un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 12 octombrie 2017

12 Oct 2017  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

NSFW: Violetta Andreeva.

  8 comentarii

 1. Saracii astia de la RDS sunt singurii care nu isi mai permit sa plateasca tarifele de interconectare. Nu e de mirare cand bussiness-ul tau e bazat pe abonamente de 2 euro :))

    (Citează)

  • Saraci, nesaraci sunt lideri la numere portate in reteaua lor. Sa inteleg ca nu iti convine cand platesti mai putin pentru un lucru ?

     (Citează)

  • poate ca au si dreptate? daca aia iau referinta pentru a stabili preturile de interconectare statistica anilor 2010-2012 atunci poate ca este o problema.

     (Citează)

  • cand le-a dat peste nas granzilor era bine…..acuma saracii
   noroc cu ei ca ne-au scazut si noua abonamentele.

     (Citează)

  • Tarifele de interconectare în alte țări sunt mai mici, așa că bravo RDS că pune presiune.

   Dacă nu erau Cosmote și apoi Digi nu am fi avut, într-adevăr, tarife ca acum.

     (Citează)

 2. Am vazut ca Metrorex introduce abonamente de 1 an de la 15 octombrie. Nu am gasit pe nicaieri informatii legate daca se introduc si carduri NFC pentru acel tip de abonament sau este emis tot pe hartia putin mai groasa de la actualele abonamente, Daca asta este cazul probabil multi calatori (inclusiv eu) se vor feri sa il achizitioneze de teama degradarii cartelei in decursul unui an( nu stiu inca formularea politicii de inlocuire a acelor cartele ce sunt inca valabile dar nu mai functioneaza in cititor de la prea multa uzura). A fost cumva un comunicat in legatura cu data emiterii cartelelor NFC si l-am omis eu? (turnichetii noi sunt clar capabili sa citeasca acest tip de card)

    (Citează)

  • N-a fost, nu. Nici eu nu aș lua pe un an pe cartelă de carton.

     (Citează)

  • Dacă se strică, se înlocuiește, am pățit cu un abonament pe o lună pentru care mi s-a demagnetizat cartela.

   Doar că a fost ciudățică procedura (nu știu dacă e la fel acum): se ia prețul total al cartelei, se împarte la numărul de zile din perioadă (să zicem 30 de zile) și din suma totală se scade prețul rezultat pe zilele trecute. Apoi primești banii înapoi pe restul de zile și cumperi altă cartelă la prețul full. Deci, în cazul meu, trecuseră 10 zile, am primit banii pe 20 de zile din abonament (30 de lei să zicem) și am cumpărat unul pe o lună nou (50 de lei să zicem, nu mai știu care sunt prețurile).

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus