un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Kiss TV

10 Nov 2006  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Acum am observat si eu ca Atomic TV Klumea a devenit Kiss TV. Mari diferente nu vad, calitatea imaginii mi se pare tot foarte proasta si nu inteleg de ce e asa, grafica e la nivelul de acum 5 ani… Melodii romanesti inca nu am vazut pe acest post, ba chiar as putea zice ca au fost mai multe videoclipuri din anii 90, ceea ce e bine.

De ceva vreme postul Atomic a fost cumparat de Prima Broadcasting Group, care in Romania detin si PrimaTV si radiourile Kiss FM si Magic FM. Afland asta ma intreb cum naiba se poate ca Magic FM sa fie un radio excelent, cu muzica buna si bine aleasa, iar in acelasi timp Kiss FM e la pamant, cu un playlist repetitiv si anost.

UPC se pare ca a scos din grila postul acesta si a bagat U TV in loc (si ii cearta CNA pt asta). Nu inteleg ce face UPC-ul cu grila de programe, de ex acum ceva vreme Silversky se bucura ca au bagat VH1 si AXN, care pe RCS sunt de ani buni. Le e lene sa transmita mai multe programe? Sau vor sa forteze lumea sa isi ia pachetul cel mai mare?

    1 comentariu

  1. cred ca e vorba mai degraba de un joc copilaresc pe care-l poarta cei doi distribuitori de cablu (si nu numai), in detrimentul clientului “eu am postul asta. tu nu-l ai..sac sac”.. “nici nu-l vreau. tine-l tu”…
    stupid. Ar trebui sa se bata mai subtil..in calitatea serviciilor de ex.. si sa lase prostiile astea cu programele…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus