un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cărți: Babylon’s Ashes, al 6-lea volum The Expanse, a fost lansat astăzi

8 Dec 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

8 comentarii

Dacă vă place seria The Expanse a lui James S.A. Corey, astăzi s-a lansat volumul 6, numit Babylon’s Ashes, pentru Kindle. Cartea fizică este disponibilă încă din 6 decembrie pe Amazon.

A revolution brewing for generations has begun in fire. It will end in blood.

The Free Navy – a violent group of Belters in black-market military ships – has crippled the Earth and begun a campaign of piracy and violence among the outer planets. The colony ships heading for the thousand new worlds on the far side of the alien ring gates are easy prey, and no single navy remains strong enough to protect them.

James Holden and his crew know the strengths and weaknesses of this new force better than anyone. Outnumbered and outgunned, the embattled remnants of the old political powers call on the Rocinante for a desperate mission to reach Medina Station at the heart of the gate network.

But the new alliances are as flawed as the old, and the struggle for power has only just begun. As the chaos grows, an alien mystery deepens. Pirate fleets, mutiny, and betrayal may be the least of the Rocinante’s problems. And in the uncanny spaces past the ring gates, the choices of a few damaged and desperate people may determine the fate of more than just humanity.

babylon_ashes_expanse_corey

Sper să avanseze mai substanțial povestea, nu doar să fie un volum de umplutură precum a fost numărul 4. Puteți comanda cartea și de la magazinele care aduc la noi cărți în engleză: Okian și Books-express. Nu vă așteptați prea curând la o traducere, din câte știu la noi abia s-a tradus primul volum (îl găsiți pe Libris).

Dacă nu vreți să așteptați livrarea cărții fizice, ba chiar vă atrage prețul redus al versiunii electronice, nu uitați că nu aveți nevoie de Kindle pentru a o citi. Nu doar că puteți instala aplicația Kindle pe orice tabletă sau telefon, dar puteți citi și online în versiunea web a portalului, la read.amazon.com

Dacă vă doriți o altă serie de cărți SF pentru relaxare, fără mari pretenții dincolo de personaje plăcute și acțiune bună, începeți cu The Lost Starship a lui Vaughn Heppner. Dacă vreți o carte bună, cu o idee inedită, Revenger a lui Alastair Reynolds este ceea ce trebuie.

 

    8 comentarii

  1. Nu stiu de ce ti-o fi placut seria Lost Starship. E scrisa mizerabil, cel putin prima carte. Personaje unidimensionale, spre sfarsit nu mai stia cum sa inchida, se plictisise autorul. Poate cel mult ok pt 10-12 ani…
    Am dat si banii pe ea cand am vazut toate recomandarile alea pe Amazon…Bleah

      (Citează)

    • Sunt cărți și cărți. Aia e una fără pretenții, bună de relaxare, ca un film de acțiune cu James Bond. Le-am citit pe toate 5, se vede că tot bagă chestii noi ca să aibă ce vinde, dar nu mă deranjează.

        (Citează)

  2. Si Scalzi a terminat Collapsing Empire, care o sa apara in primavara. Deci se anunta activitate in urmatoarea perioada.

      (Citează)

  3. nwradu:
    Îl aștept pe Brandon Sanderson cu The Way of Kings vol 3.

    Am primit si eu cadou cred ca e primul volum din Drumul regilor. Daca nu sunt mare fan fantasy (am citit doar cateva carti gen seria Ice&Fire) merita citit ?

      (Citează)

    • Cartea e imensă și avansează greu. Ideea ei este bună, dar parcă nu aș recomanda-o ca introducere în gen, mai ales ca seria este nouă.

        (Citează)

  4. Anul asta am descoperit Silozul (The Wool) de Hugh Howey. In prima zi am citit 100 de pagini, ziua urmatoare restul de 700 :)

    E un SF bun.

      (Citează)

  5. Ai vazut serialul pe Netflix? Destul de misto facut.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus