blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Știri despre tehnologie – 12 octombrie 2017

Clock icon

12 Oct 2017

Tag icon

ȘTIRI

Comments icon

8 comentarii

NSFW: Violetta Andreeva.

  8 comentarii

 1. Saracii astia de la RDS sunt singurii care nu isi mai permit sa plateasca tarifele de interconectare. Nu e de mirare cand bussiness-ul tau e bazat pe abonamente de 2 euro :))

    (Citează)

  • Saraci, nesaraci sunt lideri la numere portate in reteaua lor. Sa inteleg ca nu iti convine cand platesti mai putin pentru un lucru ?

     (Citează)

  • poate ca au si dreptate? daca aia iau referinta pentru a stabili preturile de interconectare statistica anilor 2010-2012 atunci poate ca este o problema.

     (Citează)

  • cand le-a dat peste nas granzilor era bine…..acuma saracii
   noroc cu ei ca ne-au scazut si noua abonamentele.

     (Citează)

  • Tarifele de interconectare în alte țări sunt mai mici, așa că bravo RDS că pune presiune.

   Dacă nu erau Cosmote și apoi Digi nu am fi avut, într-adevăr, tarife ca acum.

     (Citează)

 2. Am vazut ca Metrorex introduce abonamente de 1 an de la 15 octombrie. Nu am gasit pe nicaieri informatii legate daca se introduc si carduri NFC pentru acel tip de abonament sau este emis tot pe hartia putin mai groasa de la actualele abonamente, Daca asta este cazul probabil multi calatori (inclusiv eu) se vor feri sa il achizitioneze de teama degradarii cartelei in decursul unui an( nu stiu inca formularea politicii de inlocuire a acelor cartele ce sunt inca valabile dar nu mai functioneaza in cititor de la prea multa uzura). A fost cumva un comunicat in legatura cu data emiterii cartelelor NFC si l-am omis eu? (turnichetii noi sunt clar capabili sa citeasca acest tip de card)

    (Citează)

  • N-a fost, nu. Nici eu nu aș lua pe un an pe cartelă de carton.

     (Citează)

  • Dacă se strică, se înlocuiește, am pățit cu un abonament pe o lună pentru care mi s-a demagnetizat cartela.

   Doar că a fost ciudățică procedura (nu știu dacă e la fel acum): se ia prețul total al cartelei, se împarte la numărul de zile din perioadă (să zicem 30 de zile) și din suma totală se scade prețul rezultat pe zilele trecute. Apoi primești banii înapoi pe restul de zile și cumperi altă cartelă la prețul full. Deci, în cazul meu, trecuseră 10 zile, am primit banii pe 20 de zile din abonament (30 de lei să zicem) și am cumpărat unul pe o lună nou (50 de lei să zicem, nu mai știu care sunt prețurile).

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus