un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vista pe trackere

11 Nov 2006  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Gata! Windows Vista e disponibil deja pe trackerele romanesti, are cam 2,5 GB. Asta deoarece versiunea pt Volume License Customers a intrat in etapa Release to Manufacture si va aparea oficial pe 30 noiembrie, banuiesc ca cineva a pus mana pe varianta finala trimisa spre multiplicare, etc. Versiunea finala individuala va fi gata pe 30 ianuarie 2007, asa cum ziceam si in alt post anterior. Deci inca nu e versiunea pt publicul larg, ci pt companii si dezvoltatori de aplicatii carora li se pune la dispozitie mai repede. Lipseste nu stiu ce Media Center Photos si ceva…

Problema la Vista este ca inca nu sunt drivere pt orice, inca nu toate programele pe care le folosim zi de zi merg si pe Vista fara nici o problema. Am scris aici cum sa verificati daca aveti calculatorul bun pt Vista sau nu.

Update: Si MS Office 2007 e disponibil acum pe trackere, varianta Enterprise. A mai aparut si un Vista de 4 GB si ceva, versiune AIO (All-In-One banuiesc) care cuprinde si versiunile de 32 si de 64 de biti si toate cele 5 tipuri de Vista. Vad ca lumea se arunca sa instaleze Ultimate, nu are rost pt ca baga o gramada de prostii utile doar firmelor precum sisteme de backup centralizate, criptari, etc…. la cat spatiu ocupa nu are rost. Versiunea Home Premium e ce ne trebuie noua.

    2 comentarii

  1. Despre Office 2007 ce zici ? Merita instalat ? Tu l`ai luat, l`ai incercat?

      (Citează)

  2. L-am luat sa fie acolo, dar nu cred ca il bag inca. In primul rand pt ca nu prea mai folosesc Office asa mult. In al doilea rand pt ca vreau sa vad daca nu cumva apar alte versiuni, mai bune. Din ce am citit, asta aparuta merge ok, nu a avut nimeni probleme, interfata e aia noua…

    Daca il voi baga, o sa scriu cu siguranta ceva despre cum mi se pare. O problema ar fi ca daca vrei sa faci un fisier compatibil cu celelalte Word-uri de pana acum, la salvare trebuie sa alegi Word 98/2003 ca format, pt ca .doc-ul asta nou are niste chestii sau asa. Nu e mare lucru, dar e un click in plus.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus