un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Următoarea tabletă Asus de top: Transformer Pad TF701T

7 Sep 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Asus a anunțat detaliile viitoarei lor tablete Android de vârf în gama 10 inchi: Transformer Pad TF701T. Și fiind din seria Transformer, înseamnă că are ca accesoriu o tastatură cu baterie suplimentară, încât o poți transforma (duh) în laptop.

Bine, laptop cu Android. Specificațiile sunt de top și este primul model cu noul chipset Tegra 4 pe care îmi va pica și mie mâna:

  • ecran IPS de rezoluție 2560 x 1600 px, 10,1 inchi
  • chipset Tegra 4 T40X quad-core. Nu s-a specificat frecvența, dar nVidia recomandă integratorilor tactarea la maxim 1900 MHz.
  • 2 GB memorie RAM
  • stocare 32 GB intern, slot de card microSD pe tabletă, cititor de carduri SD pe tastatura dock
  • grosime 8,9 mm
  • carcasă metalică
  • camere de 5 și 1,2 megapixeli

Partea bună este că dock-ul include un port USB 3.0 pentru transfer rapid de fișiere cu un stick compatibil. Partea nasoală? Bateria tabletei este de 31 Wh, dar a dock-ului de doar 16 Wh. Speram să fie egale pentru a beneficia de un boost mare de autonomie.

Se lansează în trimestrul 4 în România, la un preț recomandat de 2.399 lei. Cu așa ecran, mă așteptam să fie mai scumpă.
asus_transformer_pad_tf701t_4

    4 comentarii

  1. Laptop cu Android sau tableta cu Windows (desktop)?
    Serios, Android e ok ca funcționalitate, dar nu puteau face un UI care să se activeze când conectezi tableta la dock?

      (Citează)

  2. Gorilla Glass ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus