ramburs, una plata cu cardul – daca la cea rambus mai pot face figuri sa-mi anuleze comanda, ma gandesc ca pe cea platita cu cardul mai bine o onoreaza decat sa se complice cu banca, dandu-mi banii inapoi)

    (Citează)

 112. Stimate Domnule ********,

  Va multumim pentru faptul ca ati comandat de la noi , insa , din pacate, va informez ca din cauza unei erori a sistemului prin care pretul tabletei a fost preluat de la un telefon nokia 210 , suntem obligati sa anulam toate comenzile pentru acest produs.
  Multumim pentru intelegere!

  Cu respect,

    (Citează)

 113. M-a preluat un consultant, mi-a zis ca e in stadiu de verificare orice comanda pentru aceasta tableta.

  Depunem plangere daca nu le livreaza :)

    (Citează)

 114. Au modificat “termeni si conditii” …. asa ca ………..

    (Citează)

 115. Numarul comenzii: 727277
  Data comenzii: Miercuri, 29 ianuarie 2014, ora 22:48 . Daca tin la imagine ar trebui sa onoreze comenzile. Inca nu am fost contactat de domo.

    (Citează)

 116. In orice tara unde curge apa calda, se respecta termenii si conditiile din momentul in care se da comanda. Nu se schimba regulile in timpul jocului

    (Citează)

 117. @Cracky, eu am vorbit cu un vecin, care lucreaza la un magazin Domo local.
  N-a putut sa-mi confirme nimic.

    (Citează)

 118. degeaba au modificat acum, comenzile plasate se supun termenilor si conditiilor agreate in acel moment….

    (Citează)

 119. conditiile sunt pe site dinainte de aceasta avalansa de comenzi.

    (Citează)

 120. Cam asa arată mail-ul de confirmare la momentul acesta: http://i.imgur.com/FLtyIUE.png

  Ieri cand am verificat nu era asa :)

    (Citează)

 121. same here….

    (Citează)

 122. ne mobilizam si noi? e ridicol cum sunt tratati clientii….

    (Citează)

 123. Eu am facut poza la email cand era tableta …

    (Citează)

 124. la mine e ok :D

  http://imgur.com/tUgL7ta

    (Citează)

 125. termenii si conditiile sunt asa dinainte de a se porni avalansa asta de cumparaturi. nu mai fabulati atat… atata timp cat conditiile precizeaza ca in cazul unei erori, comenzile nu se vor livra, nu avem ce face…

    (Citează)

 126. A primit cineva un raspuns clar ?

    (Citează)

 127. @Cristi, imi poti da te rog un forward la mailul pe care l-ai primit de la domo: “Stimate Domnule ********…”? Mailul meu e gabrielrugina la yahoo .com

    (Citează)

 128. Eu propun sa incepem sa punem presiune pe ei…prin trimiterea de mesaje catre presa…poate iese o stire din asta si in felul asta isi vor scoate banii pierduti prin reclama gratuita pe care o primesc (pozitiva daca onoreaza comenzile sau negativa daca nu o vor face).

    (Citează)

 129. Am incercat adineauri sa-i contactez telefonic. NU am reusit sub nici o forma sa vorbesc cu cineva.

    (Citează)

 130. A sunat cineva la ei ?

    (Citează)

 131. pe mine tocmai m-a sunat un tip de la Domo si mi-a zis ca o sa dureze livrarea comenzii mai mult ca n-au pe stoc suficiente,cam 5 zile. Sigur ca am mormait un pic dar oricum tot e bine. N-am primit nici un mail de confirmare. De a doua comanda nu mi-a zis nimic, ca am facut mai multe comenzi.

    (Citează)

 132. @gigi popa, pe la ce ora ai plasat comanda pe site? Un numar de comanda se poate? Macar ne facem si noi o idee….

    (Citează)

 133. @gigi popa, vorbesti serios? Pe la ce ora ai plasat comanda onorata si ce numar avea, daca imi poti spune?

    (Citează)

 134. Am luat legatura la relatii clienti-domo. Nu am primit un rasp concret. A spus ca un cursul zilei de astazi pana la ora 18:00 o sa primesc un raspuns referitor la comanda de ieri – ora 23:41.

    (Citează)

 135. Rugasem pe cineva mai sus sa-mi dea un mail cu anularea comenzii. Daca mai primeste cineva un asemenea mail, va rog dati un fwd la gabrielrugina at yahoo.com sa-l pot da in presa (unde si lucrez). Stirea ar aparea pana diseara pe national.

    (Citează)

 136. Am facut printscreen la comanda cu poza tabletei asa ca nu au ce zice. A primit cineva confirmarea de livrare?

    (Citează)

 137. George Carbuneanu

  30/01/2014 la 12:06 PM

  Eu am plasat azi noapte comanda si mi-a venit mail de confirmare. Am fost contactat de un operator care mi-a confirmat ca voi primi produsul prin curier. Initial au incercat sa imi spuna ca a fost o eroare bla, bla…dar Este posibil si sa imi fi confirmat deoarece am comandat un singur produs.
  Sunt curios daca se tin de cuvant.

    (Citează)

 138. Am pus si eu o comanda, cu ridicare dintr-un magazin care avea produsul in stoc. Am sunat la magazin si mi s-a spus ca am un telefon Nokia pe comanda. Mi-a spus ca daca eu am comandat altceva, sa sun la Call-Center si sa-mi replasez comanda. Am sunat si mi s-a inchis telefonul de 3 ori. A a4a oara a raspuns un operator si cand i-am dat numarul comenzii, “s-a intrerupt” conexiunea, iar acesta m-a sunat dupa un numar de mobil. Mi-a spus sa astept sa fiu sunat pentru ca nu-mi poate oferi informatii.

    (Citează)

 139. nu cred ca numarul de tablete conteaza.adica ori le confirma pe toate ori nici una

    (Citează)

 140. Cam asa sta treaba…
  1. Regula – magazinul plateste

  Trebuie sa intelegem intai ca si o simpla pagina web cu un pret la un produs este o oferta comerciala clara. Iar clickul facut de client si apasarea butonului Plaseaza comanda e o acceptare a ofertei. Deci un contract. (vezi articolul mai vechi pentru argumentarea juridica) Deci contractul trebuie onorat la pretul din oferta.
  Orice conditii contrare acestei norme imperative a legii sunt nule.

    (Citează)

 141. @George Carbuneanu, pe la ce ora ai plasat sau numarul comenzii daca poti sa ni-l spui ? Merci

    (Citează)

 142. Eu am comandat un singur produs si mi s-a confirmat comanda. Probabil se anuleaza celor care au incercat sa-si deschida magazin de tablete pe spatele Domo.

    (Citează)

 143. @Andrei, Vezi ca George Carbuneanu = Gigi Popa = troll. Gasesti mai multe detalii la arhi pe blog.

    (Citează)

 144. Are dreptate Daniels este vorba de legea 365 / 2002 art 9 (1)

    (Citează)

 145. nu are cum.e o prostie asta.indiferent cate ai luat trebuie sa confirme daca intradevar ti-a confirmat tie.daca vreau sa fac cadouri la toata lumea si iau mai multe?de ce nu ar onora comanda?

    (Citează)

 146. + Dan C = tot troll “trimis” de Arhi. http://www.arhiblog.ro/natie-drepti/

    (Citează)

 147. acum 2 minute am vorbit cu un domn de la relatii cu clientii si mi-a zis ca a fost o eroare si nici o comanda nu va fi onorata ,dar voi fi instiintat si prin mesaj , mai cumparati voi de la Domo ..

    (Citează)

 148. calin lucrezi la domo ?

    (Citează)

 149. stirileprotv.ro/trimite-ne

  hai sa le dam cat mai multe mailuri la astia de la stirile protv sa apara pe postu national deseara ! au nevoie de un pic de reclama proasta domo

    (Citează)

 150. Am sunat si eu la Domo si mi-au spus ca intr-adevar a fost o eroare si ca livrarea ar dura pana la 5 zile. Cu toate acestea, ma vor suna pana diseara sa imi confirme oficial comanda (sau nu).
  Ramane de vazut.
  (PS: Am comanda o singura bucata)
  PS2: Catre cei ce au comandat “cu sutele”. Fratilor si “sorelor” voi chiar sunteti romani!! (Una nu va ajungea?)

    (Citează)

 151. Mai este tableta afisata pe site, ca eu nu o gasesc
  Merci!

    (Citează)

 152. Stimate client, din cauza unei erori a sistemului, produsul comandat Tableta Samsung T311 a fost afisat eronat, motiv pentru care suntem nevoiti sa anulam toate comenzile. Multumim pentru intelegere! Echipa Domo.ro

  SMS primit acum 2 minute de pe nr 1813

    (Citează)

 153. Am primit si eu mesajul. Din cauza unei erori (…) suntem nevoiti sa anulam toate comenzile.

    (Citează)

 154. nu lucrez la domo , eu am tot o singura bucata si tot mi-au refuzat comanda

    (Citează)

 155. Tocmai am primit sms de la 1813 cum ca s-a anulat comanda. deci .. tzeapa :) nici nu ma zbat pentru ca Romania. Deh, nu toata lumea e emag. Sper sa li se strice imaginea cu faza asta mult.

    (Citează)

 156. da, s-a confirmat prin sms “comenzile nu vor fi livrare”, am vorbit si cu un operator, asteptam in zadar.
  au specificat clar “toate comenzile vor fi anulate” nu doar cele care au 1 produs, sau care 100 produse!
  reclama pe banii nostri :)

    (Citează)

 157. Am primit si eu acelasi mesaj!

    (Citează)

 158. am primit mesa de la domo ca a fost o eroare de sistem si nu o sa onoreze comanda

    (Citează)

 159. chiar ca si-au facut reclama

    (Citează)

 160. stirileprotv.ro/trimite-ne

  hai gasca dati`le mailuri sa apara pe postul national !! dureaza 2 minute

    (Citează)

 161. Am primit mesaj, comenzile au fost anulate.

    (Citează)

 162. colegul meu de camera anunta protv :) …acum face mailul … vorbesc foarte serios

    (Citează)

 163. Mda, au anulat si comanda mea, dar am sa ma duc la OPC.

    (Citează)

 164. macar reclama negativa

    (Citează)

 165. colegul meu de camera anunta protv :) …acum face mailul … vorbesc foarte serios…. macar reclama negativa

    (Citează)

 166. sunt asa dezamagita:))) oricum mi se parea imposibil in fine….

    (Citează)

 167. Ce naiba, afiseaza preturi FICTIVE ca apoi sa le modifice dupa ce a fost plasata comanda? Nu onoreaza comenzile, le anuleaza dupa cum vor ei.
  Nuuu se poate, merg direct la OPC…

    (Citează)

 168. stirileprotv.ro/trimite-ne

  bombarda-ti-i pe astia cu mailuri in legatura cu ce s-a intamplat. dureaza doar 2 minute. domo merita o reclama negativa.

    (Citează)

 169. George Carbuneanu

  30/01/2014 la 12:40 PM

  Am primit si eu acest sms, desi telefonic mi-au spus ca se va livra comanda. Nu am nicio legatura cu ceea ce ati mentionat anterior, Gigi Popa, asa ca nu mai judecati fara sa verificati. Am convorbirea de astazi dimineata inregistrata, probabil ca ii voi actiona in instanta si voi depune si o sesizare la OPC pentru contrazicere in declaratii.

    (Citează)

 170. au inceput sa trimita sms prin care esti anuntat ca s-a anulat comanda din cauza unei erori. (am comandat doar un produs)

    (Citează)

 171. Si eu am primit mesaj, insa am facut o comanda platita si una neplatita…

  A primit careva mesaj ca se anuleaza o comanda care a fost platita? :)

    (Citează)

 172. Tocmai am primit mesaj de la domo ca fost o eroare si ca nu se vor onora comenzile.
  * am primit SMS

    (Citează)

 173. AM PRIMIT SMS. ” Stimate client, din cauza unei erori a sistemului, produsul comandat Tableta Samsung T311 a fost afisat enornat, motiv pentru care suntem nevoiti sa anulam toate comenzile. Multumim pentru intelegere! Echipa Domo.ro”

  NU se poate asa ceva!!
  Reclamatii peste reclamatii la protectia consumatorului!!!

    (Citează)

 174. Eu am bagat in SPAM newsletter-ul DOMO si va sugerez si voua sa faceti la fel…

    (Citează)

 175. eu nu inteleg ce va agitati asa, chiar sperati la o tableta la 300lei? nu zic, si eu am facut comanda dar cum a spus cineva in primele comentarii sansele erau de 1%.

  termenii si conditiile spun clar ca nu isi asuma astfel de erori ceea ce e si normal, cum unii au dat comanda la 200 de bucati…

    (Citează)

 176. Nici macar nu poti suna la ei, ca linia ii ocupata tot timpul…

    (Citează)

 177. eu chiar am un print screen cu factura proforma de la ei :P daca va ajuta cu ceva o sa o las aici , daca tot au vrut reclama… na! :))))

    (Citează)

 178. am comandat si eu tableta aseara la 23:48 qam primit la fel mesaj acum ca sa anulat

    (Citează)

 179. Cred ca toti au primit mesaj pe telefon:
  Stimate client, din cauza unei erori a sistemului, produsul comandat Tableta Samsung T311 a fost afisat eronat, motiv pentru care suntem nevoiti sa anulam toate comenzile. Multumim pentru intelegere! Echipa Domo

    (Citează)

 180. Am primit mesaj de ei inca care imi spune asa : ” Stimate client, din cauza uneio erori a sistemului , produsul comandat Tableta Samsung T311 a fost afisat eronat , motiv pentru care suntem nevoiti sa anulam toate comenzile . Multumim pentru intelegere ! Echipa Domo.ro “!

    (Citează)

 181. Drept rasplata, ar trebui sa facem toti comenzi de cateva mii de RON si la livrare sa le refuzam.

    (Citează)

 182. Stimate client,din cauza unei erori a sistemului,produsul comandat Tableta Samsung T311 a fost afisat eronat,motiv pentru care suntem nevoiti sa anulam toate comenzile. Multumim pentru intelegere!Echipa Domo.ro cam asta a fost tot

    (Citează)

 183. nu zice rau nici mkn :D

    (Citează)

 184. Eu am primit urmatorul mesaj, din cauza unei erori a sistemului informatic , pretul la produsul respectiv a fost afisat gresit, motiv pentru care sunt nevoiti sa anuleze toate comenzile. Sunt curios, celor care au platit cu cardul , in cate zile o sa le returneze banii.

    (Citează)

 185. Buna asta cu comanda sa o refuzam

    (Citează)

 186. Partea nasoala este ca nu voi primi tabletele. Partea buna e ca raman cu 600 de lei in cont :))

    (Citează)

 187. S-a intamplat ceea ce preconizam inca de aseara, de cand am dat comanda, ea a fost anulata. Bine, asta nu inseamna ca cei de la Domo sunt lipsiti de orice fel de responsabilitate. Oricum, in urma acestui incident vor avea parte de cateva plangeri pe la OPC, batai de cap, si o imagine terfelita.

    (Citează)

 188. Am primit acum urmatorul SMS de la nr 1813:

  “Stimate client, din cauza unei erori a sistemului,produsul comandat Tableta Samsung T7311 a fost afisat eronat,motiv pentru care suntem nevoiti sa anulam toate comenzile. Multumim pentru intelegere! Echipa Domo.ro”

    (Citează)

 189. Drepturile tale: Esti cetatean european si ai drepturi. Eu zic sa mergem peste ei… Trebuie sa onoreze comenzile. http://consumatoreuropean.ro

    (Citează)

 190. Eu am comandat 8 televizoare de 5000 ron bucata…O sa le refuz cu mare placere cand o sa vina in buzau unde nu stau :))

    (Citează)

 191. Si eu am primit SMS de la 1813

  “Stimate client, din cauza unei erori a sistemului,produsul comandat Tableta Samsung T7311 a fost afisat eronat,motiv pentru care suntem nevoiti sa anulam toate comenzile. Multumim pentru intelegere! Echipa Domo.ro”

  Mergem la ANPC.Ar fi interesant sa ne constituim un grup, pentru a putea pune presiune mai mare

    (Citează)

 192. Emanuel Cristian

  30/01/2014 la 12:50 PM

  Cei care ati platit direct online cu cardul, ati primit acelasi mesaj? Daca da, banii v-au fost inapoiati in cont? Chiar sunt curios… Oricum nici nu speram de la un magazin precum Domo sa dea dovada de seriozitate, nici macar un voucher nu au dat (precum au facut cei de la Cel, in cazul unei erori similare). Sincer, ma mir ca au facut efortul sa dea un amarat de sms.

    (Citează)

 193. Mai devreme am fost sunata si au confirmat ca se va livra comanda bla bla in termen de 5 zile dupa verificare. Acum am primit SMS ca au fost anulate toate comenzile.
  Eu am gasit si solutia: OPC. (Da, poate nu e MORAL, dar stiu ca e LEGAL si ca GRESEALA FACUTA TREBUIE ASUMATA)

    (Citează)

 194. Am depus o reclamatie la ei dar cred ca degeaba oricum nu se va face nimica dar incercarea moarte nu are

  reclamatii@domo.ro – pentru orice fel de reclamatie, scrisoarea ta va fi citita direct de conducere.

    (Citează)

 195. Si eu am trimis mail la reclamatii in care le cer explicatii si le zic ca ma bazez ca vor sa continue traditia de comercianti seriosi si nu vor sa aiba parte de publicitate negativa si amenzi de la Opc. sunt curios daca voi primi vreun raspuns. Aseara pe la 23 am primit confirmarea comenzii pe mail, acum 10 min am primit sms de anulare a ei.

    (Citează)

 196. Eu am facut o comanda cu ramburs si una cu Card.
  Pe 2 nume diferite, 2 adrese diferite si 2 numere de tel diferite.
  Pentru comanda facuta cu Ramburs (chiar daca a fost a2a, cronologic vobind) am primit SMS cum ca nu o vor onora.
  Pentru prima comanda, cea cu cardul, nu am primit nimic inca.

    (Citează)

 197. mama lor de nenorociti, au modificat Termenii si conditiile :
  ¨Stimate client, din cauza unei erori a sistemului, produsul comandat Tableta Samsung T311 a fost afisat eronat, motiv pentru care suntem nevoiti sa anulam toate comenzile. Multumim pentru intelegere! Echipa Domo.ro¨

    (Citează)

 198. Cum si cand ne vor fi restituiti banii daca in situatia in care comanda a fost achitata folosind un card bancar?

    (Citează)

 199. Acum am primit SMS si pt comanda facuta cu cardul, au zis ca imi vor debloca banii in scurt timp.

    (Citează)

 200. NU SUNT SERIOSI…odata facuta comanda online e k si cum ati fi facut un contract…nu mi s`a mai intamplat asa ceva…SUNT NESERIOSI nu stiu sa isi asume GRESELILE

    (Citează)

 201. au modificat termenii: ¨Stimate client, din cauza unei erori a sistemului, produsul comandat Tableta Samsung T311 a fost afisat eronat, motiv pentru care suntem nevoiti sa anulam toate comenzile. Multumim pentru intelegere! Echipa Domo.ro¨

    (Citează)

 202. Nu cred ca mai avem ce face
  ¨In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.¨

    (Citează)

 203. asta e tara in care traim

    (Citează)

 204. Mesaj dat celor care au achitat cu cardul, cum e si cazul meu….
  ‘Stimate client, din cauza unei erori a sistemului,produsul comandat Tableta Samsung T7311 a fost afisat eronat,motiv pentru care suntem nevoiti sa anulam toate comenzile. Contravaloarea achitata in avans va fi deblocata in cel mai scurt timp. Multumim pentru intelegere! Echipa Domo.ro’
  Doar ca le-au luat mai mult timp sa-l conceapa si sa-l scrie….
  A la votre!

    (Citează)

 205. Anamaria Puia

  30/01/2014 la 1:04 PM

  Disclaimer-ul nu este pus acolo degeaba, juridic sunt acoperiti. Ca si imagine, da, probabil o sa aiba un pic de suferit, dar oricum, nu-mi imaginez ca fac ei cine stie ce vanzari online. Oricum pot sa inteleg si de ce nu au fost toti contactati telefonic pe anulare. Romanul e taran si instant si-ar fi bagat si scos, so .. pentru tarani, injurati la display-ul telefonului sms-ul :D

    (Citează)

 206. Tocmai am cumparat un Ergometru Kettler Axiom 7690-600 de 7199 lei pe care cu siguranta nu il voi ridica.
  Daca la tableta aparea 2000 lei si o comandam nu ma sunau sa imi dea banii inapoi cu siguranta… ai dracu nenorociti

    (Citează)

 207. emag a onorat, in urma cu ceva timp in aceiasi problema ,comenzile consultand cadrul legislativ nu ca ar fi ei vreun magazin cu onoare … au impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura … au evitat reclama negativa si posibile procese pierdute si au castigat clienti onorand si recunoscand greseala… oricum ar fi onorat comenzile dupa procese.. ;)

    (Citează)

 208. Stimate client, din cauza unei erori a sistemului, produsul comandat Tableta Samsung T311 a fost afisat eronat, motiv pentru care suntem nevoiti sa anulam toate comenzile. Contravaloarea achitata in avans va fi deblocata in cel mai scurt timp. Multumim pentru intelegere echipa domo.ro

  Asta am primit eu si inca vreo 6 prieteni care au comandat….se pare ca au ales sa nu onoreze comenzile.

  clar e o clauza abuziva aia cu gresitul, pentru ca iti blocheaza niste bani, iti creeaza o neplacere care nu e compensata cu nimic, lor le creste traficul pe net. Cu putina rabdare cred ca se poate castiga la ANPC.

  Astept pareri…demaram ceva formal?

    (Citează)

 209. Am primit si eu sms prin care ma anunta ca a fost o eroare si ca anuleaza toate comenzile. Am dat mail la televiziuni si le am instintat. Sa si asume greselile.

    (Citează)

 210. ar putea face asa la orice produs si la alea cu 50 lei in plus sau in minus …” ca a fost o eroare de greseala , ne cerem scuze ….pana mea

    (Citează)

 211. Am sunat la OPC Iasi, le-am povestit exact ce s-a intamplat (pret gresit, platit cu card, primit confirmare, primit mesaj ca a fost o eroare) si i-am intrebat daca exista un cadru legal prin care ei pot face ca vanzatorul sa-mi livreze produsele. Au spus ca atata timp in Politica de Utilizare scrie ceva asemanator cu “in limita stocului disponibil”, ei nu pot face nimic.

  Cine vrea sa incerce mai mult, are toata libertatea!

    (Citează)

 212. Eu zic sa dam comenzi de sute de mii de lei sa-i potolim , ca vor cheltui pe transport o gramada de bani :))

    (Citează)

 213. :)) Nu vi s-a creat nicio neplacere cu banii. Suma este blocata cateva ore pana cand anuleaza comenzile… Banii nu sunt retrasi pentru ca e nevoie de confirmare comenzii din partea vanzatorului. Iar vanzatorul are dreptul conform clauzelor sa anuleze comenzile. Nimic neobisnuit.

  Exista niste clauze pe site care stipuleaza clar conditiile. Daca nu le-ati citit nu e vina lor. Daca le-ati citit si ati continuat comanda e optiunea voastra si atat. E ca si cum invoci necunoastere legii (care nu te scapa de raspundere).

  Prin urmare, faceti balci degeaba.

  Treaba cu eMAG a fost o strategie de marketing fooooarte bine gandita. Efectul a fost cel scontat pentru ca inca se mai vorbeste despre acel eveniment. Diferenta este ca atunci a fost intentionat si acum este o eroare.

    (Citează)

 214. @acsel – livrarea nu ma intereseaza daca o face in cate zile scrie pe site sau peste o saptamana… ideea e ca nu a fost o promotie care sa expire, ala era pretul produsului pe site. Din moment ce a acceptat comanda ma astept sa o onoreze…nu ii obliga nimeni ca in 2 zile lucratoare….e firesc, trebuie sa isi refaca stocurile. Insa cumpararea este valida din punctul meu de vedere…

    (Citează)

 215. Domnule Dan Paul – Incerci sa dregi “ciorba” degeaba..
  Vina este A LOR, si trebuie sa si-o ASUME (E LEGAL si MORAL). Daca nu vor face asta… degeaba pun ei in termeni si conditii “Putem sa le luam casa clientilor…”, aceasta fiind o CLAUZA ABUZIVA (Sunt absolventa de DREPT)

    (Citează)

 216. vanatori de pomeni…

    (Citează)

 217. a) Se poate schimba pretul ?

  Evident ca fiind vorba de un contract, partile au dreptul sa modifice orice element al contractului. Deci daca magazinul ajunge la un compromis cu cumparatorul, atunci sa le fie de bine amindurora.
  Dar magazinul nu poate impune o schimbare a contractului. Acest lucru este clar atit din punctul de vedere al teoriei generale a contractelor, si este intarita de dispozitiile pentru protectia consumatorului – OG 21/1992 privind protectia consumatorului Art 10

  Art. 10. – Drepturile consumatorilor, la încheierea contractelor, sunt:

  f) de a plăti, pentru produsele sau serviciile de care beneficiază, sume stabilite cu exactitate, în prealabil; majorarea preţului stabilit iniţial este posibilă numai cu acordul consumatorului.

  b. Dar daca acea comanda nu este confirmata ?

  Legea romana cere ca orice comanda de pe site sa fie confirmata (art 9 alin 3 si 4) – explicate in articolul asta

    (Citează)

 218. Le-am dat mail cu forward la confirmarea comenzii, le-am spus tot ce mi-a venit in cap. I-am amenintat cu ANPC, etc. Eu zic sa puneti presiune pe ei. Probabil tabeltele nu le vedem, macar sa ne dea ceva onorific, sa ne alegem cu ceva dupa tot taraboiul asta…

  Daca punem presiune multi pe ei, poate o sa iasa ceva.

  reclamatii@domo.ro

    (Citează)

 219. (2) Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata trebuie rambursate de comerciant in termen de maximum 30 de zile.

  De aici: http://www.legi-internet.ro/legislatie-itc/comert-electronic/ordonanta-privind-protectia-consumatorilor-la-incheierea-si-executarea-contractelor-la-distanta.html

    (Citează)

 220. Scrisoarea mea:
  Stimati domni angajati sau manageri ai DOMO

  În data de 30.01.2014, am facut o comanda la firma dumneavoastra, conform acestui e-mail.

  Dupa cateva ore a primit un mesaj prin care era anuntat despre faptul ca a fost anulata comanda din cauza unei erori a sistemului.

  As dori sa stiu urmatoarele:
  1) In ce document si in ce baza (act normativ) ati stabilit faptul ca erorile sistemelor dumneavoastra trebuie suportate de clienti?
  2) Daca exista acest document, in ce modalitate este el adus la cunostinta clientilor?

  Va propun rezolvarea pe cale amiabila a acestui conflict care vi se datoreaza in exclusivitate, respectiv livrarea produsului comandat, eu urmand sa achit contravaloarea specificata in comanda.

  In situatia in care acest lucru nu se va intampla intr-un termen rezonabil, imi rezerv dreptul de a sesiza despre respectiva situatie toate organele cu atributii in domeniu, inclusiv instanta judecatoreasca si voi solicita suplimentar fata de produsul comandat daune materiale si morale pentru prejudiciile pe care mi le-ati provocat.

  De asemenea, nu va pot garanta faptul ca, datorita unei eventuale erori a sistemului meu nervos, firma dumneavoastra nu va avea de suferit unele prejudicii, prin anumite modalități pe care le voi considera eu potrivite.

    (Citează)

 221. Radu, chiar si numai pentru comentariile postate, care mi-au inseninat ziua maxim, felicitari pentru articolul asta

    (Citează)

 222. Topic deschis pe http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_407713#axzz2rsddwkPz
  :)) ;)

    (Citează)

 223. Doamna Flori, daca sunteti Absolventa de Drept trebuia sa stiti ca termenii si CLAUZELE unui contract (in cazul de fata vanzarea) trebuie acceptate pentru a se incheia/finaliza acel contract. Intri pe site, citesti TERMENII SI CONDITIILE pe care ti le ofera vanzatorul si ACCEPTI sau NU. Daca continui tranzactia inseamna ca ai fost de acord cu ce “contract” ti s-a propus. Simplu

  Daca intr-un catalog de cumparaturi apar niste preturi gresite ti se vor vinde acele produse la pretul din catalog? NU! Pentru ca la final, pe ultima pagina scrie ca: “Firma nu isi asuma răspunderea pentru eventualele erori de tipar sau de redactare”.

  Simplu din nou si nimic abuziv!

    (Citează)

 224. Nu se poate sa-si bata joc de noi in asemenea hal. Eu zic ca la la 5 ne vedem la universitate toti cei care nu accepta sa fie umiliti de nesimtitii astia. Numai asa ne putem apara drepturile. Nimeni nu face nimic pentru noi, si hotii astia de la guvern am fost buni cand i-am votat acuma au uitat de noi. Uniti impotriva la DOMO!

    (Citează)

 225. @Dan Paul
  Punem pariu ca voi castiga prin actiunea mea in instanta? Ramane de vazut, si iti voi atasa decizia pe email.
  Acea clauza este ABUZIVA SI LIPSITA DE TEMEI. (NIMIC LEGAL NU PRESUPUNE AIA).
  As dori sa stiu urmatoarele:
  1) In ce document si in ce baza (act normativ) ati stabilit faptul ca erorile sistemelor dumneavoastra trebuie suportate de clienti?
  2) Daca exista acest document, in ce modalitate este el adus la cunostinta clientilor?

  Gandeste inainte de a te pronunta.

    (Citează)

 226. Numai firmele serioase isi asuma greselile, e clar ca Domo nu este o firma serioasa, nu o sa mai cumpar de la ei nimic. Nu conteaza daca a fost o greseala sau nu, ar trebui sa isi onoreze comenzile, asa cum au facut alte companii in trecut. RUSINE DOMO!!!!

    (Citează)

 227. Cu toate reclamatiile posibile (media si anpc) nu cred ca vor onora comenzile. Au modificat termenii si conditiile iar in mailul de confirmare a comenzii scrie clar:
  “Acest mesaj este o confirmare de inregistrare a comenzii si nu obliga vanzatorul la executarea acesteia pana la momentul confirmarii stocului disponibil si a termenului de livrare a comenzii.”

  Eu am trimis vreo7 mailuri la presa si voi incerca si la ANPC. Totusi, nu cred ca voi avea succes.

    (Citează)

 228. Dan Paul este cumva platit de catre Domo?????????

    (Citează)

 229. Rusine Domo!!!

    (Citează)

 230. Anamaria Puia

  30/01/2014 la 1:37 PM

  Eu cred ca toata lumea exagereaza putin, domo nu isi bate joc de oameni. Pur si simplu s-a produs o eroare. Cum ar zice americanul, deal with it .. Oricum sunt acoperiti juridic si cum nu toate magazinele sunt emag eu zic sa ne linistim putin

    (Citează)

 231. S-a stabilit! La ora 5 toata lumea la Universitate! Avem vreme perfecta pentru protest :D

    (Citează)

 232. Daca suntem uniti, si ne vom apara drepturile, cred ca ceva tot se va intampla, cel putin vor primi o amenda care sa ii linisteasca….. Ar trebui sa contactam un avocat

    (Citează)

 233. #unitisalvamtabletadelaDOMO

    (Citează)

 234. propun sa ne inarmam cu torte, furci, coase, topoare si sa ne asezam in fata fiecarui DOMO, oldschool =))))

    (Citează)

 235. @dan paul… cum nu ni s-a creat nicio neplacere cu banii ? … ar trebui sa punem la indoiala etica ta ? … faptul ca imi sunt tinuti banii blocati pentru o perioada de timp este o neplacere care urmeaza a nu fi recompensata in niciun fel … clar e o neplacere .

  Intereseaza-te de cadrul legislativ al clauzelor abuzive… Putem inchia un contract si pot fi de acord din greseala ” sa imi iei casa” printr-o clauza pe care nu o vad , dar daca se demonstreaza ca acea clauza e abuziva nu imi vei mai lua casa nici daca vreau eu chestia asta…

    (Citează)

 236. Mi se pare putin aiurea … Ei nu isi asuma nicio vina … Ok, asa poti modifica ABSOLUT ORICE din site fara sa-ti asumi nicio vina! Orice pret, orice produs … ” Da domne, a fost greseala .. ce vina am eu?” Sa fim seriosi … Problema este alta, ca suntem in Romania … si putem sa strigam cat putem, insa in zadaR!

    (Citează)

 237. @Constantin – Un punct de vedere pertinent.
  Domnul Dan este aerian oricum. Nu cunoaste ce este ETIC, MORAL, LEGAL etc. El o stie pe a lui… Stii vorba aia? “Tot mortul e de vina…”

    (Citează)

 238. @Voicu Mihai – Nu este chiar asa. Problema e ca romanii sunt delasatori si daca “Domle, comanda se anuleaza, nu se poate…” Se pleaca pe ureche. Nu conteaza ca nu au o baza legala.. Daca DOMO a zis asa, pai asa e..

  PS: Eu am inaintat deja scrisoarea de mai sus si nu o renunt asa usor. Da, este dreptul meu.

    (Citează)

 239. Dan Paul, pe de o parte, impreuna cu toti cei care au comandat mai mult decat o tableta, nu fac decat sa ne demonstreze ca traim intr-o tara guvernata de nesimtire si lipsa de respect. Intr-adevar, cei de la DOMO sunt acoperiti de acele clauze cu care esti de acord in momentul in care dai o comanda, clauze pe care nu le citeste nici dracu. Asadar, maine or sa treaca in acea clauza ca pe langa acel pret platit pe produs tu te obligi sa le pui la dispozitie si spatiul tau locativ pentru o perioada te 12 luni. Evident, nu citesti, apesi ca esti de acord. Dar asta nu inseamna ca acea clauza nu e abuziva, si ca mergand in orice instanta nu poti s-o anulezi. Dovada ca clauzele pot fi anulate in instanta sunt procese deschise de multi clienti ai bancilor, care ce sa vezi, au si castigat. Asadar, revenind la problema de fata, inca de azi noapte am spus ca acele comenzi nu vor fi onorate, dar nici nu pot fi de acord cum ca cei de la DOMO sunt absolviti de orice vina, doar pentru ca au trecut 2 randuri intr-un acord pe care tu-l accepti automat in momentul plasarii unei comenzi. Ca atare nu m-as mira ca mergand in instanta unii dintre clienti chiar sa castige.

    (Citează)

  • @coke: vezi că așa este la contracte. Când le accepți, accepți tot ce scrie acolo. Dacă din neatenție accepți ceva nasol pentru tine, ghinion!
   Legea și ce-i moral sunt chestii complet diferinte.

     (Citează)

 240. daca situatia ar fi fost invers … am fi platit in plus pentru produse neluand la cunostinta valoarea de piata reala a produsului, ma indoiesc ca ar fi luat aceleasi masuri

  poate sunt rautacios dar e frustrant sa ne pierdem timpu si sa ne blocam banii din greseala lor si ei sa fie absolviti de orice vina.

    (Citează)

 241. Plus ca au castigat o baza de date de email-uri (Pentru cei ce n-aveau cont), ceea ce nu mi se pare tocmai normal.

    (Citează)

 242. Flori, de abia astept sa vad decizia instantei!

    (Citează)

 243. Client Tepuit

  30/01/2014 la 1:50 PM

  Contact OPC Bucuresti: office[at]anpc.ro si reclamatii.bucuresti@opc.ro

  Template trimis de mine:

  Buna ziua,

  Numele meu este **** ******** si as dori sa fac o sesizare vis a vis de modul in care magazinul online http://www.domo.ro isi trateaza clientii.

  Am plasat in cursul serii de 29.01.2014 doua comenzi, fiecare continand o tableta ce se afla la oferta (319 RON), conform siteului, de altfel si pe stoc.

  Numarul lor este:

  -****** – comanda cu plata ramburs
  -****** – comanda cu plata cu card in rate

  Amandoua comenzile au fost plasate, pentru cea cu plata cu card in rate am primit inclusiv confirmare de plata.

  Din pacate in cursul zilei de azi am primit 2 SMS-uri pe telefonul mobil, amandoua sustinand ca a fost o eroare de sistem si ca produsul afisat a fost eronat, fiind nevoiti sa imi anuleze comanda. Pentru cea cu plata online chiar mi se va si debloca suma.

  Mi se pare aberant sa anulezi niste comenzi plasate, ba chiar una din ele si platita pe motiv ca ai avut o eroare in sistem. Si eu lucrez intr-o corporatie si in cazul unei erori, in general vinovata este compania si isi asuma raspunderea, nu clientul.

  Tin sa precizez ca nu este prima oara cand Domo nu isi onoreaza comenzile si nu isi tin actualizare stocurile, lucru destul de frustrant pentru un client ce isi doreste sa faca o achizitie si plateste bani pentru serviciile si produsele oferite.

  As aprecia foarte mult sa imi preluati sesizarea si sa ma ajutati in solutionarea ei. Am incredere ca o organizatie de nivelul dumneavoastra va ajuta clientii sa nu mai fie pacaliti.

  Atasat gasiti:
  – detalii comanda ******
  – detalii comanda ******
  – print screen de pe siteul Domo.ro cu oferta ( prima Tableta, stanga sus)
  – print screen Confirmare Plata Online
  – poza SMS-uri primite

  Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.

  Va multumesc,
  **** *******
  072x.xxx.xxx

    (Citează)

 244. Bravo Flori…. Ar trebui sa fie mai multi ca tine, sa nu ne mai lasam calcati in picioare. Eu sunt alaturi de tine. Mai am cativa prieteni care sunt pregatiti si ei de o actiune in instanta.

    (Citează)

 245. @Flori, absolut corect, ai tot dreptul sa te judeci si sa-ti cauti dreptatea intr-o instanta, daca se va ajunge pana acolo. Cei care incearca sa-ti spuna altceva, din pacate nu-s foarte obisnuiti cu democratia. Asa ca te felicit pentru faptul ca vei incerca prin diverse cai sa-i obligi pe cei de la DOMO sa-ti onoreze comanda. Eu n-am s-o fac. Din comoditate, din lene, din lipsa de timp, si din simplul motiv ca n-am tras de la bun inceput mari sperante ca vor onora comenzile. Dar tu ai tot dreptul s-o faci si chiar te-as ruga sa ne tii la curent cu demersurile intreprinse.

    (Citează)

 246. Eu cred ca nu rezolvati nimic cu mail-uile catre domo.. nu o sa le citeasca nimeni niciodata, cred ca primesc sute de mail-uri. Am trimis un mail catre ANPC, cu explicatii si prinscreen-uri la pre-factura .

  Ce sa facem la universitate ? este cumva acolo sediul domo sa-l devastam ?

    (Citează)

 247. Dan Paul…. Cu cat te platesc sa induci oamenii de buna credinta in eroare? Ar trebui sa iti fie rusine….

    (Citează)

 248. Anamaria Puia

  30/01/2014 la 1:53 PM

  Ar fi timpul ca admin-ul sa anuleze comment-urile pt post-ul asta pentru ca se transforma sectiunea intr-un flamewar.

    (Citează)

 249. @Catalin
  Clauza pe care ai o au pe site, nu au niciun temei legal. Deci, poate fi acolo mult si bine (Nicio instanta nu va tine cont de ea). Doar @Dan Paul poate, insa parerea lui este relevanta doar pentru el.

    (Citează)

 250. daca castiga o persoana vor castiga cu totii prin precedent

    (Citează)

 251. anamaria puia nu esti obligata sa urmaresti … poate pe noi ne intereseaza parerile oamenilor si ce avem de facut de aici in colo… sau si tu esti de la domo ? ( just question)

    (Citează)

 252. Flori, sfatul meu este sa nu te retragi din actiunea inceputa, cum am spus mai devreme, sunt alaturi de tine.

    (Citează)

 253. Anamaria Puia

  30/01/2014 la 2:00 PM

  Da, constantin, sunt de la domo si stau pe blog ca sa vad ce mai ziceti de noi si cum sa planificam si noi de aici incolo actiunile. Ma gandesc sa dam tuturor de pe site-ul asta tablete la 3 mil. LOL

    (Citează)

 254. @anamaria pai atunci cu ce te deranjeaza continuarea discutiilor?

    (Citează)

 255. @Anamaria, ati baricat deja usile si ferestrele? Ca deja ne organizam cu topoare si furci sa venim peste voi! #unitisalvamtabletadelaDOMO

    (Citează)

 256. Pt treaba asta Domo nu mai este prieten cu mine, nici pe facebook. Il sterg din toate listele si recomand tuturor sa-l stearga si sa nu mai comande la ei. Rusine Domo! Bravo EMAG.

    (Citează)

 257. eu chiar va incurajez sa fiti prieteni cu DOMO , dati comenzi de mii de lei , si cand vine curierul la usa refuzati politicos pentru ca s-a produs o eroare de sistem la pc-ul vostru ;)

    (Citează)

 258. Cand EMAG a facut o greseala asemanatoare a dat clientilor LCD irile de 100 inch la preturile de pe site. (180 lei) Bravo lor

    (Citează)

 259. Client tepuit, te rugam sa ne ti la curent cu raspunsul primit de la OPC

    (Citează)

 260. “In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.
  SC DOMO Retail SA
  SC Digistore SRL”

  Ca sa nu o mai aburiti aiurea!

  http://www.domo.ro/termeni_conditii

    (Citează)

 261. @Dan, suferi de idiocratie?
  Tu vrei sa intelegi ca acei termeni si conditii nu au o baza legala?

    (Citează)

 262. @CATALIN, mi-au dat o tableta la 3 milioane fratzica!

    (Citează)

 263. Taci Paul….. Esti un frustrat

    (Citează)

 264. Si daca ei pun printre conditii faptul ca imi vor lua apartamentul dupa lansarea comenzii mele inseamna ca eu chiar pierd apartamentul pentru ca asta au scris ei? Asa pot scrie ca au drept asupra vietii mele, ca voi fi sclavul lor 50 de ani,…orice vor ei. Inseamna ca asa trebuie sa fie???

    (Citează)

 265. Anamaria Puia de la domo…..de ce nu aveti macar bunul simt sa sunatii oamenii tepuiti si sa va cereti scuze? Asa , pentru minunatii tai manageri….am trimis deja invitatia la mediere pentru acest conflict. Cum probabil nu o sa dati curs, UPS ! ne vedem in instalta! plus ca deja am scris pe toate partile in Media despre teapa voastra. FERITI-VA de domo !

    (Citează)

  • @Alexandru: “Anamaria Puia de la domo…..de ce nu aveti macar bunul simt sa sunatii oamenii tepuiti si sa va cereti scuze? Asa , pentru minunatii tai manageri….am trimis deja invitatia la mediere pentru acest conflict. Cum probabil nu o sa dati curs, UPS ! ne vedem in instalta! plus ca deja am scris pe toate partile in Media despre teapa voastra”

   Glumea, nu-i de la Domo.

     (Citează)

 266. Salut,

  Verificati legislatia privind comertului electronic: Legea comertului electronic 365/2002 . Aici puteti gasi:
  Art. 9: Încheierea contractului prin mijloace electronice
  (1)Dacă părţile nu au convenit altfel, contractul se consideră încheiat în momentul în care acceptarea ofertei de a contracta a ajuns la cunoştinţa ofertantului.
  3)În cazul în care destinatarul trimite prin mijloace electronice oferta de a contracta sau acceptarea ofertei ferme de a contracta făcute de furnizorul de servicii, furnizorul de servicii are obligaţia de a confirma primirea ofertei sau, după caz, a acceptării acesteia, în unul dintre următoarele moduri:
  a)trimiterea unei dovezi de primire prin poştă electronică sau printr-un alt mijloc de comunicare individuală echivalent, la adresa indicată de către destinatar, fără întârziere.
  Pe scurt in momentul click-ului de comanda + confirmarea comenzii atat Domo cat si clientul au intrat intr-un contract in care fiecare trebuie sa isi onoreze obligatia. Domo de a livra produsul ,iar clientul de a plati.
  Intr-adevar, ei pot aduce ca argument termenii si conditiile de pe site, insa acestea nu va rezista ca proba de necontestata intrucat acestea se modifica constant. Plus ca se poate aduce ca argument faptul ca in momentul comenzii nu erau mentionati acesti termeni si conditii fiind modificati ulterior dupa constatarea erorii de catre retailer. Mai mult, ca in orice contract care poate fi usor lovit de nulitate, exista fireste termeni si conditii abuzive care nu trebuie respectate.
  Ar trebui ca toti clientii care au fost pacaliti:
  In faza initiala sa faca o notificare scrisa in care sa ceara in mod respectuos retailer-ului sa isi onoreze partea de contract si sa trimita produsele. Aceasta notificare sa o trimita pe mail la Domo, aceasi notificare trimisa prin curier/posta si semnata. La sfarsitul notificarii sa se evidenteze faptul ca in cazul in care nu vor primi articolul in 15 zile lucratoare cu un raspuns oficial vor dori sa mearga la mediere.

  Puteti sa va adresati la mediere cu Domo, o sa va coste o sedinta 50 – 80 ron maxim si aveti ocazia sa vorbiti fata in fata cu juristii/avocatii lor. Daca va strangeti suficent de multi si trimiteti notificari si ajungeti la medieri sunt sanse destul de mari sa cedeze si sa va primiti dreptul intrucat dupa mediere urmeaza proces in instanta.
  Intr-adevar procesul o sa va coste, aveti nevoie de avocat(daca nu puteti sa va reprezentati singuri) plus eventualitatea unui esec in instanta si platiti cheltuielile de judecata ale lui Domo (avocatii lor sunt destul de scumpi si tarifeaza pe ora).
  In concluzie nu va lasati furati si depuneti diligentele necesare in scrierea de notificari, recomand chiar si mediere. Iar daca nu reusiti si doriti sa va pastrati un pic de deminitate, va strangeti toti si angajati un avocat sa va reprezinte(costuri repartizate rezulta cheltuieli mai mici)
  Nu renuntati ca nu va fura doar timpul si banii ci cel mai important va fura demnitatea si respectul de sine.

    (Citează)

 267. O sa iti dea la…… Ce usor te manipuleaza aceasta companie. Ce ti-au promis???? Cum am spus, o sa iti dea de nu poti sa duci

    (Citează)

 268. Bravo Marius.

    (Citează)

 269. Posibil ca o actiune comuna in instanta, cu sute de reclamanti, sa aibe ceva sanse… ;) :)

    (Citează)

 270. Salut, propun celor ce au dat comanda si au primit sms-ul de anulare sa depuna o sesizare electronica (mail) catre OPC cu toate detaliile atasate.
  In asa fel poate vor fi luate in seama de OPC, daca ar curge recalmatiile si la OPC precum argumentele aduse pe acest site/blog…. ar fi ceva.

  Serviciu usor.

    (Citează)

 271. @Sorin
  Daca nu ne-am lasa manipulati si nu ne-ar fi frica.. AM REUSI!

    (Citează)

 272. Eu am trimis o sesizare la OPC, sa vedem ce se intampla.

    (Citează)

 273. V-as ruga sa-l ignorati pe domnul Dan Paul. Dansul are o apetenta pentru scandal din perioada in care era angajat la unul la ziarele de “top” din romania, si anume un tabloid.

    (Citează)

 274. Salut, propun celor ce au dat comanda pe domo.ro si au primit sms-ul de anulare sa depuna/trimita o sesizare electronica (mail) catre OPC cu toate detaliile atasate.
  In asa fel poate vor fi luate in seama de OPC, daca ar curge recalmatiile si la OPC precum argumentele aduse pe acest site/blog…. ar fi ceva.

  Serviciu usor.

    (Citează)

 275. Am vorbit la suport clienti la Domo. Pentru cei care au platit cu card, Domo le propune un voucher de 319 lei cu care pot achizitiona un produs din categoria “Tablete Eboda”.

    (Citează)

 276. Propun si eu sa facem apel la justitie !
  Este o bataie de joc, iar comanda validata nu putea sa fie anulata decat de stocul disponibil (vezi e-mailul de raspuns la comanda produsului, sus mijloc).
  Propun sa ne constituim intr-o asociatie si sa-i actionam in justitie, inclusiv cu cererea de daune morale!

    (Citează)

 277. Scuze rectific, sa ne asociem (nu sa facem o asociatie).

    (Citează)

 278. radule, ai adunat toti frustratii la tine pe blog
  unde ajungea tabletele astea daca nu pe tocmai si mercador in cazul in care erau livrate?

    (Citează)

  • @melc: astfel de situații se rezolvă prin experiență. Reacția este normală pentru prima “aventură”. După un astfel de episod și magazinele și clienții au multe de învățat (dacă-i duce mintea să citească legile în loc să creadă că știu ei mai bine ce și cum trebuie rezolvat).

     (Citează)

 279. MELCULE, INVATA SA SCRI SI SA VORBESTI INAINTE DE A POSTA SI TU CEVA…

    (Citează)

 280. @Dan C Daca o primesti, da-mi si mie te rog o copie dupa awb (poti sterge datele personale) sau o poti posta undeva. Multumesc.

    (Citează)

 281. @melc Eu mi-am dat seama ca e greseala si nu m-am halosit sa cumpar cu sutele. Am comandat una pentru mine sa o folosec, nu sa o vand.

    (Citează)

 282. Melcule….frustrat esti tu ! Si mai esti si analfabet pe deasupra ! Si probabil ca lucrezi la domo……

    (Citează)

 283. @llala mergi cu domo

    (Citează)

 284. Melc, fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu bunul lui.

    (Citează)

 285. mitroi cristian

  30/01/2014 la 2:45 PM

  ca sa le dam o lectie intrati in e-mailul cu newsletterul primit si dati Unsubscribe , macar sa nu mai primim nici o oferta de la ei .
  sunt niste neseriosi . Bravo EMAG.

    (Citează)

 286. Propun ca toti cei care am facut comanda sa facem alta comanda in valoare de mii de lei si cand vine curierul sa refuzam politicos si sa spunem ca a fost o eroare de system la PC. M-am inspirat din tweet-ul lui @FREAKTUNING

    (Citează)

 287. Boitcot TAbleta T311

  30/01/2014 la 2:54 PM

 288. daca tot faceti comenzi fictive, faceti si voi cu preturi reale nu 5 televizoare la 10.000 lei ca se vor prinde ca sunt false…

    (Citează)

 289. Termenii si conditiile luate de pe siteul Okazii, magazinul DOMO

  Termeni si conditii:

  1. Declinarea responsabilitatii
  Produsele si detaliile aferente acestora, afisate in pagina magazinului Domo din cadrul Okazii.ro sunt preluate automat din site-ul http://www.domo.ro, al carui continut a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. Rareori exista erori in prezentarea acestora, pentru care ne cerem anticipat scuze si va multumim pentru identificarea lor. S-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

  2. Garantiile produselor
  Produsele cumparate prin intermediul magazinului Domo din cadrul Okazii.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.

  3. Frauda
  ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL magazinului Domo din cadrul Okazii.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA magazinul Domo din cadrul Okazii.ro ori SITE-UL DOMO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE a magazinului Domo din cadrul Okazii.ro sau A SITE-ULUI DOMO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

  4. Litigii
  Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

  5. Date personale
  Informatiile utilizatorilor site-ului Okazii.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu SC DOMO Retail SA sau cu partenerii acestuia.
  Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

  6. Disponibilitatea si pretul produselor
  Ofertele si produsele prezentate pe pagina magazinului Domo din cadrul Okazii.ro sunt disponibile in limita stocului.
  Termenele de livrare variaza de obicei intre 24 ore si 5 zile lucratoare, in functie de locatia produselor si de adresa dvs. Rareori, perioada de livrare poate depasi 5 zile, cu exceptia cazurilor de forta majora*.
  *Prin forta majora se inteleg fenomene meteorologice speciale care fac imposibila aprovizionarea/livrarea produselor
  Preturile produselor prezentate pe pagina magazinului Domo din cadrul Okazii.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.
  Promotiile si reducerile de pret oferite utilizatorilor okazii.ro nu se pot cumula cu alte promotii si reduceri existente in magazinele DOMO.
  In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
  Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre Domo si client este considerata data emiterii documentului fiscal (bon/factura)de catre Domo.

  7. Returnarea produselor
  Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:
  • Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de DOMO.
  • Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de DOMO.
  • Renuntarea la cumparare
  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau,in cazul prestarilor de servicii, de laincheierea contractului.
  Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitatii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. DOMO va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
  Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:
  • In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat;
  • In cazul aparatelor de birou (imprimante, multifunctionale, faxuri, etc), acestea nu au voie sa fie folosite(printarea unei singure pagini duce la uzarea aparatului); cartusul, in cazul in care acesta nu este montat deja in aparat de producator, nu are voie sa fie desigilat si montat in aparat;
  • Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte
  • In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, gen: papetarie, tonere si cartuse, etc, folosirea lor (pana si numai o singura data / o singura pagina) nu mai permite returnarea lor
  • In cazul aparatelor de ingrijire personala (epilatoare, aparate de ras etc), acestea nu pot fi returnate dupa desigilare sau folosirea o singura data
  • In cazul produselor pentru care la livrare se efectueaza proba, Clientul nu le poate returna cu defecte estetice sau defectiuni datorate utilizarii neadecvate
  Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, DOMO are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
  Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
  In toate cazul returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.
  In cazul in care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 si a altor dispozitii legale in vigoare.

  NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).
  In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.
  SC DOMO Retail SA

  ————————————
  Din ce vad eu, difera prin diferite parti.. Ei au zeci de termeni si conditii?

    (Citează)

 290. Painea noastra cea toate de zilele
  Ne batem pe ea astazi
  Si toti profita de greselile noastre
  Si nici noi nu iertam gresitilor nostri
  Si ne ducem cu toti in ispita
  Caci din noi izvoreste ce-i rau.
  (Deliric – Negru).

    (Citează)

 291. @cosmin ok. si ai vreun motiv sa fi suparat acum ca nu ai primit tableta desi stiai ca e o greseala? mai rau cu cei care au platit inainte.. dar dpmdv e greseala lor. si-au asumat un risc

    (Citează)

 292. @Radu, serios, nu e cazul sa fii ipocrit. Daca stiai ca acea comanda nu se va onora, de ce-ai ales sa platesti cu cardul, cand ti-era mai comod sa alegi plata ramburs, mai ales ca stiai ca sunt sanse mici ca acele comenzi sa nu fie onorate. Iti spun eu de ce, pentru ca platind deja tableta sperai sa ai o sansa in plus fata de cei care aleg plata ramburs. Asa ca lasa-i pe cei care vor sa se revolte, sa se revolte, caci iata, si tu ai ales sa platesti cu cardul, riscand sa tii acea suma blocata o perioada, tocmai pentru a avea o sansa in plus de-a iti fi onorata comanda.

    (Citează)

  • @coke: “@Radu, serios, nu e cazul sa fii ipocrit. Daca stiai ca acea comanda nu se va onora, de ce-ai ales sa platesti cu cardul, cand ti-era mai comod sa alegi plata ramburs, mai ales ca stiai ca sunt sanse mici ca acele comenzi sa nu fie onorate. Iti spun eu de ce, pentru ca platind deja tableta sperai sa ai o sansa in plus fata de cei care aleg plata ramburs. Asa ca lasa-i pe cei care vor sa se revolte, sa se revolte, caci iata, si tu ai ales sa platesti cu cardul, riscand sa tii acea suma blocata o perioada, tocmai pentru a avea o sansa in plus de-a iti fi onorata comanda.”

   Nu, în fața legii nu se face distincție în funcție de metoda de plată aleasă. Și cei cu ramburs au fix aceleași drepturi și priorități ca și cei plătitori cu cardul.

   Eu am plătit cu cardul pentru că plătesc orice cu cardul. Poate se livrau primele 20 de comenzi, de unde era să știu? Nu stau să aștept curieri cu banii cash, iar când totul este preplătit ei pot lăsa pachetul la oricine, familia mea, recepționera de la muncă etc.

   În plus, n-am pierdut nimic. Sunt 319 lei blocați în bancă, se vor debloca în zilele următoare (sau poate deja s-au deblocat, nu știu), am plătit știind că îi pot bloca câteva zile fără alt efect.

     (Citează)

 293. cred ca aceasta eroare va genera sfarsitul retelei de magazine domo pa pa :)) :)) chiar daca or sa faca promotii de genul si acelea vor fi reale ,tot nu vor mai prezenta incredere

    (Citează)

 294. @ melc Nu am zis ca sunt suparat. Am incercat doar.

    (Citează)

 295. Deci pe scurt din exterior se vede cam asa:
  – o gramada de iepurasi au sarit cu comenzile sperand la o mica mocangeala
  – in inocenta lor nu s-au obosit sa citeasca termenii si conditiile
  – probabil ca 90% din iepurasi nu aveau nevoie de tablete oricum
  – un procent de x% au si platit cu cardul ca sa fie siguri si acum s-au trezit cu banii blocati timp de nu stiu cate zile
  – un procent de y% se cred justitiari si vor sa dea domo in judecata, ignorand faptul ca timpul pierdut si nervii sigur valoreaza mai mult decat tableta la pretul real
  Foarte distractiv, tb sa recunosc. :))))

  P.S. Nu am nicio legatura cu domo, ba din contra ii consider o companie de 2 bani (din cu totul si cu totul alte motive)

    (Citează)

 296. http://www.economica.net/domo-nu-va-livra-tabletele-samsung-la-319-lei-clientii-au-ramas-si-cu-buza-umflata-si-cu-banii-blocati_72419.html

  “Domo nu a ales nici măcar să ofere un discount pentru prejudiciul adus celor cu banii blocaţi de către bancă, strict din vina magazinului.

  Până la publicarea acestei ştiri, Domo nu a răspuns la solicitarea ECONOMICA.NET. ”

    (Citează)

 297. Cred cu tarie ca toti cei care sustin ca Domo a procedat corect sunt doar frustrati de faptul ca ei nu au apucat sa comande aceasta tableta!

    (Citează)

 298. @mishu domo a procedat exact asa cum era de asteptat, corect sau nu e alta discutie. era imposibil sa livreze 1000 de bucati sau mai mult cu o pierdere de 1000lei per bucata.

    (Citează)

 299. Andrei, posibil sa aibe contract cu firma de curierat gen abonament lunar indiferent de numarul livrarilor… iar aceasta actiune nu ii va afecta financiar, decat pentru timpul de ambalare a produselor date spre livrare.

    (Citează)

 300. Cred ca se referea la faptul ca este 1000 de lei pierdere la fiecare telefon livrat

    (Citează)

 301. Mie sincer imi miroase a tentativa de publicitate…si mai ales…tentativa de a strange cat mai multe adrese de email. Aveti idee cat de scumpa este o lista de adrese de email?

  In momentul in care fiecare din noi am comandat tableta, ne-am lasat pe site adresa de email. Mai mult, probabil ca le-am dat si acordul sa ne SPAM-uiasca.

    (Citează)

 302. @Radu Este aiurea ca o companie mare ca si domo dupa o gafa a lor sa iti trimita un sms sa iti spuna comanda a fost anulata, multumim de intelegere. Macar sa publice un anunt in care sa isi ceara scuze public pentru situatia creata si sa ofere cumparatorii a caror bani sunt blocati un voucher sau altceva.

    (Citează)

 303. De aceea, ii rog pe toti cei care iau apararea DOMO, SA INCETEZE. NU MAI PLANGETI DE MILA UNUI RETAILER CARE A FACUT O INCERCARE IEFTINA (DAR REUSITA) DE A STRANGE CAT MAI MULTE ADRESE DE EMAIL, SI DE A SPAMA CAT MAI MULTI CLIENTI.

  TOATA ACEASTA ” SARADA” ADUCE BENEFICII MAJORE RETAILERULUI DOMO!!!!

    (Citează)

 304. “Clientul nu are nicio vină dacă un comerciant a postat pe site-ul său de vânzări online un produs cu un preţ eronat. Cei care au plătit în avans comanda, de obicei prin intermediul cardului, trebuie să primească produsul respectiv. Pentru cei care au optat pentru plata la livrare, compania va fi sancţionată pentru inducerea în eroare a consumatorilor” a declarat, în exclusivitate pentru observatorulph.ro, Corneliu Buzu, directorul OPC Prahova.

  Problema e ca cei de la Domo nu au avut un contor care sa alarmeze la timp atunci cand comenzile au luat-o razna azi noapte; banuiesc ca puteau pune un limitator in limita stocului disponibil, ceea ce ar fi trebuit sa existe in mod normal pentru fiecare produs in parte, la un magazin online de talia lui Domo.
  Adica un IT-ist sau un inginer de sistem ar fi dat alarma aseara in timp util, ca din soft-ul site-ului i-a soptit o pasarica ca au crescut comenzile exponential pentru un anumit produs; opreau tarasenia in timp util; eventual livrau comenzile deja preluate, si evitau sa ajunga in aceasta situatie…
  Evident, este vina lor… Cum la fel de evident sunt oameni de buna credinta, care nu au cunostinte avansate de PC sau IT, si care au comandat tableta pur si simplu pentru ca aveau nevoie de una si pretul li s-a parut ok…

  P.S. (pentru angajatii Domo si cei frustrati dimineata ca nu au apucat sa comanda, dar destepti acum ca nu au facut-o): ce te faci cand vei comanda pe bune un produs de care ai reala nevoie, de oriunde vrei tu, si primesti un mesaj gen Domo: ‘Ne pare rau de onomastica / aniversarea lui X, stiu ca vroiai sa-i faci un cadou, ca e o persoana draga tie, dar Caisa, angajatul nostru, a confundat cana de cafea cu bidonul de Tanita, si a combinat ceva pe la preturi…’
  In fine, cred ca ati inteles ideea…
  A la votre!

    (Citează)

 305. @radu daca ai avea cat de cat cunostinte in drept nu ai mai latra aiurea pe aici. Termenii si conditiile nu au suport legal, deoarece ei/ele se pot modifica oricand drept dovada ca dupa de au comis greseala au modificat si termenii si condiitile ca sa se scoate ei. Dar tu fa-ti meseria in continuare ca doar de asta esti platit parerea mea.

    (Citează)

 306. Unguroaica patroana stie de asta?

    (Citează)

 307. Propun tuturor celor țepuiți de DOMO să procedeze astfel:
  1) periodic, să zicem săptămânal sau lunar, să comande fiecare câte 1-2-3 produse cu plata ramburs;
  2) la primirea produselor, acestea să fie dezambalate, verificate, instalate, testate etc.
  3) după dezambalare, verificare, instalare, testare etc., clientul să renunțe la cumpărare, conform art. 7 din Termeni și Condiții și produsele să fie returnate curierului.

    (Citează)

  • @Sandu: bună ideea, cine pierde mai mult din ea? ANgajații magazinului, care dau la curier niște cutii, sau tu acasă, care le desfaci, testezi, instalezi, apoi renunți la ele și le returnezi curierului?
   Nu mai zic că după prima astfel de întâmplare nu-ți vor mai livra niciodată comenzi, nici măcar cele date pe bune.

     (Citează)

 308. Scurtu Sorin Izvoras

  30/01/2014 la 6:41 PM

  Se pare ca teapa data se bazeaza pe cei care au platit in avans, acei bani aducand dobanzi grase pentru ei, in aparenta mici din punctul nostru de vedere.
  Insasi precizare in legatura cu eventualele erori, din partea lor ar trebui sa dea de gandit in principiu.
  Sa spunem ca este posibila si o asemenea gresala. Pai atunci nu o faci, nu-ti iei masuri de precautie in aparenta fara sens.
  Si daca a fost o promotie a firmei producatoare, pe care ei au deturnat-o?!.
  Si totusi, sa le acordam “clauza” de nevinovatie.
  S I S

    (Citează)

 309. Din Constanta sunt persoane care au comandat-o? poate ne unim si reusim sa facem ceva

    (Citează)

 310. nu sunt nici primii si nici ultimii care aleg sa isi faca reclama in acest fel…

    (Citează)

 311. Ce invatam noi din asta? Cand mai descoperim erori de acest gen, tinem pentru noi si pentru universul nostru restrans, nu dam pe net. Daca dam pe net, afla toti nemâncații și se strică treaba. Pentru un magazin, o pierdere de cateva tablete poate fi mai mica decat o amenda de la ANPC, nu insa si o pierdere de mii de tablete. Sa zicem ca magazinul va fi obligat sa livreze tabletele, chiar credeti ca ii mai deranjeaza amenda? Si, ca sa nu ia amenda, ar fi trebuit sa livreze tabletele din prima.

  Hmmm… Voi ce ati face?

    (Citează)

 312. Vad ca esti foarte dezinformat in privinta legii. In cazul acesta este vorba de un contract incheiat la distanta, ceea ce strict pe litera legii inseamna ca in momentul in care cumparatorul a plasat comanda si ai platit banii s-a incheiat un contract intre cumparator si DOMO.
  Strict legal vorbind, atata timp cat cumparatorul a fost de buna credinta – adica nu o comandat 15 bucati – DOMO este obligat sa livreze produsul la pretul afisat. Daca nu face asta, poate intra la chestii grave: fals, uz de fals, minciuna, inselaciune, frauda, excrocare.
  Un procuror absolut mediocru ii poate baga in niste chestii penale de toata frumusetea.
  In al doilea rand, DOMO, PCGarage si altii pot pune ce conditii si termeni vor ei pe site, in momentul in care acesti termeni contravin legilor in vigoare, toate povestile scrie de onlineri devine nule si fara valoare.
  In al treilea rand, daca astfel de termeni si conditii nu sunt indreptate de legile tarii, exista desigur nivelul reglementarilor la nivel de UE. Si toate sunt de partea clientului pentru ca magaznul sa nu poata face “stii, produsul ala de l-ai cumparat cu 499 Euro, am gresit noi si ne pare rau, dar costa 525 de Euro de fapt si ti-am tras deja de pe card”
  Iar in al patrulea rand mai exista o reglementare care face ca acesti termeni si conditii impuse de magazinele online sa fie nule: faptul ca tu ca end user esti doar unul mic si neinsemntat si nu ai putere de negociere cu o firma mare. Deci organismele UE vor interveni de partea ta ca sa echilibreze situatia. Si daca niste giganti ca Microsoft sau Google vin cu coada intre picioare, atunci e clar ca o ghinda ca DOMO nu are nici o speranta.
  Salvarea lor e ca toti vitejii de pe net nu pun destule reclamatii sau nu le pun documentate.

    (Citează)

  • @Gaelex: să-mi arăți respectivele legi în care spune că, dacă magazinul precizează că dacă prețul e greșit, au dreptul să nu onoreze comanda și tu accepți asta la achiziție, acest lucru este totuși o clauză nelegală.

   Doi la mână, nu-s 6000 de tablete (considerând că în fiecare comandă a fost câte o singură tabletă) în veci în stocul cuiva din România, atâtea abia se vând într-un an din modelele reușite.

     (Citează)

 313. Emailul pe care l-am pregatit sa il transmit la avocat/ANPC/OPC daca in termen de 15 zile lucratoare (pana pe 24 feb) Domo nu da curs propunerii mele de invitatie la mediere si reglementare amiabila a situatiei.

  Buna ziua,

  Numele meu este xxxx si as dori sa fac o sesizare privind modul in care magazinul online domo.ro isi trateaza clientii.

  1) Astazi 30.01.2014 am achizitionat de la magazinul online mentionat un numar de 4 bucati Tableta Samsung T311 care conform site-ului la momentul achizitiei erau pe stoc la oferta de pret 319 ron (atasat captura imagine “Tableta Samsung T311_Pret pe domo.ro”)

  Achizitiile au fost realizate in felul urmator:
  -2 bucati pentru care am primit din partea Domo via email confirmarile de comanda cu nr. xxxx/xxxx au fost achizitionate prin plata cu card, primind pe email de la serviciul PayU Services confirmarile de plata (atasat copii dupa confirmarile de comanda si confirmarile de plata)
  -2 buc pentru care am primit din partea Domo via email confirmarile de comanda cu nr. xxxx / xxx, pentru aceste unitati nefiind efectuata nicio plata urmand ca plata sa fie efectuata la livrare (atasat copii dupa confirmarile de comanda)

  2)Din pacate in cursul zilei de 30.01.2014 am primit de la magazinul online domo.ro un SMS pe telefonul mobil, magazinul online sustinand ca a fost o eroare de sistem si ca produsul afisat a fost eronat, anulandu-mi pur si simplu achizitiile mentionate mai sus.

  3)In acest context am transmis pe 30.01.2014 magazinului online un email (email detaliat mai jos) prin care am solicitat rezolvarea pe cale amiabila a achizitiilor realizate, propunerea mea fiind sa mi se onoreze macar achizitia celor 2 bucati Tableta Samsung T311 achizitionate prin plata card, comenzi pentru care am primit din via email confirmarile de comanda (nr xxx/xxxx) de la magazinul online Domo si confirmarile de plata card de la PayU Services.

  4) Din pacate solicitare mea de rezolvare amiabila a acestei situatii nu a gasit un raspuns favorabil din partea magazinului online care printr-un email mi-a comunicat inca o data anularea tuturor achizitiilor (mesaj detaliat mai jos, transmis de Ana-Maria Buca in calitate de reprezentant al magazinului online domo.ro).

  Precizez ca la momentul achizitiei am actionat ca un cumparator de buna credinta care a considerat ca oferta magazinului online pentru Tableta Samsung T311 este o oferta exceptionala, parte a unei campanii speciale, atat timp cat produsul era afisat pe domo.ro insotit de mesajul promotional “Exclusiv online” (conform captura imagine “Tableta Samsung T311 pe domo.ro”).

  As aprecia foarte mult sa imi preluati prezenta sesizare si sa ma ajutati in solutionarea ei sub aspecte legate de protejare drepturi consumator european, inducere in eroare prin publicitate inselatoare, respectiv orice alte reglementari care vizeaza protejarea drepturilor la achizitia online de bunuri realizata la magazinul online domo.ro

  In speranta unei rezolvari favorabile a acestei sesizari cu finalitate in onorarea de catre magazinul online domo.ro a achizitiilor efectuate conform celor mentionate anterior, astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra si va stau la dispozitie daca aveti nevoie de informatii sau documente suplimentare.

  Cu respect,
  XXXX

    (Citează)

 314. Ce amuzanti sunt astia care sunt asa de fomisti si sunt revoltati ca nu au prins un bugatti la pret de dacie.

  O intrebare retorica pentru voi desi nu prea va duce capul: Daca ati avea voi un magazin gen domo sau altex si un program sau un om ce gestioneaza acel program v-ar da o gaura din asta de sute de milioane de lei vechi ati onora comanda sau nu?

  Nu e nevoie sa raspundeti, pentru ca stim cu totii care e raspunsul.

    (Citează)

 315. Asta-i faza de proces, daca se aduna vreo 200 care sa plateasca gras un avocat. :) Paul, te agiti ca un copil prostut. Pentru ca daca “se gresea” si puneau pretul 2699 in loc de 1699, iar cateva zeci de bezmetici dadeau bani si cumparau, taceau chitic cei de la Domo, nu mai primea nimeni nici o instiintare si nici o scuza pentru eroare. Taceau chitic si-si frecau mainile… Daca erai patron Domo sau Altex, cam asa procedai, asa e? Cred ca stim cu totii care e raspunsul…

    (Citează)

 316. o clica de habarnisti imfometati.
  1′ -> plata cu card -> banii ii rezerva banca in contul tau pana la emiterea facturii, si cererea magazinului. nu se aplica returnarea de 30 de zile, ca nici nu ti-au zburat din cont. se deblocheaza cand vanzatorul renunta la tranzactie.

  2′ produsul se considera cumparat/contractul finalizat cand se emite factura.
  cum domo nu a emis nici o factura, nu aveti ce sa le faceti. (doar daca si-au tras banii din conturi, in loc sa rezerve.). proforma sau comfirmarea pe email =/= factura.

  nu imi vine sa cred cat de multi dobitoci care se declara experti exista.

    (Citează)

 317. @animalus baiatule, ce te legitimeaza pe tine sa jignesti oamenii? Daca tu ai cunostinte despre una/alta poti sa explici si fara sa jignesti. Dar parerea mea este ca in adancul tau te roade ceva mai mult decat nestiinta unora de modalitatile de plata cu cardul.oamenii isi dau cu parerea spun si ei ce cred, ce aud , nu incerca sa iei partea magazinului domo prin a jignii oamenii ca sunt “infometati” multi dintre ei nici nu au stiut ce fel de tableta este, au comandat pentru ca pretul era pe masura bugetului lor. Iar magazinul domo trebuie sa-si onoreze comenzile pentru ca a fost gresala lor, iar in afaceri imaginea este in fata unor “termenii si conditii”, care oricum nu au suport legal pentru ca ei/ele (termenii si conditiile) se pot modifica oricand. Totusi as fi curios, cu cat te pateste domo?

    (Citează)

 318. @paul nu este vina celor revoltati, este vina magazinului domo. Iar la intrebarea ta eu iti raspund cu o intrebare daca era vina ta intr-o relatie cu domo te ierta magazinul asta ?

    (Citează)

 319. George, daca ai fi muncit in timpul pierdut pe blog/facebook/avocati/etc cred ca iti luai tableta la pretul real de mult … (si cand zic muncit cred ca iesea suma si la munca necalificata, gen dat zapada, etc) :)))))
  Si nu, nu m-a platit domo (am o mica banuiala ca urmeaza sa intrebi asta, lol)

    (Citează)

 320. Pe langa greseala cu pretul, Domo mai are o singura greseala, ca nu are un stoc cat de cat real in backend. Daca ar fi avut asta ar fi putut chiar si sa livreze comenzile cu pierdere….dar cand ai stoc nelimitat se mai intampla si probleme de genul asta.

    (Citează)

  • @alex: exact! Cu un soft bun, care să actualizeze în timp real stocul, ar fi vândut doar cele 30 de tablete din stoc și gata, nu mii.

     (Citează)

 321. vai de noi cu asa probleme oricum am vazut si pe http://askfm.ro se discuta despre asta.

    (Citează)

 322. Stanciu Florin

  28/11/2014 la 5:29 PM

  Am comandat acum o saptamana un robot de bucatarie,scria mare si clar “IN STOC” livrare “1-2 zile lucratoare” Am primit un e-mail de confirmare si erau precizate aceleasi lucruri.Am asteptat 3 zile,apoi am incercat sa ii sun si desi au 4-5 numere de telefon nu am reusit…abia dupa 2 zile de incercari am reusit sa dau de ei.Am cerut informatiile necesare si surpriza: produsul nu este pe stoc,acum se verifica la furnizor daca il mai au si daca il vor mai avea.Nu mi-a venit sa cred cat de neseriosi sunt.Cum sa pui la misto ca ai un produs pe stoc cand tu nici macar nu stii daca il mai are furnizorul?
  Le-am trimis e-mailuri la toate adresele lor…acum se fac 4 zile de la primul e-mail trimis si inca nu am un raspuns.
  Cred ca au bagat acel produs la reducere ca sa nu il comandat in alta parte,cumva sa isi piarda ceilalti din clienti.L-am cumparat in perioada reducerilor si as fi putut sa il iau de pe alt site….acum o sa raman un pom!
  Rusine Domo online!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus