un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul eMag.ro

22 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

eMag.ro are un site nou de astăzi. E mai alb, mai aerisit, iar meniul drop-down cu lista de categorii de produse uşurează navigarea prin eliminarea unor click-uri suplimentare. Paginile de produs sunt mult mai aerisite, ocupând întreaga lăţime a site-ului tot datorită noului meniu drop-down de “cuprins”. Parcă vezi mai repede preţul, stocul, fotografiile şi alte informaţii despre produs.

Personal n-aş fi mutat filtrele din dreapta în stânga, deoarece rupe un pic obişnuinţa creată. Nu înţeleg nici anumite produse Value care mai apar prin reclame. Le da eroare baza de date sau sunt prezentate ca fiind nişte oferte bune (puţin plauzibil, având în vedere natura lor)?

Au schimbat şi logo-ul sau, mai degrabă, l-au făcut să se modifice în funcţie de perioada zilei. Bănuiesc că dimineaţa e cu cafeaua, apoi urmează şi altele. Iată mai jos câteva exemple ce vor apărea în viitor. Totuşi, care este acum logo-ul oficial al eMag-ului?

    2 comentarii

  1. Merge bine bizu :)

    Sincer noul logo e cam aiurea …

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus