un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 5 octombrie 2014

6 Oct 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

17 comentarii

  • Viitorul HTC Desire Eye ar putea avea cameră frontală de 13 megapixeli cu flash pentru selfie-uri în orice condiții de iluminare.
  • După dronele zburătoare, americanii pregătesc și dronele barcă ce lucrează în grup.

După o idee a lui Zoso. Să vedem dacă prinde și dacă mă prinde.

    17 comentarii

  1. Ai grija ca acum tre sa-i platesti roialitati lui zoso, ca daca nu, te spurca ala de te stie si mama blogosferei. Sa nu patesti ca samsung si microsoft :)

      (Citează)

  2. Știu, nu m-ar mira să aibă patentată ideea și peste vreun an să ceară taxe :P

      (Citează)

  3. BBC pare să spună mai multe detalii despre istoria HIV. http://www.bbc.com/news/health-29442642 Am găsit și un articol mai vechi tot pe tema istoriei virusului HIV. http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/5012268.stm

      (Citează)

  4. Bai, Radule, bai, este a nu stiu cata oara cand incerci sa scrii despre fotbal american si gresesti complet. Serios, pe viitor evita acest subiect. Nu stapanesti deloc acest subiect.

    Tu zici asa:

    “jucătorii nu mai au voie să poarte căști Beats sau alte mărci la antrenament și în multe alte momente.”

    Articolul catre care dai link zice asa:

    “NFL has banned players and coaches from wearing any brand of headphones — other than Bose — during televised interviews and other on-camera appearances.”

    E o diferenta cam mare, nu crezi?

      (Citează)

    • Și apoi continuă “The restrictions are in place during all games, as well as pre-season training camps and practice sessions, and it extends from the pre-game through to post-game interviews in the locker room up to 90 minutes after the whistle is blown.”

      Adică eu am zis că la antrenamente și multe alte momente. Știrea zice la “practice sessions” și multe alte momente. Diferență ENORMĂ!

      Banuiesc că știe toată lumea la ce mă refer. Și la meciurile de fotbal din Europa vezi jucătorii cu câști Beats în cap ieșind pe teren la o mică încălzire sau venind așa la stadion. Sportul în sine nu contează, ci termenele sponsorizării sunt de interes la știrea asta.

        (Citează)

  5. ar trebuie sa le spui celor de la PC Garage ca s-au facut de ras cu reducerile lor de 20, 50 bani si alea de cativa zeci de lei la produse de peste 1700 lei :) Arata urat sa vezi asa ceva la o aniversare de 9 ani.

      (Citează)

  6. Nu ai inteles restrictiile. Sa iti explic: nu ai voie sa apari cu alte casti in timpul interviurilor sau diverselor momente televizate din timpul meciurilor, antrenamentelor sau sesiunilor de exercitii.

    Deci jucatorii au voie sa vina cu ce casti vor ei, oricand vor ei, dar cand dau interviu sau este un moment televizat, nu au voie sa apara cu acele casti. Intelegi acum?

      (Citează)

    • @apmatei: dar ce, înțelesese cineva ca eventual nici la ei în casă nu mai au voie să folosească altceva? Normal că în orice se transmite la TV. Uită-te la ce se întâmpla înainte, era plin de Beats în imagini, deși nu cred că erau sponsori.

        (Citează)

  7. Daca te rezumi la IT si stiinta in general (medicina, etc), eu zic ca va prinde. Adica… pe mine m-ai prins. Tine-o tot asa, ca faci bine!

      (Citează)

  8. Dacă încerci să le faci zilnic va fi greu. But you’ve got what it takes. Orice numai schimbă featured image, e urâtă rău :)

      (Citează)

  9. Sigur după Zoso? Nu a mai avut nimeni ideea de a face revista presei în linkuri + 3 cuvinte? Inclusiv tu acum mult timp, de mai multe ori?
    Dacă faci una pe săptămână, merge, ai timp să culegi destule știri care nu merită un post individual dar merită totuși ceva. Dacă vrei mai des de atât, nu.

      (Citează)

    • @Alex: ideea este să auzi noutăți în acest tip de articole, că la final de săptămână deja le-ai citit la mine și pe alte 10 site-uri care toată ziua asta scriu.

        (Citează)

  10. PC Garage are astăzi reduceri la multe produse,

    Are pe naiba, ia compara tu preturile la reducere pisigarajiste cu cele nereduse (adica normale) de la eMag. O sa ai o surpriza, dar ia un calmant bun inainte.
    Dupa cum spunea cineva mai sus, promotia asta nu e decat praf in ochi.
    Mi-ar fi rusine cu asa ceva, se pare ca pisi garajului nu-i e.

      (Citează)

  11. Nope, nu am de gand sa iti fac temele. Ti-am sugerat deja raspunsul, zero promotii, zero oferte convenabile – urmaresc de mult timp piata si stiu anumite preturi la anumite produse, de aceea am spus ca ceea ce face PC Garage acum e absolut rusinos. Ah, poate or fi scapat niste cabluri USB mai ieftine prin paginile alea, dar atat.
    Si mai e un lucru – de cand e 9 ani o cifra asa de rotunda ca sa fie sarbatorita cu atata fast?

      (Citează)

    • Da, dar nici o dovadă. E plin de oameni care aruncă vorbe că “știu ei mai bine” și când îi întrebi exact care… acolo rămâi. Ca la Black Friday, toți se jură că înainte era mai ieftin, dar nu poate sa-ți spună unde și cum.
      Toate magazinele se sărbătoresc în fiecare an. N-ai găsit nimic de cumpărat, treci mai departe, nu pierde timpul. Eu așa fac.

        (Citează)

  12. Cica PC Garage are reduceri :))) alea nu sunt reduceri. e bataie de joc. Am vazut un produs avea 20 bani reducere si scria la el 0 lei reducere =)))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus