un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concursuri de grafica

10 Nov 2006  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea


Am descoperit recent site-ul Worth1000.com Acesta organizeaza concursuri de grafica, pe diverse teme. De exemplu se da o imagine si se cere sa se modifice incat sa ajunga sa reprezinte altceva. Timpul este scurt, se accepta doar acele imagini care arata impecabil. Rezultatele sunt uneori incredibile.

Cel mai mult mi-a placut concursul prin care se cerea ca dintr-o imagine oarecare, un element sa fie transformat in ceva metalic si sa reflecte ce e in jur. Aici. Un concurs de modificat poze ale vedetelor pt a le face chelie. Un concurs de modificat o litera din titlul unui film si creat poster nou. Imagini din filme in care actorii sunt facuti invizibili si raman doar hainele. Au adaugat crapaturi si arsuri pe piele, sau au modificat cu totii aceeasi poza adaugand diverse evenimente in ea. Si o gramada de alte concursuri, vedeti intreaga lista aici.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus