un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am testat Geforce NOW, serviciul de jucat prin streaming

6 Feb 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

40 comentarii

GeForce NOW a ieșit ieri din beta și a devenit disponibil în multe țări, inclusiv în România. Serviciul rulează jocurile tale pe serverele Nvidia, care-s foarte performante, așa că te joci “remote”, la calitate maximă, indiferent de ce hardware ai în PC, câtă vreme ai o conexiune bună la net.

Este ca și cum ai conecta monitorul tău la hardware-ul lor, un fel de hardware as a service. Asta face din GeForce NOW un concurent serios pentru Google Stadia, cu diferența că serviciul Nvidia merge și din România, ceea ce Stadia nu cred că va face în următorii ani.

L-am instalat ieri și m-am jucat un pic. Sunt două niveluri disponibile:

  • Gratuit: o sesiune de gaming poate dura maxim o oră. Poți avea oricâte sesiuni pe zi, doar că după o oră te dă afară și trebuie să te reconectezi la alt server.
  • Founders: 5,5 euro/lună, cu primele 90 de zile gratuite, nivel în care ai acces prioritar pe servere și beneficiezi de randare RTX în jocuri. Prețul este promoțional, valabil o perioadă scurtă acum și doar în primul an de abonament.

Eu l-am încercat pe cel gratuit, ca să văd cum merge totul. Vă recomand să o faceți și voi. 5,5 euro/lună nu mi se pare mult pentru planul per-pay. Să zicem că, în loc să dați 500 de euro pe o placă video nouă, puteți plăti 90 de luni de streaming de jocuri pe GeForce NOW. O altă idee ar fi să jucați de pe un laptop fără placă video performantă.

Trebuie să aveți voi jocurile, apropo. GeForce NOW pune la dispoziție jocurile ce sunt deja gratuite (Fortnite, League of Legends, World of Tanks etc), dar pe cele cu bani trebuie să le cumpărați voi din Steam sau alte servicii, iar GeForce NOW se conectează la acele servicii, verifică faptul că aveți jocul și vă permite să-l rulați de pe serverele lor. Din ce-am încercat, suportă Steam, Epic Store, Uplay, Battle.net. Origin de la Electronic Arts încă nu este suportat.

Nu știu câte jocuri merg prin NOW. Există un site oficial prin care puteți căuta jocuri și vi se spune dacă sunt sau nu disponibile în platformă, dar nu am găsit o listă completă. Eu am jucat de test Call of Duty Modern Warfare din 2019 și PUBG.

Interfața GeForce NOW arată ca mai jos. Pare un program micuț în care îți faci o listă de jocuri.

Poți alege mai multe setări de streaming. Calitatea cea mai bună cere cam 35 Mbps pentru gaming la 60 fps în Full HD, iar manual se poate urca până la 50 Mbps. Programul poate detecta automat starea conexiunii voastre. Mie mi-a zis că am mult peste ce vor ei.

Am adăugat câteva jocuri în NOW și le-am lansat. Când am lansat Call of Duty, NOW mi-a făcut de fapt legătura cu o mașină virtuală dintr-un server Nvidia, iar acea mașină mi-a cerut să mă autentific în utilitarul Activition-Blizzard cu contul meu. Am făcut asta, iar jocul s-a instalat practic instantaneu și am intrat în el.

Am jucat la nimereală două misiuni. Grafica era la calitate maximă (fără RTX) și totul a mers perfect. Mi s-a părut că a rulat chiar mai bine decât în PC-ul meu, că eu aveam uneori mici momente de frame drop, pe când de la Nvidia s-a mișcat perfect. Am jucat misiunea din Londra și cea din St Petersburg.

Am închis mașina virtuală, am cerut să joc PUBG, am așteptat un pic să se elibereze o altă mașină virtuală (cu nivelul Founders pe bani cred că nu aștepți deloc) și mi s-a cerut să mă autentific în Steam. Am făcut asta, am ales PUBG din toate jocurile mele de acolo, am dat Install și, din nou, instalarea a fost imediată. E clar că Nvidia are de fapt jocurile în cache, adică n-a fost vreun download simulat cu trei miliarde de MB/s, ci am trecut direct de la Install la Play.

Am jucat și PUBG cu totul la maxim. Mi s-a părut că se mișcă foarte bine, fără diferențe față de vremurile când mă jucam în propriul PC. Luptele au fost la fel, latența nu a ridicat probleme. De câteva ori am fost avertizat de GeForce NOW că am un “spotty connection”, dar fără efecte vizibile.

În acest timp oricum rulam și un clip YouTube pe televizor, dar asta nu a ridicat probleme.

Singura problemă este că Steam și restul utilitarelor au securitate crescută și nu sunt pregătite pentru NOW. Asta înseamnă că, de fiecare dată când lansam Steam, programul credea că mă loghez de pe un alt PC și îmi trimitea pe email un cod de verificare pe care trebuie să-l introduc în Steam-ul din mașina virtuală de pe serverele Nvidia. Practic, ei vedeam că m-am logat mereu din România de pe acest PC, iar ieri m-am logat de pe 3 PC-uri separate din Germania, că pe acolo pare a fi serverul Nvidia alocat mie. Sunt totuși mici inconveniente, nu ceva grav.

Jocurile vedeau, apropo, că foloseam un computer Xen HVM domU cu procesor Intel CC150 la 3,5 GHz și placă video NVIDIA Tesla T10. Le-am căutat pe net.

Xen este o mașină virtuală, deci asta folosește Nvidia pentru a împărți resurse utilizatorilor. Intel CC150, zic unii, este un alt nume pentru un Core i9-9900, iar Tesla T10 pare a fi o placă video bazată pe TITAN RTX, care-i cea mai performantă din seria RTX 2xxx. Nvidia o vinde pentru aplicații industriale, nu consumer, și costă vreo 16.000 de lei.

Per total, m-am jucat vreo două ore și totul a mers bine. GeForce NOW îți permite să cumperi jocuri ce n-ar merge pe sistemul tău de acasă și să le rulezi pe al lor (dacă sunt compatibile, desigur). Ba chiar, dacă ai deja jocul, ar merita să-l joci oricum pe serverele lor pentru a beneficia de de grafica RTX pe care poate nu o aveți acasă.

Inclusiv planul gratuit poate fi util. Pot intra direct într-un World of Tanks sau un Quake Champions pentru o oră fără să conteze ce hardware am acasă și fără să mai stau să instalez jocul.

Prețul de 5,5 euro/lună nu mi se pare mare, mai ales că serviciul permite conectare și de pe Mac sau Linux sau Android. Am spus de mult că viitorul gamingului s-ar putea să fie remote, pe servere ținute de alții inclusiv pentru single-player, și s-ar putea să mă abonez la GeForce NOW pentru asta. Mai am de verificat cum merge de pe un laptop fără placă video.

CE E BINE

  • merge bine și în România.
  • tarif lunar acceptabil pe lângă planul gratuit.
  • par a fi multe jocuri în sistem, spre deosebire de Stadia.
  • funcționează pe toate sistemele de operare.

CE E RĂU

  • majoritatea platformelor de gaming cer autentificare de fiecare dată, că sesizează că ai schimbat “PC-ul”.

    40 comentarii

  1. Chiar ma indoiesc ca desync-urile( intre tine si ei) nu exista , probabil nu le observi tu sau ai fost prea entuziasmat. Mai ales la shootere. Daca google cu multitudinea de servere care le are nu e in stare sa faca ceva ok din stadia chiar ma indoiesc ca la nvidia e diferit. Probabil nu au foarte multi useri atm si totul merge smooth. 5 euro pe lună este foarte putin pentru un asemenea serviciu chiar si pentru o mașină virtuala ( până la urmă si aia trebuie sa ia resursele de undeva) ma indoiesc ca nvidia face profit la banii ăștia. Si curentul ce il consuma un user pe lunădaca se joacă continuu cred ca e mai mult.

    Too good to be true.

      (Citează)

    • 5,5 euro/lună e ceva ofertă promoțională acum și nu știu cât durează, dar probabil câteva săptămâni sau luni.

      Mici desyncuri nu contează. Pot apărea între mine și serverele nvidia, pot apărea la fel de bine între mine și serverele PUBG. Important este ca în 99,98% din timp să meargă bine, că asta înseamnă că serviciul poate fi utilizat bine din România.

      Dacă mâine apare un superjoc pe care nu-l pot rula acasă bine, dau 5,5 euro și-l joc pe hardware-ul NVIDIA.

        (Citează)

    • Ah, se pare că cei 5,5 euro sunt de asemenea valabili în primul an de abonament, după aceea cred că se va scumpi.

        (Citează)

  2. Acel 5.49 euro include tva-ul?

      (Citează)

  3. De asta nu meriți nimic și producătorii evita România.
    Pt ca în loc sa ti pese de ceva util tu vi cu mizerii

    Gaelex:
    Acel 5.49 euro include tva-ul?

      (Citează)

    • Sunt rezonabil de sigur ca in acest caz corect este “vii”.

      In al doilea rand acest serviciu costa 5$ in SUA iar in Europa 5.49 Euro. Doar schimbarea de moneda le aduce cu 10% mai mult si deja era cam nesimtire. Dar sa mai si mareasca valoarea cu alti 10%, asta chiar e bataie de joc.

      Insa daca acel 5.49 Euro include TVA-ul, este OK si cinstit, este acelasi cost intre SUA si Europa.

        (Citează)

  4. N-ai spus la ce rezoluție ai jucat. Pot conecta laptop-ul 4k la un TV 4K și să joc așa?

      (Citează)

    • Am jucat Full HD la 60 fps. N-am găsit o metodă simplă de a pune un contor de fps-uri, că overlay-ul GeForce NOW nu include unul. O să încerc cândva și cu 4K.

        (Citează)

    • Duce la ce rezolutie vrei tu cita vreme ai teava de net. Eu am bagat Mortal Kombat X pe Geforce Now acu’ vreun an, cind inca era in beta (pe contul unui amic, apoi am primit si eu invitatie dupa vreo trei luni). MacBook Pro legat la un LG UltraFine 5K, controller de Xbox. Eu l-am tinut pe 1440 (netul in UK nu e tocmai ala romanesc), pw wifi, am avut doar vreo trei momente in care s-a desincronizat pentru citeva fractiuni de secunda, in rest, a mers brici.

        (Citează)

  5. Ma joc de vreo 2 ani versiunea beta pe Nvidia Shield, gratis. Nu am abuzat de sistem, dar a fost singurul loc in care am jucat Assasins Creed la detalii maxime, ca la PC nu am mai investit de vreo 6 ani.
    O sa incerc sa ma loghez din nou sa vedem daca sunt limitat la o ora, dar mi se pare super deal sa ma joc pe un dispozitiv cu Android TV ce 99% din timp e folosit ca entertainment center.

      (Citează)

  6. Fa-ma sa inteleg…ala free e cu nelimitat sessions ?
    Adica te joci 45 de minute,iesi, intri iarasi, iara dai 45 de min, s.a.m.d. ???Sau e one time trial- 1 H si gata ?
    Nu de alta, dar la cat ma joc eu, ala free e super ok…

      (Citează)

    • Din ce mi-am dat seama, e limitat la sesiuni de câte o oră, dar după ce se termină ora, poți începe alta, pe altă mașină.

      Adică eu m-am jucat vreo 40 de minute CoD. Am închis totul, am redeschis pe PUBG, am avut o altă oră la dispoziție. DIn când în când apare câte un overlay care-ți spune cât timp mai ai. Nu știu ce se întâmplă când expiră timpul și dacă te dă afară brutal sau nu.

        (Citează)

    • Am găsit undeva în termenii lor:

      “1-Hour Session Length. Members have session lengths lasting up to 1 hour. After the current session expires, these members may join the queue again with standard access (see above). There is no set limit to how many times a member may start a new session in a day, subject to standard access terms.”

        (Citează)

  7. Suna perfect pentru mine :D

    In viata de zi cu zi folosesc un smartphone. Ocazional folosesc un laptop. Ca sa ma pot juca, laptop-ul e de “gaming”. Asta presupune ca e mai butucanos si mai greu.

    Vad ca NOW poate face streaming si pe Android. Practic… imi pot vinde laptop-ul si sa pastrez doar smartphone-ul la care sa adaug un adaptor USB-C -> HDMI / DisplayPort.

    Singura problema de rezolvat ramane libraria din PLEX (pe care o tin pentru filme indisponibile pe Netflix / HBO GO.

    Iar rationamentul 500 de euro placa video sau 90 de luni de NOW e imbatabil. In 7.5 ani placa aceea valoreaza aproape nimic, fara sa mai pun in balanta si pretul celorlalte componente (combo CPU + placa de baza, etc.)

      (Citează)

    • Andrei: Iar rationamentul 500 de euro placa video sau 90 de luni de NOW e imbatabil. In 7.5 ani placa aceea valoreaza aproape nimic, fara sa mai pun in balanta si pretul celorlalte componente (combo CPU + placa de baza, etc.)

      Depinde și de jocuri. Pentru multiplayer competitiv probabil vei prefera să rulezi local. Eu mă joc mai mult single-player și aș prefera să mă joc la NVIDIA, dar cu calitate video maximă, ceea ce placa mea poate nu permite.

      Mai sunt și alte chestiuni complicate. Trebuie ca jocurile să aibă un sistem de cloud în care să salveze profilul tău, evoluția, salvările, obiectele din inventar șamd, că altfel se pierd când se închide acea mașină virtuală.

      Majoritatea jocurilor Steam, însă, bagă automat salvările în cloud-ul Steam, deci teoretic nu va fi o problemă. Mă aștept ca jocurile suportate de GeForce NOW să ia în considerare acest aspect.

        (Citează)

    • Cică 5,5 euro/lună este valabil în primul an, dacă iei oferta de acum, după aceea se scumpește, dar nu știu la cât. Bănuiesc că nu foarte mult, totuși.

        (Citează)

    • nwradu:
      Cică 5,5 euro/lună este valabil în primul an, dacă iei oferta de acum, după aceea se scumpește, dar nu știu la cât. Bănuiesc că nu foarte mult, totuși.

      Si daca il dubleaza mi se pare rezonabil. La promotia de la PC Garage de acum un laptop Lenovo Core I5, GTX 1050 e 2700 de lei => 4 ani de abonament.
      Daca ar fi sa fac upgrade de la ce am acum (GT940M) tot as da niste bani si tot nu as putea juca la calitate maxima.

      Vs. pun acel USB-C – HDMI pe telefon si aia e. Sau, alternativ, cumpar un ultrabook si nu ma mai ingrozeste ideea sa il iau in vacante.

      Dar da, e convenabil pentru mine si pentru modul in care folosesc eu un PC (browsing, un excel / word / ceva, foarte rar niste jocuri single-player)

        (Citează)

  8. pare interesant.. ar fi mai interesant daca ar oferi si ei jocurile..
    la un 10e / luna sa pot sa joc orice joc au eu in librarie, fara ca eu sa il achiztionez.

    cred ca in week-end incerc si eu pubg la maxim :D

    intrebarea lui Dave e buna.. ala free iti da o ora.. pe .. luna? pe zi? sau te deconecteaza din ora in ora??

      (Citează)

  9. Nu reusesc sa gasesc o lista cu bibliotecile suportate. In afara de Steam ce mai ai al dispozitie?
    M-ar interesa in principal GOG (Galaxy). Pot sa iau un joc de acolo si sa-l instalez, fie prin Galaxy fie direct? Sunt DRM free, deci teoretic as putea sa descarc exe-ul si sa il instalez, dar presupun ca NVidia permite asa ceva, ca nu poate verifica daca l-am cumparat sau l-am luat de pe torrent.

      (Citează)

    • Eu am testat cu Steam și Activision. Cred că suportă și magazinul Epic, că am căutat Mechwarrior 5 și este în platformă, iar jocul se vinde exclusiv prin Epic acum.

      Assassin’s Creed este și el, deci suportă și Uplay. Origin nu cred că este suportat.

      GOG nu cred că este suportat, că ei îți dau direct fișierele jocului. Caută aici un joc care-i doar în GoG și vezi dacă apare https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/games/

      Vezi că poți să-ți faci cont, să adaugi un joc din lista lor în contul tău și să-i dai lansare. Și vezi ce-ți deschid ei ca să se convingă că ai jocul.

        (Citează)

    • Multumesc de raspuns, Radu.
      Problema e ca nu stiu niciun joc exclusiv GOG, cred ca toate pe care le au sunt si pe Steam(cel putin). Doar ca prefer sa le cumpar de pe gog cand sunt disponibile acolo, si n-as vrea sa le mai platesc inca o data pe Steam.
      O sa testez si eu cand am un pic de timp.

        (Citează)

  10. D-aia zic. E imposibil financiar sa gazduiesti o astfel de platforma cu 5 euro pe lună .
    Cel mai probabil o sa ajunga pe 40 -50 de euro pe lună moment in care nu se prea justifică pe termen lung

    nwradu:
    Ah, se pare că cei 5,5 euro sunt de asemenea valabili în primul an de abonament, după aceea cred că se va scumpi.

      (Citează)

    • Am gasit un articol despre neflix din 2018: timpul mediu de vizionare e de ~1,25 ore pe zi (117mil utilizatori si 140mil ore de vizionare) pe luna.
      Presupunem ca jocurile sunt mai captivante (de 3 ori?) si crestem timpul mediu zilnic la 3.75 ore (week-end mai mult, in timpul saptamanii mai putin).

      Nvidia are avantajul ca isi fabrica singura placile (deci discount de volum si discount de comanda interna). In acelasi timp, Nvidia poate folosi serviciul sa isi mareasca cifrele de vanzari pe placi video (deci nu e 100% obligatoriu sa fie profit mare pe NOW).

      Apoi, Radu a jucat 1080p@60FPS.

      Un GTX Titan V e 3k de dolari (MSRP), si e cu 62% mai parformant (overall, UserBenchmark) decat RX 5700 XT (care duce Far Cry 5 la 1080p@120FPS. Mergem pe ideea ca intr-un GTX Titan intra aproape 4 utilizatori in acelasi timp (probabil mai multi, ca nu toti joaca Far Cry 5) => un Titan V deserveste 25.6 utilizatori / luna. Un Titan V se amortizeaza in 23.4 luni, 15.6 luni daca se reduce pretul placii la 2k USD, 7.8 luni daca reusesc sa ingramadeasca 8 utilizatori / placa (optimizari, etc.).

      Destul de mult, fiindca ramane pretul pentru restul componentelor, curent, echipa tehnica, spatiu pentru server. Dar,
      – dubleaza pretul de la 5$ la 10$, se reduce si mai mult timpul de amortizare.
      – incep sa ceara pret marit si pe alte optiuni (2k, 4k, +xFPS, etc).
      – optimizeaza mai mult serverele.
      – fac rost de reduceri de taxe pentru investiile in servere.
      – nu e obligatori ca timpul mediu sa fie de 3.75 ore / zi. Poate fi mai mic spre aproape cat Netflix.
      – si, probabil cel mai important, isi cresc vanzarile de placi video. Intr-un fel suna Nvidia a vandut placi video de 1 miliard si altfel suna nvidia a vandut placi video de 2 miliarde.

      Parerea mea e ca nu va fi niciodata 40-50 de euro. Mai degraba tind sa cred ca va urca spre un 20-25 de euro cu extraoptiuni (4k, 120FPS, etc.)

        (Citează)

  11. Nu vad sa mearga pe Linux, a nu se confunda Mac cu Linux …

      (Citează)

  12. am incercat aseara.. pot sa zic ca am pierdut o ora degeaba.
    instalat, logat, cautat dupa jocuri.
    1. quake 2 rtx.. ma pune in coada sa astept.. 300 de playeri inaintea mea. ok zic.. astept 4-5 minute, ma logheaz in steam. dau sa joc jocul.. eroare.. nu pot rula jocul pt ca nu am placa RTX. plm.. nu ai zis ca pot beneficia de tehnologia rtx??

    2. incerc quake champions. dau pe joc.. cica sa incerc mai tarziu ca acum sunt prea multi jucatori. mbine.

    3. dau pe pubg.. acelasi lucru ca mai sus.

    4. pana la urma prind slot de asteptare in QC ~ 500 de playeri. astept 5-6 minute.. intru in joc. Loading time lejer mai mare decat daca il rulez local.
    Intru in setari.. totul pe ultra.. zic.. moaa sa vezi acum bucurie.
    caut sesiune de joc.. gasesc.. loading iar.. lejer mai lung..

    si dau sa joc.. frate.. input lag enorm.. fps 120-140.. irelevant.. dar input lag la mouse ca niciodata. jocul nu poate fi jucat asa.

    5. incerc pubg.. prea multi playeri.. incearca mai tarziu.. coada de 500.. astept.. 10 min later intru in joc.. totul pe ultra.. super..

    INPUT LAG!

    rage quit.

    6. incerc AC Origins.. prea multi playeri incearca mai tarziu.. si incerc de vreo 5-6 ori pana am renuntat complet.

    concluzie.. pt mine nu merita!!

      (Citează)

  13. Deci trebuie sa cumpar jocul si pe urma sa cumpar SI accesul la serviciul asta ??

    Mi se pare aiurea…..

      (Citează)

    • De ce ți se pare aiurea?
      Acasă, după ce cumperi jocul, primești gratuit o placă video performantă sau trebuie să cumperi și PC-ul?

        (Citează)

  14. azorel:
    Deci trebuie sa cumpar jocul si pe urma sa cumpar SI accesul la serviciul asta ??

    Mi se pare aiurea…..

    de ce e aiurea? e logic.. trebuie sa detii jocul sa il poti juca. ei iti ofera sa poti “juca” acel joc, doar cu un tv sau o tableta sau un amarat de laptop.

    probabil pe viitor vor face si un abonament iti care iti poti alege jocurile din libraria lor.. desigur .. cu un cost semnificativ

      (Citează)

  15. Am testat si eu acum, Witcher 3 si AC Odyssey.
    Nu am fost impresionat, e jucabil, probabil e ok daca ai o petarda de laptop sau placa video integrata.

    Cu 1080 Ti si monitor 4K pot spune ca nu se compara.

    Iar in Witcher efectiv agata cand ma uitam in jur.

      (Citează)

  16. Nu merge la fel, nu va faceti iluzii ca dai 5 euro si te joci titluri AAA ca lumea pe o cioaca de laptop. Joaca mai mult si o vezi diferente, desync-uri, deconectari, etc. De competitive shooters nici nu poate fi vorba. Merge asa … de vacanta sau in delegatie cand iti iei laptop-ul de lucru si intr-o seara te plictisesti si mai bagi un joc scurt. In rest e varza.

      (Citează)

  17. Astept vremurile in care UE si companiile mari se vor prinde ca World of Tanks este facut de niste jeguri de infractori care vand produse prin dol si inselaciune.

    Daca nu precizezi toate caracteristicile produsului este motiv de ramburs pentru toti banii platiti pe el in limita de prescriere a infractiunilor economice.

    Daca modifici unilateral caracteristicile ce afecteaza performanta produsului iarasi este motiv de cerut si primit toti banii platiti pe el.

    Este perfect legal sa apelezi la banca pentru a anula platile catre un astfel de furnizor. Daca nu era legal si corect, Wargamming se dadea in judecata pentru banii aia cu ING sau BRD sau alta banca. Dar nu o fac pentru ca stiu foarte bine ca ar pierde procesele.

    Este ilegal si inseamna extorsiune si santaj ce face vanzatorul Wargamming – blocheaza contul clientului si dreptul de folosire de catre acesta a tuturor produselor, inclusiv cele ale caror plati nu au fost anulate.

    E ca si cum ai cumpara cauciucuri, descoperi ca vanzatorul nu ti-a furnizat toate informatiile relevante despre ele si nu vrea sa si le ia inapoi ca sa iti returneze banii. Apelezi la banca pentru anularea tranzactiei iar vanzatorul iti fura cheile de la masina si nu te mai lasa sa o conduci.

    Exact asta fac jegurile de la Wargamming, pentru ca inca nu sunt destui clienti care sa ii dea in gat si UE nu are inca comisari si functionari in stare sa isi faca treaba.

      (Citează)

  18. Dupa aproape o luna de abonament – Founders, chiar am o parere foarte buna despre acest serviciu. Daca la inceput erau probleme cu serverele, conexiune proasta, acum merge foarte bine – am reusit sa termin Batman Arkham Knight – 30 ore si Watch Dogs 2 – 50 de ore si acum joc AC Origins, am deja vreo 15 ore. Toate sunt cu setarile pe Ultra, bineinteles in full HD, cel putin Watch Dogs 2 este incredibil de detaliat.
    Nu mi s-a deconectat niciodata, foarte rar cate un avertisment “spotty connection” – se pare ca aproape de fiecare data ma conecteaza la servere din Londra. In fine, mie chiar mi se pare ok deocamdata, singura problema fiind desigur ca majoritatea publisher-ilor si-au scos jocurile de pe platforma! Chiar au disparut jocuri importante – Origin, Activision, Bethesda si 2K si-au retras sprijinul, au mai ramas jocurile de la Ubisoft si Epic Store si multe de pe Steam (probabil o sa aiba contracte cu Stadia)
    In ciuda acestui fapt, chiar ieri Nvidia a anuntat ca nu mai sunt slot-uri Founders – apare ca fiind sold out. O sa vedem ce se intampla in perioada urmatoare, probabil multi o sa renunte cand va fi chiar pe bani – incepand cu luna mai, cand se termina perioada de trial.

      (Citează)

  19. Intre timp s-a taiat teava petru membership, cica sunt serverele full. Ai doar varianta free limitata la o ora la care astepti in connect dupa vreo 400 de jucatori. Cel putin asa mi s-a intamplat mie la AC Odysey.

      (Citează)

    • Odyssey merită cumpărat, că-i la oferte acum. E genul de joc la care nu vrei să te întrerupi la fiecare oră, mai ales când ataci câte un fort.

        (Citează)

  20. Pai am cumparat jocul si-l joc pe laptopul meu, vroiam insa (poate) o experienta mai buna de pe serverele Geforce.
    AI dreptate la partea cu intreruptul la fiecare ora, motiv pentru care vroiam sa cumpar membership. Nu mi se pare mare suma. Insa deocamdata au inchis inrolarile pentru useri noi. Asteptam…

    nwradu:
    Odyssey merită cumpărat, că-i la oferte acum. E genul de joc la care nu vrei să te întrerupi la fiecare oră, mai ales când ataci câte un fort.

      (Citează)

  21. Marius Costescu

    28/06/2020 la 10:03 PM

    Daca a incercat cineva cu telefon conectat prin hdmi la usb c, as dori o recomandare de gamepad.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus