blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă gratuit pe Instagram și pe YouTube!

Steaua – Middlesbrough

Clock icon

20 Apr 2006

Tag icon

GÂNDURI

Comments icon

2 comentarii

Update 21 aprilie: a jucat bine Steaua, pacat ca n-au reusit sa dea macar inca un gol din cele 3-4 ocazii mari pe care le-au mai avut. In retur va fi mai rau, nu pentru ca Middlesbrough ar fi dat 4 goluri in meciul din sferturi de la ei de acasa (aia consider ca a fost noroc, un meci care se intampla odata la 10 ani), ci pentru ca Paraschiv si Nicolita vor fi suspendati, in timp ce la englezi s-ar putea sa joace doi din oamenii lor de baza. Va fi un meci greu, dar Steaua are sanse mari de calificare. Returul va fi pe 27 aprilie.
———————————
Astazi e meciul tur, pe Lia Manoliu. E transmis in direct de catre Realitatea TV, incepand cu ora 20:45. Se asteapta sa fie 45.000 de suporteri pe stadion, intrarea se face incepand cu ora 16. Iarasi trafic blocat, filtre peste filtre.

Arbitru va fi Alain Hamer, din Luxemburg. Echipele, asezarea pe teren, le gasiti aici si pe tot site-ul GSP in general.

Mi se pare mie sau la acest meci n-a mai fost agitatia de la returul Steaua – Rapid? N-au mai fost atatea interviuri, atatea reclame, Realitatea TV n-a mai facut atata tam-tam ca transmit iarasi un meci. Si in fond e un meci si mai important, fiind in semifinale acum. Poate si cu toate inundatiile astea si Pastele care se apropie nu i-a mai ars nimanui asa tare de meci, dar totusi..

Hai Steaua !!!

  2 comentarii

 1. LUCIAN MURESAN

  20/02/2009 la 6:30 PM

  CUM SE CHEAMA MELODIA LUI MIDDLESBOROUGH

    (Citează)

 2. Wow si acum imi aduc aminte cu durere de acest meci

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus