un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Belvita City Tour

13 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Am fost invitat ieri dimineaţă la un mic dejun surpriză care s-a dovedit a fi un tur panoramic de Bucureşti, făcut cu unul dintre autobuzele turistice din oraş, rebranduit după biscuiţii Belvita, organizatorul evenimentului.

Au fost mulţi bloggeri, umplându-se etajul superior. Pe mine mă tenta de mult să fac un astfel de tur al oraşului, că doar mă ştiţi că-mi place să mă plimb şi să-l fotografiez, fiind curios cum se văd lucrurile de sus. Se văd bine. Avem un oraş frumos, mult mai curat decât acum câţiva ani, dar prea călduros şi cu prea mult asfalt. Iar de sus conştientizezi şi mai bine traficul aglomerat din oraş.

Uitaţi-vă pe fotografiile de mai jos, făcute de mine din primul rând al autobuzului. Cât despre BelVita, sunt uimit că reprezintă un subiect atât de controversat în blogosferă de zici că ar fi de neconceput să mănânci biscuiţi.

Eu cumpăram BelVita oricum, campanie sau nu, că-mi plac cei cu fructe şi mai nou cei cu afine roşii. Mi se pare că ţin de foame. Îmi luam la muncă un pacheţel de 4 biscuiţi şi-i mâncam dimineaţă lângă o cafea, ţinându-mi de foame până pe la ora 13. N-am avut vreo epifanie mâncându-i, n-am simțit că-mi “pătrunde-n casă și în gând și viața-mi luminează”, că doar sunt biscuiți nu Luceafărul sau Angelina Jolie goală la ușa mea, dar sunt și, probabil, as good as it gets când e vorba de ronţăit puţin şi potolit foamea.

Update: Răzvan a montat un clip filmat “din botul” autocarului BelVita. Cum spuneam, frumos oraș, prea puțin verde.

    4 comentarii

  1. Dezamagitor… Asteptam si eu sa citesc ceva mai interesant, mai “i-am atins si am avut un orgasm. culinar”. Uite, asa cum face tipul asta cu strugurii :) http://www.youtube.com/watch?v=VLnWf1sQkjY

      (Citează)

  2. @Matilda

    Nimeni nu poate atinge nivelul acela de advertorial. Acel articol este un etalon pentru noi bloggerii de rand :))

      (Citează)

  3. Asta cu “avem un oras frumos” e valabila doar pe traseul autobuzului. Daca va plimba pe Colentina, Rahova sau Ferentari…. Deci “avem cateva strazi frumoase”.
    Cat priveste campania pt biscuiti, poate era o idee mai buna sa filmeze/fotografieze niste blogerite mai fotogenice in timp ce alearga/fac sport iar la final sa ne spuna ca biscuitii astia sustin un stil de viata sanatos sau iti dau energei sau ceva in stilul asta :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus