un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 decembrie 2016

12 Dec 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Un trailer pentru Sherlock sezonul 4, care începe la străini la 1 ianuarie.

  4 comentarii

 1. @Radu – titlul tau la ultimul link e gresit. Nu a primit 1M$, ci a cheltuit din overdraft 1.5M$ pana s-a prins banca si i-a blocat contul.

    (Citează)

 2. GabiD:
  @Radu – titlul tau la ultimul link e gresit. Nu a primit 1M$, ci a cheltuit din overdraft 1.5M$ pana s-a prins banca si i-a blocat contul.

  Si a facut inchisoare doar o luna, pana o curte de apel a anulat sentinta.

    (Citează)

 3. a dracului de banca cum vrea ea sa te salveze cand nu ai 2$ in cont sa nu te faci de rusine iti acopera ea pentru un small fee de 35$.
  Bancile din america au facut in 2015 doar 32 MILIARDE din overdrat fee si daca le spui ca nu vrei protectie iti spun ca nu se poate.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus