un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noutăți de la E3 2018: continuări de jocuri

15 Jun 2018  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Bineînțeles că aici se adună mult mai multe titluri. Producătorii de jocuri, ca și cei de filme, merg lung pe diverse serii ce și-au dovedit deja popularitatea în piață.

FIFA 19 – 28 septembrie

Ce-i de remarcat aici este că jocul va include și Champions League, după ce Electronic Arts a luat drepturile pentru a transpune această competiție în jocuri, în defavoarea rivalilor ce produc jocul PES.

Cu un an în care fotbalul va fi un subiect popular, probabil că acest joc se va vinde foarte bine.

DOOM ETERNAL

Seria Doom va primi o continuare, acțiunea mutându-se acum de pe Marte pe Pământ. Vestea mi se pare bună deoarece dă posibilitatea producătorilor să fie mai creativi, probabil reușind astfel să iasă din scenariul deșertic și roșu al planetei Marte și din scenele cu airlocks și alte camere înguste. L-aș juca, aștept cu plăcere să împușc demoni pe planeta noastră, mai ales dacă va fi într-un decor plăcut.

WOLFENSTEIN YOUNGBLOOD

Acțiunea va avea loc prin 1980, mult după perioada de după al doilea război mondial cu care ne-au obișnuit jocurile recente din serie. Protagoniști vor fi copiii lui Blazkowicz, iar dușmanii bănuiesc că vor fi în continuare naziști ajutați de mașinării SF și alte asemenea “gadgeturi”.

Ultimul joc nu mi s-a părut foarte reușit, după cum spuneam în review. Probabil că voi juca și Youngblood, dar îl iau la reducere de preț după o vreme.

HALO INFINITE

Practic a fost anunțată intenția de a produce un nou joc Halo, fără multe alte detalii despre proiect. Asta nu cred că a surprins pe nimeni, că seria a mers bine și o mai poți mulge de bani. L-aș juca.

THE DIVISION 2 – 15 martie 2019

Acțiunea pare să se fi mutat în Washington, dar principiul rămâne același: joci într-o echipă de exploratori ai orașului aflat în paragină, disputat de multe facțiuni cu care te lupți ajutat de tot felul de arme și dispozitive futuriste.

Clipul arată bine, dar la fel de bine arăta și prezentarea primului joc. Succesul acestuia n-a fost cel așteptat pentru că, în practică, jucătorii au fost nemulțumiți de diverse probleme și The Division a adunat ceva mai lent audiența necesară. Nu cred că-l voi juca, nu mă văd având timp.

FALLOUT 76

Un nou Fallout și înțeleg că acesta va fi mai degrabă online decât clasic single-player. Sper să le iasă bine. Seria mi s-a părut mereu interesantă, chiar dacă eu unul am jucat-o foarte puțin. Fallout 1 și 2 nu-mi mergeau pe PC-ul de atunci, Fallout 3 l-am jucat cam până la jumătate, Fallout 4 deloc, deși povestea și aspectele specifice RPG-urilor mi-au plăcut. Probabil nu-l voi juca.

THE LAST OF US: PART 2

Pentru cât de popular a fost primul joc pe PlayStation, nu mă mir că se lucrează la o continuare. Încă nu l-am jucat pe primul.

ASSASSIN’S CREED ODYSSEY

Jocul se mută în Grecia antică și vei juca rolul unui spartan implicat în tradiționala acțiune a jocurilor AC.

Cel mai recent joc, Origins, a fost excelent, o întoarcere la caracterul ceva mai simplu al primelor jocuri din serie și cu o grafică excelentă și o lume bine creată. Dacă Odyssey va reuși să facă misiunile mai puțin repetitive, îl voi juca cu plăcere.

SHADOW OF THE TOMB RAIDER

Lara Croft revine cu o nouă aventură, dar trailerul prezintă o poveste mai întunecată, cu responsabilități și dezastre. Poate că era și timpul. Lara Croft devenea ciudată prin felul în care omora sute de oameni per joc și avea o atitudine foarte relaxată despre ceea ce se întâmplă. Îl voi juca și eu, dar îl aștept la reducere. Am cumpărat jocul anterior și încă nu l-am jucat.

Elder Scrolls 6 probabil că-i va face fericiți pe mulți jucători, Skyrim fiind un joc foarte popular inclusiv la noi. Vine și un nou Gears of War pe Xbox, iar Just Cause 4 se lansează în decembrie.

    7 comentarii

  1. Cred ca ti-a scapat Metro: Exodus, pe care eu unul abia il astept :)

      (Citează)

  2. Mircea cel vechi

    15/06/2018 la 4:08 PM

    Eu personal astept cu nerabdare:

    1) Red Dead Redemption 2.

    2) Cyberpunk 2077.

    3) Battlefield 5.

      (Citează)

  3. Resident Evil 2 Remake?
    Red Dead Redemption 2?
    Metro Exodus?

    Decat mizeriile de wolfenstein si halo astea sunt de 1000 de ori mai jocuri

      (Citează)

  4. Astept AC in Dacia.

      (Citează)

    • Mă tot gândeam de ce vrei aer condiționat în mașină, apoi mi-am dat seama ce zici. Ar fi mișto, dar nu cred că cineva prin Europa știe că a existat și Dacia prin perioada aia.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus