un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 noiembrie 2016

16 Nov 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

Accident cu 17 mașini pe A2, într-o zonă cu polei. Ce zic șoferii: “e vina autorităților că nu dădea nimeni cu nisip!” Orice, numai să nu spună că mergeau cu viteză, că n-au experiență și că nu s-a gândit vreunul că, la 0 grade în câmp deschis, se poate face polei, da.

NSFW: să ne mai uităm o dată la Galina Dub, care zâmbește la fel în toate fotografiile.

 

    12 comentarii

  1. eu cred ca baietii de la Apple fac pariuri despre cat de prosti sunt clientii lor, ceva de genul:

    “- Bai, ai vazut ca astia ne cumpara laptopurile astea fara mufa USB, fara slot SD si fara MagSafe, la 3000 de coco bucata? Si nici nu li se mai aprinde logo-ul, mama lor de hipsteri!…
    -Asta-i parfum…vrei sa-ti arat ca pot sa le vand o carte cu poze, cu 300 de coco?”

      (Citează)

  2. 600, cea mai noua cifra dupa 0 – 9 !

      (Citează)

  3. 600, cea mai noua cifra dupa 0 – 9 !

      (Citează)

  4. Ma da de ce toate astea de pe Instagram sunt NSFW la tine ca doara is acoperite destul de bine.
    Si de ce sunt la “stiri despre tehnologie”? ca nu prea au nimic tehnologic in gumele pe care si le-au bagat prin diverse parti ale corpului :D

      (Citează)

    • Este not safe, nu pornografie, iar cât despre de ce, din același motiv pentru care exista și fata de la pagina 5. Să mai fie și un link amuzant sau inedit sau de clătit ochii dincolo de ce telefon au mai scos unii pe piață.

        (Citează)

  5. De ce “Facepalm.” la Apple? Inlocuieste cartea aia la suprapret cu oricare alt produs de-al lor. Asa realizezi cat de lacomi sunt? :)

    https://9to5mac.com/2016/11/16/apple-13-inch-macbook-pro-with-touch-bar-teardown-reveals-speaker-grilles-are-only-cosmetic-touch-bar-is-hard-to-replace/

    Abia astept sa aud scuzele ca vezi domne, e de fapt o inovatie super speciala si de fapt gaurelele de pe lateral reprezinta o functie barometrica patentata. Pe dracu.

    Si totusi, mactarzii s-au inghesuit sa ia penibilitatea aia de macbook nou la suprapret. Felicitari. Continuati sa sustineti un design infect al produselor. N-aveti dreptul sa va plangeti ca produsele sunt mai greu de reparat si reciclat, cand voi ati sustinut ani de zile si continuati sa sustineti in continuare o companie care face asemenea mizerii.

      (Citează)

    • Măcar produsul produce ceva pentru tine. Cartea pare genul de chestie exclusivistă, cum mai scot din când în când marile firme, dar în acest caz subiectul pare cam… banal. Hai să ne uităm la poze cu iPhone 3G!

      Măcar calendarul Pirelli e cu femei.

        (Citează)

  6. nicio știre despre Oneplus 3T? .. o lași sa mai dospeasca?

      (Citează)

  7. Idee: calendar NWradu cu pisici și burgeri :D

    nwradu:
    Măcar produsul produce ceva pentru tine. Cartea pare genul de chestie exclusivistă, cum mai scot din când în când marile firme, dar în acest caz subiectul pare cam… banal. Hai să ne uităm la poze cu iPhone 3G!

    Măcar calendarul Pirelli e cu femei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus