un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Urmăriți acest interviu cu Victor Ponta despre PSD și conducerea guvernului

1 Feb 2018  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

Dacă aveți timp, uitați-vă la înregistrarea emisiunii cu Victor Ponta de la Digi24, 30 ianuarie. Am pus-o mai jos, e parte din știrile serii, Ponta începe la momentul 1:00:30, adică exact la o oră din clip. Lăsați-o să curgă pe fundal, în timp ce faceți altceva.

Mi s-a părut că a explicat foarte bine diverse lucruri ce țin de SPP, bucătăria internă a PSD-ului, grupuri de influență, de ce se teme Dragnea șamd. Chiar am ascultat-o cu plăcere și mi se pare că un om ce a fost atâția ani în conducerea partidului poate arăta bine cam ce se întâmplă pe acolo.

Știți vorba cu “Adevărul te va elibera”? Pe Ponta l-a eliberat ieșirea din PSD, poate spune totul despre ei.

    15 comentarii

  1. Decat sa ascult politicieni vorbind timp de o ora mai bine prefer sa iau niste frunze, sa le tai cu foafeca si sa le dau catelei din curte. Better spent time IMO.

      (Citează)

  2. Imi place cum romanii uita repede. Pana acum cativa ani Ponta era raul absolut si mincinosul suprem iar acum cand ne spune ce vrem sa auzim e un baiat bun ce se elibereaza la TV explicandu-ne de ce merg lucrurile prost.

    Oare si despre Dragnea o sa vorbim la fel peste cativa ani pentru ca a aparut unul si mai rau ca el?

      (Citează)

  3. Mai dă-l mă în…

      (Citează)

  4. Pai s-a glumit cu m*ia aia, nu ?

      (Citează)

  5. Puie Monta a murit? Mai nou e erou?

      (Citează)

    • Cine a zis că e erou? Din contră, situația proastă a PSD-ului de astăzi i se datorează și lui, că doar l-a condus câțiva ani și i-a lăsat pe toți cei de azi să capete putere și mai mare până ce l-au dat afară.

        (Citează)

  6. Asa cum nu mi-a fost mila de grindeanu asa cum ramasese el singur-singurel la motiunea de cenzura, asa nici de monta nu am pic de compasiune. sa nu uitam ca daca iesea presedinte sau mai era prim-ministru nu ar mai fi fost asa de vorbaret.
    tot pe interes iese la vorbe!

      (Citează)

  7. Eu aștept sa răspundă și Monica, cât mai curând.. acum e cu gura mare doar la acuze.

      (Citează)

  8. Doar ca Ponta este un dulau fara obraz care minte cum respira. Orice ar zice trebuie privit cu multa suspiciune.

      (Citează)

  9. La nivelul asta nimeni nu va zice adevarul, ci doar partea care ii convine. Ponta lucreaza la capitalul politic, pentru a fi in pozitie cat mai puternica atunci cand / daca PSD isi va schimba conducerea.
    Nimic nou sub soare.

      (Citează)

  10. Doar eu sesizez ironia din text?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus