un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un alt clip cu un alt autocar al MAI încălcând regulile rutiere

9 Nov 2017  ·

AUTO  ·

6 comentarii

O știre populară acum arată un autocar al Jandermeriei făcând o manevră periculoasă și evitând la limită să acroșeze două tramvaie și câteva autovehicule, în viteză.  Jandarmeria spune că a luat act și va lua măsuri împotriva șoferului.

Din păcate, acest mod de a conduce este caracteristic șoferilor de autocar al Jandarmeriei. Iată un clip, filmat chiar de mine în 2015: un alt autocar, probabil tot al Jandarmeriei, număr MAI 25332, se urcă pe șinele de tramvai, depășește coloana oprită la semafor și trece pe roșu. E un dispreț caracteristic pentru legi, cum a arătat și Oprea cu coloanele sale oficiale.

    6 comentarii

  1. La masinile de interventie sa zicem ca au o palida scuza “e in misiune” desi nu au sirene sau macar girofaruri in functiune dar la ditamai masina de transport neinsotita si fara girofaruri ce scuza sa mai gasesti.Nesimtire ! Precis vor da un comunicat sforaitor ca erau in “sfanta misiune “.

      (Citează)

  2. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce s-ar fi intamplat daca doar agata putin tramvaiul ce venea din sens opus…

      (Citează)

    • Daca stiam ceva simulare 3D ma distram un pic, asa pot doar sa imi imaginez cum se rasturna si ajungea peste masinile de pe banda 2 si banda 1.

        (Citează)

  3. Intersectie Barbu Vacarescu cu Titeica? Nu esti “boss” daca nu depasesti coloana pe linia de tramvai. Multi o iau direct pe langa statia de tramvai pe sine si vin lansati din spate. Urmatoarea intersectie Fabrica de Glucoza cu Barbu Vacarescu are parte de acelasi comportament din partea acestor ninja ai soselelor. Atat timp cat echipajele de la rutiere sunt insuficiente/lipsesc din trafic si nu scriu amenzi/ridica permise zi lumina vei tot vedea astfel de comportamente.
    Fara cat mai multi soferi transformati in pietoni pt abateri si amenzi cat mai usturatoare nu se va civiliza traficul.

      (Citează)

  4. uite aici http://www.vcrashusa.com have fun

    Ciprian:
    Daca stiam ceva simulare 3D ma distram un pic, asa pot doar sa imi imaginez cum se rasturna si ajungea peste masinile de pe banda 2 si banda 1.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus