un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Steaua – Middlesbrough

20 Apr 2006  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Update 21 aprilie: a jucat bine Steaua, pacat ca n-au reusit sa dea macar inca un gol din cele 3-4 ocazii mari pe care le-au mai avut. In retur va fi mai rau, nu pentru ca Middlesbrough ar fi dat 4 goluri in meciul din sferturi de la ei de acasa (aia consider ca a fost noroc, un meci care se intampla odata la 10 ani), ci pentru ca Paraschiv si Nicolita vor fi suspendati, in timp ce la englezi s-ar putea sa joace doi din oamenii lor de baza. Va fi un meci greu, dar Steaua are sanse mari de calificare. Returul va fi pe 27 aprilie.
———————————
Astazi e meciul tur, pe Lia Manoliu. E transmis in direct de catre Realitatea TV, incepand cu ora 20:45. Se asteapta sa fie 45.000 de suporteri pe stadion, intrarea se face incepand cu ora 16. Iarasi trafic blocat, filtre peste filtre.

Arbitru va fi Alain Hamer, din Luxemburg. Echipele, asezarea pe teren, le gasiti aici si pe tot site-ul GSP in general.

Mi se pare mie sau la acest meci n-a mai fost agitatia de la returul Steaua – Rapid? N-au mai fost atatea interviuri, atatea reclame, Realitatea TV n-a mai facut atata tam-tam ca transmit iarasi un meci. Si in fond e un meci si mai important, fiind in semifinale acum. Poate si cu toate inundatiile astea si Pastele care se apropie nu i-a mai ars nimanui asa tare de meci, dar totusi..

Hai Steaua !!!

  2 comentarii

 1. LUCIAN MURESAN

  20/02/2009 la 6:30 PM

  CUM SE CHEAMA MELODIA LUI MIDDLESBOROUGH

    (Citează)

 2. Wow si acum imi aduc aminte cu durere de acest meci

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus