un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Canon are un concurs cu premiu o multifuncțională performantă (p)

11 Dec 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Cei de la Canon România au periodic câte o campanie-concurs de încurajare a utilizării multifuncționalelor și cartușelor originale Canon. Premiul de acum este o multifuncțională Canon TS9050, un model cu ecran de 5 inchi, conectivitate inclusiv wifi și NFC și suport pentru imprimare de pe mobil sau direct din rețele sociale precum Facebook sau platforme precum Dropbox, Google Drive sau One Drive.

TS9050 imprimă la rezoluție mare și cu o viteză maximă de 15 ipm, are funcție de copiator cu diverse opțiuni față-verso și un scanner 2400 x 4800 dpi. Poate accepta inclusiv cartușe XL.

canon_ts9050_2canon_ts9050_1

Se mai dau și 7 alte premii ce constau în consumabile Canon originale pentru un an de zile.

Pentru a vă înscrie, intrați pe pagina de Facebook Canon România și jucați-vă jocul de acolo, Imprimiada. Eu l-am repetat de mai multe ori și recordul meu a fost 34 de puncte, semn că încep să îmbătrânesc și nu mai am reflexele de altădată; poate voi faceți mai bine. La final vi se cer datele de contact pentru înregistrarea în concurs, care ține până la 31 ianuarie 2017, câștigătorii urmând să fie anunțați pe 14 februarie.

punctaj_canon

    5 comentarii

  1. Link-ul de facebook nu merge.

      (Citează)

  2. Stupid question: cum se joaca ? imi afiseaza imprimantele si un bubble Ink is running low, am dat click peste tot in imagine si nimic.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus