un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Acum te sinucizi pe Facebook

22 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Soprana Roxana Briban şi-a schimbat imaginea de profil de pe Facebook cu una reprezentând o mână însângerată, iar apoi s-a sinucis tăindu-și venele în cadă. Vă daţi seama câtă minte şi cât raţionament au cei ce se sinucid, în condiţiile în care printre ultimele gânduri este şi “dar hai să pun şi pe Facebook o imagine sugestivă, să vadă lumea”? Mai avea să schimbe şi statusul din “married” în “killing myself”. Şi aş fi înţeles asta cu Facebook-ul dacă se sinucidea Zuckenberg sau Arrington sau vreun alt guru în ale online-ului, dar o soprană de la operă?

Putea fi mai rău. Putea să-şi taie venele şi apoi să-şi facă fotografie cu telefonul şi să o urce chiar pe aia pe Facebook. Se pare că imaginea era din opera Madame Butterfly, în schimb.

De remarcat şi profesionalismul jurnaliştilor:

“Ieri după-masă eu am fost la cumpărături şi când m-am întors am găsit uşa încuiată, cu cheile în uşă, pe dinăuntru. Am intrat pe geam şi am găsit-o. Nu avea puls, nu respira, a venit echipa SMURD care a încercat să o resusciteze, dar nu a reuşit”, a explicat Alexandru Briban. (pe Hotnews)

“Când m-am întors acasă am găsit cheile în uşă, în interior. Nu am putut să descui. Am spart uşa cu un scaun şi am văzut-o în cadă pe soţia mea cu venele tăiate. Nu avea nici puls şi nici nu respira. Avea trei pungi menajere înfăşurate foarte bine în dreptul gâtului”, a declarat Alexandru Briban. (pe Realitatea)

A intrat pe geam sau a spart uşa? Şi cum anume poţi sparge o uşă cu un scaun? Și de metal să fie şi tot nu poţi sparge o uşă cu un scaun. Poate a avut la îndemână un scaun de stomatolog, l-a ridicat deasupra capului şi a dat cu el uşa la pământ. Dar unde găseşti un scaun? Eşti pe scara blocului, usa de la casa e încuiată şi vrei să o spargi cu un scaun… de unde scaun? Suni la vecin şi-i ceri unul? Cine ţi-ar da unul? “Ia-l vecine pe ăsta, dă cu el până spargi uşa casei”.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus